A kas vinjam var draudeet
Izskataas briesmiigaak, nekaa ir patiesiibaa....
A kas vinjam var draudeet
Siksparnis rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Siksparnis rakstīja: Ja tas ir realitātē, tad tiešam šausmas. Bet kur viņam bikses palika, nesaprotu, izskatās pēc poddjelkas.
Kā tad - to uzzīmēja disneja filmu studija izmantojot tikai programmu paint...
Nē takš. Vienīgi ceru, ka tā nav realitāte.
Nē, tu takš sapņos dzīvo, mīļais cilvēk! Atver vienreiz acis un paskaties apkārt! Jā - cilvēki iet bojā. Arī šādi. Katru dienu. Tas nav nekas neparasts! Tā vienkārši notiek!
_PN_ rakstīja:
Ozz rakstīja: A kas vinjam var draudeet
krāns kautkur pie plaušām, zarnas kotletē
un par orģijām var aizmirst
_PN_ rakstīja:
Ozz rakstīja: A kas vinjam var draudeet
krāns kautkur pie plaušām, zarnas kotletē
gan jau ka uriinpuuslis nafig, abi 2 sfinkteri arii....
uriinpuusli sashuus, sfinkteriem ir proteezes...taisno zarnu rekonstruees....Vai arii ieliks stomas maisinju...
pie lieliem taisnaas zarnas audzeejiem tamliidziigi bojaajumi ir ikdiena...
Ātri brauksi - lēni nesīs.
Yonas rakstīja: Bildes taisītas ar aprēķīnu, ka lielākā daļa paskatīsies sekundi un skries pavemt neiedziļinoties detaļās. Biedējošais efekts panākts.
Tev jau teica - tas ka zini, kā uzbūvēc saabmobīlis, neliecina par zināšanām citās jomās...
Pret ko puika saplīsa - iemeslu daudz - kaut abssurdais krievijā popularizētais - mans mežs negribu, ka tē kāds braukā un novelkam trosi pāri ceļam...
Vēl pasaki, ka tajā otrajā linkā viss ir feiks un fotošops un iestudēti mākslas foto...
Yonas rakstīja:
Palaidniex rakstīja:
Pret ko puika saplīsa - iemeslu daudz - kaut abssurdais krievijā popularizētais - mans mežs negribu, ka tē kāds braukā un novelkam trosi pāri ceļam...
Vēl pasaki, ka tajā otrajā linkā viss ir feiks un fotošops un iestudēti mākslas foto...
otro linku neesmu skatījies.
gudriniek - trose pāri ceļam tad kāpēc viņš nepārgrieza rokas vai nenogrieza mocim stūri? Tak paskaties vienreiz kārtīgi tās bildītes un padomā loģiski.
Un padomā, kā tā maika nemaz nav cietusi bet gan smuki noklāta tā lai neredz manekena iekšpusi.
Jā, ja Yonas - to visu uzzīmēja Disneja studija, lai tu brīnumatklājējs to visu atmaskotu...
Papēti to otro linku un gaidam atmaskojošus stāstus par katru tur redzēto foto...
Iemet kaads to briesmiigo bildi uz LV stervera, lai es ar var saliidzinaat....
P.N.
ir iespeejams cilveeku paarraut pushu.....
Ozz rakstīja: Iemet kaads to briesmiigo bildi uz LV stervera, lai es ar var saliidzinaat....
Tur to bilžu kādas 6-8 as. A iemest nemāku, sori.
Ozz rakstīja: Iemet kaads to briesmiigo bildi uz LV stervera, lai es ar var saliidzinaat....
P.N.
iedod eemailu, nosūtīšu
Seit neviens nesaka,ka tas ir fotoshops. Es vienalga domaju,ka ta ir lelle.Un merkis sim visam ir,lai mazliet iebiedetu cilvekus
Uggga rakstīja:
P.N.
iedod eemailu, nosūtīšu
Ozzies at inbox
Ozz rakstīja:
Uggga rakstīja:
P.N.
iedod eemailu, nosūtīšu
Ozzies at inbox
ievērtē
Vai nu veel kliist akut kur, vai arii ne tam esi aizsuutiijis
Ozz rakstīja: Vai nu veel kliist akut kur, vai arii ne tam esi aizsuutiijis
nosūtīju vēlreiz
Nesuuti tak visas uzreiz! Suuti pa vienai!!!
Citaadi es nekad vinjas nesanemsu...
Ozz rakstīja: Nesuuti tak visas uzreiz! Suuti pa vienai!!!
Citaadi es nekad vinjas nesanemsu...
kopā 417kb
Naff nekaa
P.N
at noziimee @ galaa .lv
Ozz rakstīja: Naff nekaa
P.N
at noziimee @ galaa .lv
tik daudz es saprotu
atsūti man vienalga ko uz ugis@rbm.lv
Ozz rakstīja: dariits
un tagad saņēmi?