Kā man pietrūkst iepriekšējo darbu mīļie darba auto, tā tik ir lieta, degvielu raksti cik gribi, nauda nav jaateeree, stajanka na haļavu... un lieks pikjis savu notirgojot ![]()
![]()
![]()
Kā man pietrūkst iepriekšējo darbu mīļie darba auto, tā tik ir lieta, degvielu raksti cik gribi, nauda nav jaateeree, stajanka na haļavu... un lieks pikjis savu notirgojot ![]()
![]()
![]()
Visu Tavu Boru es negribu,viena tāda jau pašam ir
, tak labprāt nopirktu orģinālos VW ļitakus. Ar vai bez riepām.
nau probz ., ljitaki -8999eur , BORA 1eur
peerc ljitakus ![]()
![]()
Ļitaki tādi padārgi,bet nekas, varētu ņemt. Laža tik tā,ka Tu tirgo komplektā ar auto. Nu kam man divas Boras??? Tad nu šoreiz nē ![]()
Eu, tu ņem tos ļitakus, es paņemšu Boru. ![]()
man darba auto ir bora, gan ieprieksheejaa versija un benziina. 90t km esmu noripojis, kad njeemu jau bija 100t km braukta- nav ne vainas, tikai peedeejaa laikaa biezhaak servisaa jaaiebrauc.
VW par OOOO cenu?! ![]()
Galvenais-izmērs. Tūliņ atkal kāds pateiks,ka Bora ir tik pat laba kā A6
dotajaa briidii , neshaubiigi , taa ir ![]()
![]()
![]()
padod shurp man OOOO taada gada komplektaacijas un ar taadu pieraadaamu kilometraazju , par taadu cenu panjemshu tuliit !!!!
P.S. pieljauju komplektaacijas skidku uz blackbugiem un sigjeni -tie var nebuut ![]()
![]()
![]()
4krisus & seem : pirms nokaartoties , ieteiktu ieobzerveet veco labo mobile.de ![]()
padod shurp man OOOO taada gada komplektaacijas un ar taadu pieraadaamu kilometraazju , par taadu cenu panjemshu tuliit !!!!
P.S. pieljauju komplektaacijas skidku uz blackbugiem un sigjeni -tie var nebuut
Daffai,paruņosim tad,kad būsi pārdevis šito urnu. Ko tad teiksi par borabora.
jau tagad varu pateikt - kjeblis
vieniigais+ tam kjeblim ir a/c , kjaptronjiks un luuka un protams cena , usjo , 'daljshe nje volnujet' ![]()
![]()
a audaku padafai , iepirkshu , tikai 'chudess njebivajet' .
par 9keur ???!!!! ir veerc ![]()
![]()
tik nemeedz buut ![]()
domaa, ka tie kas meklee Boru visiem svarīga TAAAADA komplektācija?! nevienam! ![]()
10 airbagi (neizšauti )
A paarējie?? Izšauti??
Tie 10 neizšautie arī nekad neizšausies! ![]()
![]()
da po kuj man uz to booru , audaku padavai ,kaa plaatijies , pataku pataules mitikji ![]()
![]()
![]()
10 airbagi (neizšauti )
A paarējie?? Izšauti??
nopeerc, iechekosi ![]()
tak nešļupsti, tavu topiku pie dzīvības uzturam, pirmdien liidz 11 BORkA buus nopārdota! ![]()
taaks , booru nax.. , taa tikvaitaa nau mana , es tik objavu izkaaru , dod shurp audaku ! ![]()
a ko , pikapchiks odnako , buus kur zaabakus ielikt , un nebuus vaajpraatiigi zaljsh ![]()
Nipiga, man tagad jau ir,kur zābjus likti. Paskat gaļerejā. Dekstera.
nu , pljin , a es nezinaaju , ja??!! ![]()
![]()
![]()
bet lieks 'zaabakavozs' purvaa netraucee ![]()
Reals piedavajums
Tadam aprikojumam un zinamai vesturei cena ir pat loti OK.
Gaidi pirceju, ir tomer daudzi, kas to pratis novertet
Ir pazaveries. 195/65 R15. Riepas kā jaunas.Cena 250Ls.
foto.inbox.lv/...
da nepirks vish no Tevis pa ls250,- , ja no manis pa 1eur nepirka ![]()