Tiek pārdoti arī līdzīgi CARAC stieņi, kas der audi 80; 90; 100
Cena 40Ls
t 28...
Tiek pārdoti arī līdzīgi CARAC stieņi, kas der audi 80; 90; 100
Cena 40Ls
t 28...
Tiek pirkti līdzīgi stieņi kas der Sharānam.
cenas psc. meegjinaat biznesu biidiit?
carac ir visdjoshaakie stienji, kurus jaunus pa ~25ls dala. uz relinjiem stiprinams jauns montblanc max 60ls maksaa. tas taa, informaacijai
Nu elbee pārāk liels optimists, ja kurš domā ka mēs te baigi gribam uzvārīties tad droši varat painteresēties www.autogross.lv cik maksā jauni.
Atslēdziņu komplekts priekš stieņiem vien maksā 10Ls.
var vēl šeit cenas apskatīt
elbee rakstīja: cenas psc. meegjinaat biznesu biidiit?
carac ir visdjoshaakie stienji, kurus jaunus pa ~25ls dala. uz relinjiem stiprinams jauns montblanc max 60ls maksaa. tas taa, informaacijai
tu vispirms noprecizee, peec tam dezinformee tautu
var jau buut ka viens stienis maksaa 60... bet es pa 60 paardodu divus
Oscar rakstīja: www.euroshop.lv/...
Jauni - 63Ls
Nolaid cenu!
pa cik njemsi ? cik saprotu - der arii sharanaam.
P.s. visi satraucas par mezhoniigo inflaaciju... bet te reaala deflaacija maneejie stienji pirms 2 gadiem maksaaja 85 LVL.
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Jauni - 63Ls
Nolaid cenu!
P.s. visi satraucas par mezhoniigo inflaaciju... bet te reaala deflaacija maneejie stienji pirms 2 gadiem maksaaja 85 LVL.
Es vēl mazāk zinu der vai neder Sharānam. Ja der tad interese ir. Stieņi bleķa vai aluminija?
_PN_ rakstīja:
Jauni - 63Ls
Nolaid cenu!
1 gab.
? nevar būt.... :/
Oscar rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Jauni - 63Ls
Nolaid cenu!
Es vēl mazāk zinu der vai neder Sharānam. Ja der tad interese ir. Stieņi bleķa vai aluminija?
stieņi tādi kā manā bildē. laikam jau alumīnija, tikai ne tie "aerodinamiskie" pa 117 Ls, bet kantainie. cik atceros - manējie bija universālie - tātad der visiem reliņiem auto ar plus mīnus līdzīgu platumu.
rekur meklējam un skatamies no kādām mašīnām uz kādām der
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Oscar rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Jauni - 63Ls
Nolaid cenu!
stieņi tādi kā manā bildē. laikam jau alumīnija, tikai ne tie "aerodinamiskie" pa 117 Ls, bet kantainie. cik atceros - manējie bija universālie - tātad der visiem reliņiem auto ar plus mīnus līdzīgu platumu.
Cik gari stieņi? Sharānam vajag laikam 115 cm.
cik atceros, maneejie der no 106 liidz 126 cm, jo skaitās tipa universālie. bet droši var patikt tikai pielaikojot
DeaDMoroZZZ rakstīja: cik atceros, maneejie der no 106 liidz 126 cm, jo skaitās tipa universālie. bet droši var patikt tikai pielaikojot
Pielaikojam. Jāmēģina sabīdīt laiki
Oscar rakstīja:
DeaDMoroZZZ rakstīja: cik atceros, maneejie der no 106 liidz 126 cm, jo skaitās tipa universālie. bet droši var patikt tikai pielaikojot
Pielaikojam. Jāmēģina sabīdīt laiki
ok, sveetdien pielaikosim. shon katram gadiijumam maajaas apskatiishos - varbuut iepakojums ir saglabaajies ar parametriem.
A es pa 15 ls atdošu bija uz CIRRUSA CHRYSLERA
e-pasts uldiskru@inbox.lv
A man lūdzu piedāvāt 2 stieņus, kas derētu '04 gada Passat sedanam. Būtu ar mieru arī iznomāt - vajadzība būs Marta sākumā uz 1nedēļu. Piedāvājumus uz aldiskuklis@inbox.lv
vilkss rakstīja: A man lūdzu piedāvāt 2 stieņus, kas derētu '04 gada Passat sedanam. Būtu ar mieru arī iznomāt - vajadzība būs Marta sākumā uz 1nedēļu. Piedāvājumus uz aldiskuklis@inbox.lv
Nu rekur ņem manus, mani der arī passatam
Foto no CARAC stieņiem ir pieejams? cik ilgi ir bijuši lietošanā?
pardodu pie jumta stiprinamus stienus no SAAB a perku pie kombi stieniem stiprinamus stienus
Jopcik, ievēroju, ka saviem stieņiem (tādi paši kā pirmajā postā) esmu kaut kur "ieziepējis" uzgaļus galos. Naivi vaicāt, bet varbūt kāds zin legālu metodi, kā tikt vismaz pie diviem šādiem uzgaļiem?
Roneens rakstīja: Jopcik, ievēroju, ka saviem stieņiem (tādi paši kā pirmajā postā) esmu kaut kur "ieziepējis" uzgaļus galos. Naivi vaicāt, bet varbūt kāds zin legālu metodi, kā tikt vismaz pie diviem šādiem uzgaļiem?
tie uzgaļi regulāri pazūd, ja vien to neuzsēdina uz līmes. aizbrauc uz Autogross, pa 0.5 Ls gabalā tur tādus varēsi iepirkt.
neko sev ceņņiki. šite Briselē manai mašīnai (hečbeks) stieņi maksā 80 eur (abi), Rīgā prasa 90 LVL... pilnīgs čau. Vakar kā reiz domāju pirkt, bet 50 ls par abiem tad likās dārgi
DeaDMoroZZZ rakstīja:
Roneens rakstīja: Jopcik, ievēroju, ka saviem stieņiem (tādi paši kā pirmajā postā) esmu kaut kur "ieziepējis" uzgaļus galos. Naivi vaicāt, bet varbūt kāds zin legālu metodi, kā tikt vismaz pie diviem šādiem uzgaļiem?
tie uzgaļi regulāri pazūd, ja vien to neuzsēdina uz līmes. aizbrauc uz Autogross, pa 0.5 Ls gabalā tur tādus varēsi iepirkt.
Paldies par infu. Nebiju iedomājies, jāsazvana.
vilkss rakstīja: Foto no CARAC stieņiem ir pieejams? cik ilgi ir bijuši lietošanā?
Foto var apskatīt te ss.ss.lv/...
vai arī uzraksti e-pastu safotografēšu vairāk.
Īpašumā bija kādu gadu vai divus, lietoti pāris reizes galvenokārt komplektā ar velo turētājiem velospiēdu pārvadāšanai
Jumta bagāžnieka stieņi