Ņemot vērā draudīgo situāciju - automātiskās mazgātavas ir ar birstēm un tās bez birstēm ir ar rindām, kā arī rokas mazgātavu drausmīgo kvalitāti un cenas, pēc ilgiem laikiem nomazgāju autiņu pats.
Vai kāds zin kādu labu mazgātavu, kur nenodīrā ādu pār acīm+ vēl ciešami nomazgā.
Piebildīšu, ka sliktās roku mazgātavas ir pie Botāniskā dārza un pie lielveikala Vecmīlgrāvis. Tur ir tik traki, ka vienreiz nemaz nesamaksāju, jo jaunais cilvēks bija tā nohalturējis... (biju kādu laiku pa balto ceļu braucis un visi putekļi bija turpat uz mašīnas pēc mazgāšanas) un negribēja pārmazgāt!
Tas gan bija pirms gadiem 2. Kopš tā laika turp nedodos.
kliks rakstīja: Piebildīšu, ka sliktās roku mazgātavas ir pie Botāniskā dārza un pie lielveikala Vecmīlgrāvis. Tur ir tik traki, ka vienreiz nemaz nesamaksāju, jo jaunais cilvēks bija tā nohalturējis... (biju kādu laiku pa balto ceļu braucis un visi putekļi bija turpat uz mašīnas pēc mazgāšanas) un negribēja pārmazgāt!
Tas gan bija pirms gadiem 2. Kopš tā laika turp nedodos.
Ziemā parasti mazgāju Statoilā birstēs (neko tās birstes nečakarē, un augstspiediena automātiskās mazgātuves ir k@ka ), un īpaši nesatraucos, ja kādreiz diski nekārtīgi nomazgājas, vasarā mazgāju pats, + 2reiz gadā ievaskoju pašrocīgi. Iesaku ziemā un rudenī nestresot par auto ārējo tīrību (līdz sīkumiem), jo parasti nākošajā vai aiznākošajā dienā viss ir tāds kā bija pirms mazgāšanas.
Agnia rakstīja: Mazgāju pati. Reti kad braucu uz automazgātavu.
Ja kādam vajag, lai brauc pie manis. Par naudām nomazgāšu ar tādu pašu mīlestību kā savējo
kur un par cik .
Kur - tas ir tas sāpīgākais jautājums. Nedzīvoju privātenē, tāpēc mašīnu mazgāju "koplietošanas"pagalmā, kas vispār skaitās nelikumīgi un tāpēc arī tur reti mazgāju! Nez ko teiktu kaimiņi, kad ieraudzītu, ka es mazgāju jau kuro mašīnu un vēl stāv rinda Tak noštučīs policijai un nodokļu inspekcijai, kas vēl gribēs nodokļus ieraut nāsīs Nemaz nerunājot par sodu par dabas piesārņošanu.
Vispār braucu pie mammas, šai privātene un tur var mašīnu kaut baseinā izpeldināt
Ja piedāvājat vietu un izejmateriālus, es pēc darba kādam varu auto nomazgāt. Par cenu nezinu, labāk piedāvājiet
Mans ikdienas maršruts Jūrmala->Purvciems->Jūrmala
Agnia rakstīja: Mazgāju pati. Reti kad braucu uz automazgātavu.
Ja kādam vajag, lai brauc pie manis. Par naudām nomazgāšu ar tādu pašu mīlestību kā savējo
kur un par cik .
Kur - tas ir tas sāpīgākais jautājums. Nedzīvoju privātenē, tāpēc mašīnu mazgāju "koplietošanas"pagalmā, kas vispār skaitās nelikumīgi un tāpēc arī tur reti mazgāju! Nez ko teiktu kaimiņi, kad ieraudzītu, ka es mazgāju jau kuro mašīnu un vēl stāv rinda Tak noštučīs policijai un nodokļu inspekcijai, kas vēl gribēs nodokļus ieraut nāsīs Nemaz nerunājot par sodu par dabas piesārņošanu.
Vispār braucu pie mammas, šai privātene un tur var mašīnu kaut baseinā izpeldināt
Ja piedāvājat vietu un izejmateriālus, es pēc darba kādam varu auto nomazgāt. Par cenu nezinu, labāk piedāvājiet
Mans ikdienas maršruts Jūrmala->Purvciems->Jūrmala
nu tad cikos piebrauksi centra tuvumā - pagalms ir manc varēsi mazgāt droši..... un ar mīlestību.....
Auto mazgāšana
Ņemot vērā draudīgo situāciju - automātiskās mazgātavas ir ar birstēm un tās bez birstēm ir ar rindām, kā arī rokas mazgātavu drausmīgo kvalitāti un cenas, pēc ilgiem laikiem nomazgāju autiņu pats.
Vai kāds zin kādu labu mazgātavu, kur nenodīrā ādu pār acīm+ vēl ciešami nomazgā.