riitaa iebraukshu, noskaidroshu.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
riitaa iebraukshu, noskaidroshu.
tikai ja tev dod vienu atstaj man--jo tur divus var laimeet
auto tiks nodots jūsu lietošanai vienu gadu!
kaa nav nekas jaadara?!?!? ir - jaabrauc uz to freakin micuku kantori
kaimiņu kantorī līzīga akcija: akcija.skandimotors.lv/...
Biju, aizpildiiju...
faktiski nekas nav jaadara... tikai jaapieiet pie beibes iisos svaarkos un jaasaka, ka gribi piedaliities akcijaa. Kad esi aizpildiijis anketu, zakjis iedod nelielu Outlandera reklaamas broshuuru + uzliimi "Es miilu savu mitsu".
White_Trash rakstīja: Biju, aizpildiiju...
faktiski nekas nav jaadara... tikai jaapieiet pie beibes iisos svaarkos un jaasaka, ka gribi piedaliities akcijaa. Kad esi aizpildiijis anketu, zakjis iedod nelielu Outlandera reklaamas broshuuru + uzliimi "Es miilu savu mitsu".
krasta ielaa ar var aizpildiit ?
Un ja es pa to gadu ievelku stabā?
nafigators rakstīja: Un ja es pa to gadu ievelku stabā?
tev ne parko nav jāmaksā
Epilators rakstīja:
tev ne parko nav jāmaksā
Ooooo, nu tad uzreiz tā ar būtu teikuši Jāiet veiksme paprovicēt
tad uzlīmē coltam uzlīmi "es mīlu savu mitsu" un ej mājās.
anonimikis rakstīja:
tad uzlīmē coltam uzlīmi "es mīlu savu mitsu" un ej mājās.
Bet ja nu pēkšņi rēķinu par stabu atsūta uz mājām?!
Tada erma dzekam labak pie stures nesedet,ja nu vienigi ar maisu galva ar izgrieztiem caurumiem priek$ acim,lai celju redz un var paslepties no kauna.....,kur nu vel uz gadu!!!!!!!!!!!!! Es saprastu ja meicha vinne konkursu vinja tiek pie tas pupu bundzas bez vaka,bet ja dzeks,tad tam tiek iedalits kads EVO,bet taka ta ir bananu republika,es saprotu kad nekad ta nenotiks!haha
Polarlacis rakstīja: Tada erma dzekam labak pie stures nesedet,ja nu vienigi ar maisu galva ar izgrieztiem caurumiem priek$ acim,lai celju redz un var paslepties no kauna.....,kur nu vel uz gadu!!!!!!!!!!!!! Es saprastu ja meicha vinne konkursu vinja tiek pie tas pupu bundzas bez vaka,bet ja dzeks,tad tam tiek iedalits kads EVO,bet taka ta ir bananu republika,es saprotu kad nekad ta nenotiks!haha
normaals drapaks, ko te njemies...jeb tu, kompleksu mociitais cilveecinj, padomju laikaa volgaa tikai uz skolu tiki vizinaac.
Laimē Coltu neko nedarot!!!