Eirovīzija!!!?????

raimondsm Reģ.: 22.05.2004

Tas gan bija reuzltāts, ko?? Serbija, serdjučka un co pirmajās vietās. Kas notiek ar publikas gaumi? Kāpēc, piemēram , tādas labas melodijas un izpildījumi, kā, kaut vai Ungārijai nu un arī Latvijai, tika tik zemu novērtētas? Vairakuma gaume --?

 
1 2 3
Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

Andreass rakstīja: nu nez, serbiem manaas aciis baigais fekaalijs uz skatuves bija. Ilgi briiniijos, kaa vinji no pusfinaala aaraa tika.

Gruzija patika, kaut kas jauns un nebijis.

Par muuseejiem arii neliels soks, bju domaajis, ka desmitniekaa buusim.

Par ukrainiem prieks, ka var paraadiit savu dumiibu viesai pasaulei, nu kur praats to kakiino Veru suutiit uz eiroviiziiju, man buutu kauns ja es taadaa dziivotu, tad jau labaak peedejaas vietas, nekaa transvestiitu aizsuuta uz skatuvi. Tagad rodas sajuuta, ka vinji visi atbalsta taadu dziives veidu un lielakaa valsts dalja meeginaas vijiem liidzinaaties. Nu pii kaut kaads.

Vispār jau Vera nav transvestīts - tā ir veselīga, skarba pašironija par Krievijas un NVS pop un estrādes mūziku, un tās "kvalitāte" kā arī parodija par tiem pašiem transvestītiem - tā teikt kāds izskatītos transvestīts pēc slāvu gaumes. Un lai to saprastu, nemaz tik daudz pat smadzenes piepūlēt nevajag.

Un par tevi man aºī prieks - parādīt visam iauto community, ka tu esi totāls stulbenis arī nav slikti. gan jau ka Kazahstāna tev ar nepatīk - ja jau redz dokumentālajā filmā par Boratu un kazahstānu tāds atstojs tika rādīts?

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Tas gan bija reuzltāts, ko?? Serbija, serdjučka un co pirmajās vietās. Kas notiek ar publikas gaumi? Kāpēc, piemēram , tādas labas melodijas un izpildījumi, kā, kaut vai Ungārijai nu un arī Latvijai, tika tik zemu novērtētas? Vairakuma gaume --?

Eirovīzija ir ļoti zema līmeņa pasākums. Attiecīgi arī valstis katra uztver to savādāk - vieni ar visai kritisku humoru, kā piemēram somi kuri imho regulāri atsūta klaunus, kas visu šo grandiozo, uzpūsti svarīgo, bet patiesībā draņķigo pasākumu izņirgā. Vai arī ta pati Serjučka šogad no Ukrainas. Un ir citas valstis - kā piemēram Latvija u.c. - kuras parasti izrok Eirovīzijas līmenim atbisltošus muzikanteļus, kuri visā nopietnībā vaigus piepūtuši metas "iekarot Eiropu". Tikai sanāk mums parasti "kā vienmēr" - nu gluži kā ar mūsu kinofilmām - top šedevri ar izcilu kvalitatīvu izpildījumu, revolūcijas pasaules mākslā un kultūrā, vienīgi šie šedevri ir nu tik lieliski, ka viņu nozīmīgumu izprotam tikai mēs - latvieši. Nu aber ko darīt ja visa pārējā pasaule vēl ir barbari. Jāgaida, kad attīstīsies līdz mūsu līmenim.

P.S. Vēl līdz šim ja godīgi nesaprotu, kā PV nolēma piedalīties Eirovīzijā.

Ims Reģ.: 16.03.2004
0 0 Atbildēt

Ir skaidrs, ka dažas valstis varētu uz konkursu virzīt arī ar pirtsslotām izrotātu ēzeli, un tas ieņemtu vietu pirmajā desmitniekā. Turcija, Krievija ,agrākās Dienvidslāvijas valstis. Krievija bijušās PSRS valstu "bloka balsojuma" dēļ, Turcija dēļ turku diasporas Rietumeiropas valstīs ,Bulgārijā u.c. - agrākās Dienvidslāvijas valstis -gan Balkānu bloka balsojums, gan diaspora - tāpēc tik iespaidīgi rezultāti. Redzēs, cik ilgi R -Eiropas valstis šo situāciju pacietīs.

316i Reģ.: 11.12.2004
0 0 Atbildēt

neiroviizija esot taads kaa neoficiaals pidarasu saiets.. taapeec gan jau streipa kgs taadaa patosaa ljurina....

White_Trash Reģ.: 28.05.2004
0 0 Atbildēt

Mitrele... ai!.... mitrele.

