- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
smonG rakstīja:
aeg rakstīja:
Neticu , ka kāds būtu noņēmis tos 600 LVL . Drīzāk , ka tā naudiņa ir "iesaldēta" un viņš dabūs to atpakaļ kontā pēc apm.2 ned. Vai arī ātrāk , ja uzraksta iesniegumu bankai .
da pofig, tici vai nē... džeks bija bankā, nomainīja karti, PINu, un bankā apliecināja, ka naudu viņš noņēmis tenerifē, laikā, kad gāja caur Rīgas lidostas muitu...
kā čomam ar to noņemto naudu veicas ??
To tas ir auto nomas rezervāciju uz jūniju firmā Pepercar ar 500km limitu dienā un 100EUR pašrisku - MB vito busu ,vajadzētu būt dīzelis gandrīz jauns ,tas viss par 305EUR par 8dienām ,lēti nav bet man gribejas busu ,jo reizēm tajā ar'gulēsim !!!
paldies visiem kuri padalijās pieredzē - īpašs paldies AEG un Rudziz - virtuālais konjaks no manis !!!
pec ceļojuma uzrakstīšu kā gāja .
esmu atgriezies no Spānijas ,kur pavadiju jaukas 9dienas - tai skaitā Līgo svētkus bez lietus !!
auto īre bija ideāla - saņēmu MB Vito 2.2dīzeli 2007gada ar nobraukumu 600km .
7dienās nobraucu 2100km videjais patēriņš ap 9L ,bet dikti smagos kalonos vilku
pa šosejām kalnā velk super ar 6to ātrumu uz 120, kur fūres pukšķina ar 40km/h
paldies Rudiz kurš ieteica šo Pepecar Spānijā , ļoti jauka kompānija ,labi runā angliski ,visu paskaidro , vienigi'piečakarēja ar GPS ,nu nebija nekādu roadasistent !!!
Ideots rakstīja: tikko bija Vācijā iznomāts A 3 S-Line dīzelis no Budget firmas... noskºejiens autiņam bij -7 Km
cena= 40 EUR pa dienu bez jebkādiem tur Km ierobežojumiem
Budget man neparko nokāsa no konta 80GBP :[
Man gan izdevās nopelnīt 2soda kvītis par stāvēšanu kopā par 24EUR ,kurus domāju ka man atskaitīs nododt auto , bet tur šāda info nebija - vai kāds zin kā tas varētu notikt ,kā Spānijas poliči iekasēs no manis šo naudu ????
edza1970 rakstīja: No manas pieredzes nomājot caur HERTZ Spānijā-rezervēt auto Latvijā Lidostas vai centra birojā- jautāt par atlaidēm- Mūsu gadījumā RENAULT ESPACE par Lagūnas cenu. Ekonomija ap 400-500 eur. Ja vēl ir AMEX zelta karte...
savāda Tev matemātika - es pavisam maksāju 305EUR
hertza noteikti bija dārgak un man vajadzēja lielu mašīnu !!!
Ideots rakstīja:
jaaanis rakstīja: Budget man neparko nokāsa no konta 80GBP :[
neparko, jeb tiki nofotografēts no radara vai tmldz. ?
Stipri šaubos, ka Anglijā paķerot uz radara būtu jāmaksā tikai 80 mārciņas. Kautkur netā lasīju, ka tur sodi par ātrumu ir 1000 un vairāk
diskusiju sākumā Smogs-Gnoms stāstija šausmu stāstu par nopumpēto naudu no konta - kā čomam beidz
as tā lieta ????
vai
cars-for-less-car-rent.com/...
://cars-for-less-car-rent.com/deals/norway/
vini piedāvā auto jebkurā pasaules malā, bet reāli no www vipār nav redzmas, kādā kompānijā tas auto ir jāpaņem, ir tikai lidostas vai kaut kaadas adreses pilsētās, piem., Rīgā tas ir Tērbatas 10/12 ...
Tas nav kaut kas neīsts?
Un cenas ir zemaakas par kādiem 20% ...
KurBads rakstīja: vai kāds pazīst šādus pakalpojumus www.easyterra.com/...
vai
cars-for-less-car-rent.com/... ://cars-for-less-car-rent.com/deals/norway/
vini piedāvā auto jebkurā pasaules malā, bet reāli no www vipār nav redzmas, kādā kompānijā tas auto ir jāpaņem, ir tikai lidostas vai kaut kaadas adreses pilsētās, piem., Rīgā tas ir Tērbatas 10/12 ...
Tas nav kaut kas neīsts?
Un cenas ir zemaakas par kādiem 20% ...
UncleSEM rakstīja:
edza1970 rakstīja: No manas pieredzes nomājot caur HERTZ Spānijā-rezervēt auto Latvijā Lidostas vai centra birojā- jautāt par atlaidēm- Mūsu gadījumā RENAULT ESPACE par Lagūnas cenu. Ekonomija ap 400-500 eur. Ja vēl ir AMEX zelta karte...
savāda Tev matemātika - es pavisam maksāju 305EUR
hertza noteikti bija dārgak un man vajadzēja lielu mašīnu !!!
Bija bez pašriska.
terbatas 10/12 ja nemaldos bija europcar noma divreiz tur reno nemu. ta tak ari ir starptautiska
varbuut vel kaada mpeiredze ar siem cheapcarlease saitiem ...?
Labāk samaksāt pašam
Man te iedeva šitādus kantorus:
P.S. Moped ņe mņe, mņe toļko najti.
Gnoms rakstīja: www.visitdublin.com/...
Esi kādu no tiem izmantojis?
Gnoms rakstīja: eiropcar, Vācijā...
ar lielajām kompānijām problēmām nevajadzētu būt...
Palikšu laikam pie Budget - Punto par 256EUR uz nedēļu + ~90EUR par apdrošināšanu bez pašriska.
Eiropcar par to pašu Punto grib 610 EUR ![]()
Gnoms rakstīja:
Gnoms rakstīja: www.iauto.lv/...
pļin, losis...
sapinies meistarībā?
UncleSEM rakstīja: Nu šodien beidzot TO veicu ))
To tas ir auto nomas rezervāciju uz jūniju firmā Pepercar ar 500km limitu dienā un 100EUR pašrisku - MB vito busu ,vajadzētu būt dīzelis gandrīz jauns ,tas viss par 305EUR par 8dienām ,lēti nav bet man gribejas busu ,jo reizēm tajā ar'gulēsim !!!
paldies visiem kuri padalijās pieredzē - īpašs paldies AEG un Rudziz - virtuālais konjaks no manis !!!
pec ceļojuma uzrakstīšu kā gāja .
Vari, luudzu pastaastiit, kas tas taads pepercar ir, jo uzrakstot pepercar, man paraadaas vesels bars ar visaadiem autonomu saitiem..
P.S. Arii interesee MB Vito businjsh no Seviljas liidz Madridei uz 11 dienaam.
Līdz 455 km, līdz 226 Zs, cena no 25 000 eiro: elektriskais Volkswagen ID. Polo pieejams iepriekšpārdošanā (+ FOTO)
Kā plānots iztērēt 40 miljonus eiro EKII privātā transporta atbalstam? Cik lieli būs pabalsti un kam (+ VIDEO)
20