Palidziet ar padomu

couper Reģ.: 09.12.2001

Sestdien seenitee manam chomam nonema tiesibas jo pec pirts nakamaja dienaa izelpaa konstateja un protokolaa piefikseja 0,53 promiles. Izskatas ka vinam mazaakais kas draud ir 200 Ls un 6 men tiesibas nost. Ludzu iesakiet kaadu juristu vai kaadu citu veidu ka atgriezt tiesibas pirms shiem 6 meneshiem.

Piebildishu ka tiesibas vinam ir loti sen un

atiecigi parsniegts ir tikai 0,03 un tads nieks rada daudz problemas. Domaju cilvecigi butu bijis no policijas puses laut pust tresho reizi vai kaa savadak, jo nevar uzskatit ka vinsh launpratigi butu braucis dzeris.

 
Ronalds_ Reģ.: 24.11.2004
0 0 Atbildēt

Vairs jau laikam neko-

Bet čomam vajadzēja pieprasīt medicīnisko analīzi - un nepiekriest protokolam. Kamēr būtu nokļuvis līdz slimnīcai pārbaudīties - visticamākais ka tās 0.03 promiles būtu nokritušas.....

Ps. Cikos čoms brauca? Cikos bija beidzis lietot, cik gulējis? Cik izdzēris? Bija ko ēdis no rīta? (lai zinām šo bīstamo robežu...)

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

a kā šis līdz sēnītei tika???? Un tur tikai suliņu?

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

stulbi

līdzjūtības...

Garajs Reģ.: 05.09.2003
0 0 Atbildēt

Eu, čalīt, tavs mērķis tiešām ir izstāstīt par šo likumpārkāpumu VISOS Latvijas forumos?

Maariss Reģ.: 19.11.2003
0 0 Atbildēt

nu baac, Cik nav skandinats, lai nbebrauc dzeruma, ja nav parliecinats par sevi, nu nebrauc.Bet ja gribas , ko tad var izdarit, tad pats jau ari vainigs, nakera bija iepriekseja vakara ta piemauties

Petrov Reģ.: 04.04.2006
0 0 Atbildēt

Tur vairs tiešām - neko!

Pašam bija tieši tāpat. Apzināti tika visi palīdzības varianti-nekā! Iesaku laicīgi iziet med.pārbaudi un kursus par punktu samazināšanu. Tālāk laicīgi sāc mācīties eksāmena biļetes un vēl pirms sroka beigām nokārto teorijas eksi. Kā arī, lai bez problēmām noliktu praktisko braukšanu, silti iesaku, pabraukāt kādas divas reizes ar instruktoru pa Rīgu un placi.

Secinājums - pēc pirts+alkohols braukšana tikai uz pēcpusdienu.

Zinu, ka būs grūti! Turies!

rt Reģ.: 23.08.2004
0 0 Atbildēt

ibio rakstīja: rupji rēķinot ja vakarā izdzer 0,5-0,7, tad braukt var tikai nākamās dienas vakarā i tad vēl jāpadomā.

a ja dzert beidz tikai pret rītu, kā tas parasti pirtī notiek, tad ...

kolumbs Reģ.: 27.12.2005
0 0 Atbildēt

Ja reiz ir konstatēts šāds alkohola līmenis un nav veikta asins analīze attiecīgo stundu laikā, situācija ir diezgan bezcerīga.

Protams, jāvērtē policijas darbinieku rīcība un jāvērtē konkrētais policijas darbinieku pieņemtais lēmums (administratīvais akts). Ja atrodamas kādas policijas kļūdas - apstrīdēt un pārsūdzēt Administratīvā procesa likumā noteiktajā kārtībā. Ja nav nekā, kur aizķerties, pārsūdzēšana un honorāra maksāšanu juristam - laika un naudas izšķiešana...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti