- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Interesanti likās, ka plastmasas bampers un spārni necieta saskarē ar BMW, kuram tika ielikts sānos. No trieciena BMW tika iemīcīti sāni un mašīnu sagrieza (~70km/h), bet pegijam tikai numuru norāva ![]()
Kad 407SW iznāca, tam pašam manam bijušajam šefam Lauva auto piedāvāja mainīt uz to, bet pamēģinot, viņš atteicās, jo esot pārāk šaurs priekš viņa miesām.
man nav SW, bet ar savu 407 esmu norullējis 85k un pie 80 nomainiiju tikai abus atbalsta gultņus (150ls komplekts). pārējais bez izmaiņām.
Uggga rakstīja: Atvainojos, es te par 307SW runāju, tikai tagad pamanīju, ka runa ir par 407to.... kaut gan tehniski diez vai ir īpaši labāks.
Kad 407SW iznāca, tam pašam manam bijušajam šefam Lauva auto piedāvāja mainīt uz to, bet pamēģinot, viņš atteicās, jo esot pārāk šaurs priekš viņa miesām.
Nu gan - 307SW ir OK, bet 407 SW par šauru priekš viņa miesām!!!
nomiks rakstīja:
Uggga rakstīja: Atvainojos, es te par 307SW runāju, tikai tagad pamanīju, ka runa ir par 407to.... kaut gan tehniski diez vai ir īpaši labāks.
Nu gan - 307SW ir OK, bet 407 SW par šauru priekš viņa miesām!!!
307 ir augstāks, līdz ar to sajūtas plašākas. Bet vīrs ir uz kādiem 150kg ![]()