IkdienasViesis Reģ.: 24.02.2003
0 0 Atbildēt

Lai likvidētu visu balkānvalstu un slāvu "telefon" mafiju, vienīgā iespēja šajā festivālā ir izveidot starptautisku žuriju, kura tad arī pēc noteiktiem kriterijiem izvērtētu katru dziesmu. Pašreizējā kārtība ir sevi degradējusi, tas katram ir skaidrs. Nu jau esam nonākuši līdz Belgradai, pēc tam notrikti būs vēl maķedonija, slocenija,croatiaja u.c....

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

IkdienasViesis rakstīja: Lai likvidētu visu balkānvalstu un slāvu "telefon" mafiju, vienīgā iespēja šajā festivālā ir izveidot starptautisku žuriju, kura tad arī pēc noteiktiem kriterijiem izvērtētu katru dziesmu. Pašreizējā kārtība ir sevi degradējusi, tas katram ir skaidrs. Nu jau esam nonākuši līdz Belgradai, pēc tam notrikti būs vēl maķedonija, slocenija,croatiaja u.c....

Ja dalībniekus vērtētu žūrija, tad nebūtu tik lielas skatītāju auditorijas, jo gandrīz katrs vēlas par kādu kaut reizi nobalsot. Un visa šī pasākuma motīvs ir EBU, kā arī nacionālajām TV ievākt pēc iespējas lielāku piķi!

Tā kā žūrijas vērtējumu gan jau, ka neredzēsim nekad. drīzāk vajadzētu padomāt par Eirovīzijas dalībvalstu piedrības robežām, proti, vai Gruzija, Moldova, Baltkrievija vispār ir pieskaitāmas pie Eiropas valstīm? Tāpat domāju, ka kādreiz bija labāk, kad dalībvalstu skaits bija ierobežots, jo tagad piedalās visi, kas vēlas, galvenais tik izsisties no pusfināla. Šādā gadījumā nez vai būtu tāda situācija kā šogad, ka bijušo Dienvislāviju pārstāv 6 valstis, NVS arī aptuveni tāpat.

pinguin Reģ.: 13.11.2004
0 0 Atbildēt

White_Trash rakstīja: Mitrele... ai!.... mitrele.

Mikrene... ai mikreneeeeee. Dziesma par mikroviļņu krāsni!

Storms Reģ.: 07.10.2003
0 0 Atbildēt

Nauda nesmird, tāpēc eirovīzija turpinās smirdēt. Zināšu ka nākamgad varu neskatīties - nekā tur nebūs savādāka un vinnēs neatkarīgi no uzstāšanās kvalitātes. Beigsies tas viss ar to ka uz skatuves sacentīsies pāris valstu dalībnieki no kuriem viens izies uz skatuves un noraus izteiksmīgu zobu, bet otrs kasīs biljarda bumbas...

SteelRat Reģ.: 25.11.2001
0 0 Atbildēt

tas suda shovs ir tac pac suukaataaju bars kaa jobanie pratavetras pedijni

pitbullz Reģ.: 29.05.2004
0 0 Atbildēt

SteelRat rakstīja: tas suda shovs ir tac pac suukaataaju bars kaa *******ie pratavetras pedijni

...jāsauc nervu daktres talkā )

Ozz Reģ.: 25.11.2002
0 0 Atbildēt

Par iipasi veseliigu to sabiedriibu nenosauksi

Visi nez kaapeec njem par piemeeru ABBA ar " Waterloo" , kuri tiesi no eiroviizijas starteeja plasajaa pasaulee

Bet tajaa laikaa nebija ne dienvidslaavija sadaliijusies, ne varaviiksnainie plivinaajaas tik aktiivi kaa tagad..

Peec manaam domaam -lai paliek kaa ir, kam gribaas lai skataas-negribas-neskataas.Muuseejie bija vismaz paaris galvas paaraaki tiesi kvalitaates zinjaa.taapat kaa Kosmoss.Nez kaapeec muuseejiem ir nikjis aizsuutiit kvalitatiivus maaksliniekus, un peec tam suukstiities, ka nekas nesanaak...visaadus Fominus un Kleinus, Naumovas, Valterus un Ka'zas-laipni luudzam.Dabuus pa muguru-nebuush zheel

