Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Avensis priekšējās lamapas

Joekid Reģ.: 24.08.2001

99 gada Avensism T22 vajadzētu nomainīt priekšējās lampas. Zinu, ka pēc 2000.gada nak feisliftotais ar dzidrajām lampām. Varbut kāds zin, vai šīs lampas der arī ne feisloftotajam avensism? Spams der saprāta robežās, bet gribas dzirdēt ari ko derīgu

Kindzulis Reģ.: 20.10.2002
0 0 Atbildēt

aizcapini liidz maskavas 430 (Līksas baaze) tur lukturniekiem pajautaa

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

Man domaat ja tev nav luktur mazgaashana par jaunajam - dzidrajaam lampaam vari aizmirst - ja apkjersies CSDD apskatee nelaidiis cauri. Ja pareizi saprotu tad mazliet citas lampinjas jamajos naak iekshaa. Man gan arii ir vecie (98 gada) taapeec iisti preciizi par jaunajiem nepateikshu.

muuris Reģ.: 06.12.2005
0 0 Atbildēt

Da pie kaajas lukturu mazgaashana, taa ir OBLIGAATA Xenonam.

Man ir bijushas visaadas dzidrinaatas lampas ar spuldzitem no H1 lidz H7 un nevienai a/m nav bijusi mazgaashana un ne tapeec ka noshkilta, bet tapeec, ka ruupniicaa neielika.

Joekid Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

WALA rakstīja: Man domaat ja tev nav luktur mazgaashana par jaunajam - dzidrajaam lampaam vari aizmirst - ja apkjersies CSDD apskatee nelaidiis cauri. Ja pareizi saprotu tad mazliet citas lampinjas jamajos naak iekshaa. Man gan arii ir vecie (98 gada) taapeec iisti preciizi par jaunajiem nepateikshu.

Mazgātāji ir, bet domāju, ka tam nav nozīmes. Wess man konkrēti nevarēja atbildēt. 2Auto atkal teica,ka vajadzētu varēt nomainīt. Cena esot 30Ls par lampu. A, ir kāds telefons Maskvas 430?

viktors1961 Reģ.: 17.02.2004
0 0 Atbildēt

Sveicināti Jaunajā gadā! Negribu jaunu tēmu vaļā vērt, tāpēc pielipšu šai. Avensis 2011 gada, automātiskā gaismu augstuma regulēšana. Nez ko gaismas pārāk tuvas kļuvušas, ja mašīnu pilnu piesēdina, vēl tuvākas paliek, cik saprotu tā sistēma nedarbojas. Būšu pateicīgs, ja varat kādu versiju izteikt par šo skādi. Paldies!

650 Reģ.: 25.01.2017
2 0 Atbildēt

Ja mašinai nestrādā (sarūsējuši/nopuvuši) kuzova auGstuma devēji (spičkkstītes izmēra štrunts ar zīmulim līdzīgu "kājiņu" uz kustīga ābolīša, mēdz būt pa vienam uz katra piekares "stūra", parasti starp 2 horizontālām svirām).Kad tas izbeidzas (kāds/no), tad automātiskās gaismas parasti "nokrīt" uz max zemāko stāvokli.Ja tam ir xenona gaismas (nu gan jau ka ir), principā tādai 13gv mašīnai tie ir gandrīz vai metami miskasstē.Jebkurai, sākot no bwmVag un beidzot ar japonaMat.

Ja tam avensim ir vismaz miglas lukturi, tad līdz problēmas risinājumam būtu jāizmanto vismaz tos- vienīgi ka tie regul;ejas meh;aniski un  "piesēdētai'' mašinai assfalta vietā tie var "apgaismot" krūmu galus vai pat kokus.

1 0 Atbildēt

Paldies par versiju! Rīt sākšu meklēt, cik tādi kuzova augstuma devēji varētu maksāt...

1 0 Atbildēt

Nu var jau sākotnēji noņemt nost un mēģināt ar kādu eļļotāju apšpricēt/izstrādināt. Varbūt kāds vads gar sniega kukuržņiem norāvies vai vnk kādā kontaktā Zaļais iemeties.Plus vēl skaties kā tu tos atskrūvēsi- nu piem Vag-am tur parasti ir tādas mikroskopiskas (sen ssarūsējušas) zvaigzītskrūvītes.

Ps, bet vispār jau kādas Diagnistikas ierīces pieslēgšana te varētu būtiski sašaurināt to "meklējumu" loku..

1 0 Atbildēt

ok, paldies par ieteikumu, pieslēgšu ELM un apskatīšos, vai kāda kļūda nerādās.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Es ļoti, ļoti šaubos, ka ar ELM tu kaut ko ar lukturiem saistītu redzēsi. Tur drusku advancētāku ierīci vajadzēs, ar nosacījumu, ka vispār 99-tā gada Avensim lukturus darbina kompis.

1 0 Atbildēt

Nu ja viņš ir kāds tipa "meistars", tad bez attiecīgu marku diagnostikas ierīcēm izdzīvot būs pagrūti.Jautājums tikai, kura ierīce "ļauj" bez papildu izdevumiem "diagnosticēt" vairākas mašīnas.Ja ir tas 99tais gads un automātiski regulējamās gaismas, xenon lukturi un komputerizēta diagnostikas iespēja tur gan varētu būt.

darklight Reģ.: 29.10.2013
1 0 Atbildēt

Man ir Thinkdiag. Nezinu pat, vai ir kāds ierobežojums, pilnās diagnostikas iespēju pagaidām tikai uz diviem auto esmu izmantojis.

ZZZZ Reģ.: 26.02.2014
1 0 Atbildēt

Par advancētas diagnostikas un pieredzējušiem meistariem varētu garas lapas pierakstīt...Gan vācijiešu gan praņču izstrādājumiem softi sapļeckati tikai IT vien saprotamā loģikā. Piem nestrādā sensors dēļ sava drošinātāja, bet kompis uzrāda bloka ,,+,, nedošanu barošanai. Ofic serviss piedāvā tā vadības bloka maiņu, 700eur + 😂😡🙈

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
1 0 Atbildēt

Pirms ķerties pie diagnostikas, vajag paskatīties no apakšas vai tie līmeņa devēji tur vēl atrodas.

0 0 Atbildēt

Diagnostika neko neuzrādīja, lai gan Adaptive Front light systems čekoja. Laikam jāmeklē pacēlājs lai to devēju un tā stāvokli var aplūkot

Lasītākie raksti

Jaunie raksti