A kas tur taads iipash
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
festux rakstīja: Gribeeju uzzinaat vai Latvijaa kaads nepaardo shaadu auto !?
WOW, man jau liekas ka iAuto ko taadu mekleet ir bezceriigi.
Un taapat man liekas ka LV nekas vecaaks par T2 galiigiem shrotvaageniem nav sastopams tirgoshanaa, jo T1 laikos pie mums veel CCCP razjojumi pilnaa sparaa rulleeja, un tos kas tagda kaadam ir iipashuma diezin vai kaads kaaro paardot. Tie shajas rokas nav nonaakushi nejaushi taa teikt. Meklee vien EU lielajos plashumos - izredzes lielaakas.
NU veel mosh www.vabole.lv/... .
Ozz rakstīja: A kas tur taads iipash
Stils, un sharms ne mazaax kaa orgjinaal-vabolei.
Un veel jau ir maniaki kas Porsche 3 litru motorus tur ieliek - ofigetj, kaa vinji peec tam vinjus valda ar to arhaisko stuures mehaanismu un piekari.
aaa, T1 ir vabulis
nesen SS veel viens bija...
hehe. pēc csdd info latvijā i tikai viens aktīvi satiksmē kustošs T1. tas pats manējais pārdot netaisos. ņi po čom. bet, ja i nopietna interese, ta i jāvelk no aizdīķijas. sanāks 2x lētāk nekā eiropā. mans ar i no sunny california ja ir interese, do ziņu, padalīšos ar iestrādēm / kontaktiem.
Ozz rakstīja: aaa, T1 ir vabulis
nesen SS veel viens bija...
T1 nav vabulis. vabulis ir Type1 , bet T1 ir busu apakšsadalījums (pats buss ir Type2) - kopā šamie ir T1, T2, T25, T4 un nu jau T5. viss vw zars skaisti ilustrēts atrodams eesti vaboļlapā: www.beetle.ee/...
ai, nu vabolju buss...
uz vaboles baazes, bet ar raami utt....
peec skata atgaadina ErAZ vai veco Latviju
Ozz rakstīja: ai, nu vabolju buss...
uz vaboles baazes, bet ar raami utt....
peec skata atgaadina ErAZ vai veco Latviju
taapee, ka veco latviju uzbuuveeja T1 sambai nogriezhot i uzmetinot citu priekshu. pakalja ir vw buss 1:1 kāreiz pirms savu iegādājos interesējos vai tas latvijā pirmais buss moš vēl kauku rafā vai ku citur mētājās? ta nu dabūju info, ka šams it kā sagraizīts pa gabaliem - tb raf konstruktori apguvuši rietumu pieredzi
Tikai sitam ir bikuc savaadaaks purns
Riktiig vecajiem purns bija ar taadu viltiigu kaa to lai nosauc
Atgaadinaaja Ļvovas autobusa pakalju
Ozz rakstīja: www.ss.lv/...
nu tipa taads....1972.gada
sludinaajums taads aizdomiigs, bet varbuut ka ir ar...
tas kāreiz ir T2. nākamā paaudze. nāca no 67. gada. šis piedevām i jaunāks - tb ar feisliftu. smukāki (vairāk hromēti) bija posmā no 67. līdz 70tajam. cik nu i pētīts - uz ielām tādi ar nav manīti. a ;sitas ss.lv exemplārs.... nu bik uz cenu cilvēks ir saspiedies
mobile.de 26 gab no 1500-44500EUR
Uggga rakstīja: mobile.de 26 gab no 1500-44500EUR
tie, kas pa 1500 eur, tie nemaz nav t1 - kaukādi līkroči sludinājumus likuši lētākais t1 tur i 4k. tādas nu tās cenas viņiem ir. dārgākais manītais ir bijis ap 60k. i starp citu tika pārdots
googoo rakstīja:
Uggga rakstīja: mobile.de 26 gab no 1500-44500EUR
tie, kas pa 1500 eur, tie nemaz nav t1 - kaukādi līkroči sludinājumus likuši lētākais t1 tur i 4k. tādas nu tās cenas viņiem ir. dārgākais manītais ir bijis ap 60k. i starp citu tika pārdots
Es jau neko tikai apskatījos
Laikam vēl nav tas vecums, bet nekādu šarmu šajos vecajos autiņos nesaskatu Tikai, ja kāds to jau ir sataisījis līdzīgi kā pa Discovery iekš USA vecos Mustangus un tamlīdzīgos taisa un tirgo izstādēs pa 50+k
googoo rakstīja: hehe. pēc csdd info latvijā i tikai viens aktīvi satiksmē kustošs T1. tas pats manējais pārdot netaisos. ņi po čom. bet, ja i nopietna interese, ta i jāvelk no aizdīķijas. sanāks 2x lētāk nekā eiropā. mans ar i no sunny california ja ir interese, do ziņu, padalīšos ar iestrādēm / kontaktiem.
Buutu jauki ja vareetu kaadu info iedot , kur aizdiikjii paskatiities!
tas autinsh ir ritiigistiliigs , taakaa esmu cieshi saistiits ar uudens sportiem , tad man taas memaz nenaaktu pa ljaunU! mobile.de ir dazhaadi bet padaargi!
festux rakstīja: Buutu jauki ja vareetu kaadu info iedot , kur aizdiikjii paskatiities!
uzsit meilu man uz vabole@vabole.lv
googoo rakstīja:
festux rakstīja: Buutu jauki ja vareetu kaadu info iedot , kur aizdiikjii paskatiities!
uzsit meilu man uz vabole@vabole.lv
Dariits
festux rakstīja: tas autinsh ir ritiigistiliigs , taakaa esmu cieshi saistiits ar uudens sportiem , tad man taas memaz nenaaktu pa ljaunU! mobile.de ir dazhaadi bet padaargi!
Kad būsi restaurējis par palieliem $$$,tad braukāsi tikai paretam,nelienot bedrainos ceļos,cik zinu,visa balstiekārta tiem 50-to gadu aparātiem nav izturīga.
UUSA rakstīja: Kad būsi restaurējis par palieliem $$$,tad braukāsi tikai paretam,nelienot bedrainos ceļos,cik zinu,visa balstiekārta tiem 50-to gadu aparātiem nav izturīga.
salti meli. balstiekārta kā jau vecam kāram būvēta pamatīgi, kā atnakam. un tai pat brīdī baikais braukšanas komforts. feins, mīxts... ja netici, paņemšu kādu dienu pavizināšu
googoo rakstīja: būvēta pamatīgi, kā atnakam...
tizlie pirxtiņi gribēju raxtīt: kā tankam
Šajos un nākamajā modelī vēl mēdz iebūvēt Subaru dzinējus (parasti ar Turbo)...
Ceesiis vienu nesen shitaadu sakraasoja, kaut kaads izbijushais pazharnieku vaagjis ar visaam migalkaam uz jumta bij
dreamons rakstīja: Šajos un nākamajā modelī vēl mēdz iebūvēt Subaru dzinējus (parasti ar Turbo)...
naf.. subaru. ja turbo, ta porsche - eku pēdējā laika skaistākā pārbūvē - t1 + porsche 993 bi-turbo
googoo rakstīja:
naf.. subaru. ja turbo, ta porsche - eku pēdējā laika skaistākā pārbūvē - t1 + porsche 993 bi-turbo
www.race-taxi.ch/...
O tas tik ir aperaac, a ko vinji dara ar stuures mehaanismu, tas tak tik jaudiigam aperaatam man liekas pa arhaisku.
Vw T1
Gribeeju uzzinaat vai Latvijaa kaads nepaardo shaadu auto !?