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

nakamgad jaasuuta aaksti un viss :0

Imka Reģ.: 26.02.2004
0 0 Atbildēt

Eirovīzija kā jau eirovīzija ...pamuļķīgs šovs ar pamuļķigu iznākumu un kurš grib lai piedalās un skatās. Arī es neiespringstot par rezultātiem skatījos, bet kaitināja zilā Kārļa iesmirdēšanās pie katras izdevības, kur parādījās seksuālās minoritātes ....momentāni tika uzsvērts cik tas ir pieņemami un normāli, ka no tā redz nevajag kautrēties un nevienam jau nekas slikts nenotiek. Trīs reizes tika atkārtots un uzsvērts ka lūk šis mākslinieks/ce esot gejs vai lezbiete. Šitā bāzšanās virsū un tad ņaudēšana ka mūs nemīl. Oskaru pasniegšans ceremoniju Kārlis sabojāja tieši tā pat. Vai tiešām nevar atras citu pasākuma komentētāju ar labām angļu valodas zināšanām.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

atlasee balsoshu par tevi

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Streipa maniere uzkabinaat savu tekstu paris sekundes uz dziesmas saakuma un beigaam tieshaam ir nerulleeee

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Ar mūziku esmu pat ļoti uz tu (starp citu, tā ir mana trešā izglītība), bet diemžēl Eurovision nevaru piedalīties, jo nevaru sagādāt Latvijai uzvaru - neesmu minoritāte

Surrr Reģ.: 08.03.2007
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Ar mūziku esmu pat ļoti uz tu (starp citu, tā ir mana trešā izglītība), bet diemžēl Eurovision nevaru piedalīties, jo nevaru sagādāt Latvijai uzvaru - neesmu minoritāte

Oi nu beidz te ta kā tāda jaunuve sarkt, ķiķināt un pieklājības pēc melot un liegties. Tu kā reiz esi p*dars un vēl pie tam konkrēts. Kopā ar vwfanu jūs kā reiz varētu nakamgad sūtīt uz EV - būtu vēl baudāmāki par brāļiem Olseniem gan muzikālā izpildījuma ziņā, gan izmaksu ziņa valstij, lai jūs uz turieni aizsūtītu.

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

Surrr rakstīja:

Oi nu beidz te ta kā tāda jaunuve sarkt, ķiķināt un pieklājības pēc melot un liegties. Tu kā reiz esi p*dars un vēl pie tam konkrēts.

Tu meklē sev domubiedrus??? Javilsja ņe po adresu - pazvani Kārlim S!

Reģ.: 25.04.2024
0 0 Atbildēt

nomiks rakstīja: Ar mūziku esmu pat ļoti uz tu (starp citu, tā ir mana trešā izglītība), bet diemžēl Eurovision nevaru piedalīties, jo nevaru sagādāt Latvijai uzvaru - neesmu minoritāte

Un kas ir pirmās divas? Ginekologs un astrologs?

nomiks Reģ.: 30.10.2002
0 0 Atbildēt

deksters rakstīja:

Un kas ir pirmās divas? Ginekologs un astrologs?

Tās ir tavas sapņu profesijas, ka tik ļoti interesējies?

Nē, neuzminēji.

Mashiic Reģ.: 22.10.2003
0 0 Atbildēt

uz to neirovīziju ir jāsūta Ufo lai uzlec repera tērpā savu ziemeļbrieža deju ar nomīztu bikšu priekšu. domāju, ka atraugas arī viņam varētu sanāk efektīvas.

bet vispār es brīnos par tiem mūsējiem "muzikantiem", kuri visā nopietnībā uztver šo ņergu pasākumu. tādiem tādi rezultāti.

somi kā reiz uzlika kulaku uz acs neirovīzijai ar savu p/o/h/u/j roku.

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt

Purva vimba ..uzstaaajas Latvija... no saakuma uz Eiroviizijas stikla skatuves redzama milziiga kuudras kaudze... tad kaut kas tur iekshaa sakustas un izbrauc milziigs ekskavators ar blondiini un rudmati izstieptaa kustiigaa kausaa, kas ritmiski kustaas un dzied...

ekskavatorists arii pie klokjiem leekaa uz dzied -- pump...pump... pumpeee kuudras purvu pumpee sausuu a-g-r-e siiiivs....

publika sajuusmaa reeec....

raimondsm Reģ.: 22.05.2004
0 0 Atbildēt
shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

raimondsm rakstīja: Purva vimba ..uzstaaajas Latvija... no saakuma uz Eiroviizijas stikla skatuves redzama milziiga kuudras kaudze... tad kaut kas tur iekshaa sakustas un izbrauc milziigs ekskavators ar blondiini un rudmati izstieptaa kustiigaa kausaa, kas ritmiski kustaas un dzied...

ekskavatorists arii pie klokjiem leekaa uz dzied -- pump...pump... pumpeee kuudras purvu pumpee sausuu a-g-r-e siiiivs....

publika sajuusmaa reeec....

skatos, cirku esi apmekleejis tikko...

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti