parasti vecaas, nodilushaas riepas paliek riepu servisaa
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
parasti vecaas, nodilushaas riepas paliek riepu servisaa
Pie mums nezinu... Bet anglija tas izmanto fotoradaru iznicinasanai.
var proveet aizvest uz kaadu autotrasi
vai zinat kur vareetu nogruuzt arii veco akumulatoru?
TeetisSuns rakstīja: vai zinat kur vareetu nogruuzt arii veco akumulatoru?
Vai tad citiem google nestrādā?
Piemēram www.chamber.lv/...
Kādreiz reklāmā redzēju, ka firma pieņem veca riepas pārstrādei. Kaut kur Mārupē bija, a moš kļūdos
Marchiks_ rakstīja: izmet mežā un miers
Varbūt kādu citu vajag iamest ...
Marchiks_ rakstīja:
recluse rakstīja:
Varbūt kādu citu vajag iamest ...
kas no zemes nācis, tam par zemi jāpaliek...
Bet ne jau riepas un citi mēsli jāmet mežā.
ētika neatļauj...
Uggga rakstīja: ss.ss.lv/...
Būs jāuzzvana... interesanti no cik liela apjoma brauc pakaļ!
Kur lai liek vecu velasmashinu un TV? Abi PSRS razhojumi, smagi
gonzalless rakstīja: Kur lai liek vecu velasmashinu un TV? Abi PSRS razhojumi, smagi
gonzalless rakstīja: Kur lai liek vecu velasmashinu un TV? Abi PSRS razhojumi, smagi
Nu runajot par citāl liekām lietām man ir veseli 2 padomju laiku TV, viens mopēds Delta, velosipēds, veļasmažīna, ledusskapis un vēl vesele kaudze "labumu" kas man nav nepieciešami! Nāca komplektā ar vienu citu pirkumu...
Visu, kur ir metāls (ne tikai krāsainais), var savākt bomži, bet uz tiem nedrīkst paļauties
Tāpat ir firmas, kas brauc pakaļ un arī nostiepj no n-tā stāva radiatorus, trubas, vannas, gāzes plītis utt.
TV un citu tehniku var nodot pie Alfas, Spices un vēl kaut kur, tiesai gan, noteiktos laikos.
kur ta mekleet firmeles, kas atbrauc un savaac vecu chuguna vannu pashas? tjip loms pasham stiept lejaa
Kamikadze rakstīja: kur ta mekleet firmeles, kas atbrauc un savaac vecu chuguna vannu pashas? tjip loms pasham stiept lejaa
Parasti trepju telpās salīmēs sludinājumus, esmu redzējis reklāmas uz busiņiem, ss.lv noteikti vajadzētu būt kādai reklāmai.
Kā jau teicu, var arī bomžus pasaukt. Par manu veco vannu bomzis pat gribēja atnākt un atzīmēt pasākumu
TeetisSuns rakstīja:
www.youtube.com/...
šitas labs
Kamikadze rakstīja: kur ta mekleet firmeles, kas atbrauc un savaac vecu chuguna vannu pashas? tjip loms pasham stiept lejaa
Vienu pierakstīju 29597071
Uggga rakstīja:
Vienu pierakstīju 29597071
Biju izmantojis šito numuru - viss ok. Smuki aizstiepa čuguneni, neko neapdauzot.
Vigants rakstīja: Sveiki!
Tā ir iegrozījies, ka man ir kaudze ar vecām vieglā automobīļa riepām... riepas ir vienkārši nolietotas un stāv smukā kaudzītē (izmērs R14..15)
kopā ir 10..12 riepas... pēc nedēļas pievienosies vēl 4 gab...
Nezinat vai kāds viņas nebrauc un nesavāc ... kaut kādiem nolūkiem?
Tu ko?, kā īsts latviets Līgo nesvini???
alisters rakstīja:
Biju izmantojis šito numuru - viss ok. Smuki aizstiepa čuguneni, neko neapdauzot.
Pie viena apskatīja dzīvokli, otrā dienā atlauza durvis un tikpat smuki aizstiepa visu pārējo!!!
tuncis rakstīja:
alisters rakstīja:
Pie viena apskatīja dzīvokli, otrā dienā atlauza durvis un tikpat smuki aizstiepa visu pārējo!!!
Ņe-a! Dzīvoklī notika kapremonc. Pat ja ne tā, tad napig laist tālāk par vannasistabu?
kur likt vecas riepas?
Sveiki!
Tā ir iegrozījies, ka man ir kaudze ar vecām vieglā automobīļa riepām... riepas ir vienkārši nolietotas un stāv smukā kaudzītē (izmērs R14..15)
kopā ir 10..12 riepas... pēc nedēļas pievienosies vēl 4 gab...
Nezinat vai kāds viņas nebrauc un nesavāc ... kaut kādiem nolūkiem?