Andreass rakstīja: nu nez, serbiem manaas aciis baigais fekaalijs uz skatuves bija. Ilgi briiniijos, kaa vinji no pusfinaala aaraa tika.
Gruzija patika, kaut kas jauns un nebijis.
Par muuseejiem arii neliels soks, bju domaajis, ka desmitniekaa buusim.
Par ukrainiem prieks, ka var paraadiit savu dumiibu viesai pasaulei, nu kur praats to kakiino Veru suutiit uz eiroviiziiju, man buutu kauns ja es taadaa dziivotu, tad jau labaak peedejaas vietas, nekaa transvestiitu aizsuuta uz skatuvi. Tagad rodas sajuuta, ka vinji visi atbalsta taadu dziives veidu un lielakaa valsts dalja meeginaas vijiem liidzinaaties. Nu pii kaut kaads.
Vispār jau Vera nav transvestīts - tā ir veselīga, skarba pašironija par Krievijas un NVS pop un estrādes mūziku, un tās "kvalitāte" kā arī parodija par tiem pašiem transvestītiem - tā teikt kāds izskatītos transvestīts pēc slāvu gaumes. Un lai to saprastu, nemaz tik daudz pat smadzenes piepūlēt nevajag.
Un par tevi man aºī prieks - parādīt visam iauto community, ka tu esi totāls stulbenis arī nav slikti. gan jau ka Kazahstāna tev ar nepatīk - ja jau redz dokumentālajā filmā par Boratu un kazahstānu tāds atstojs tika rādīts?
Eirovīzija!!!?????
Tas gan bija reuzltāts, ko?? Serbija, serdjučka un co pirmajās vietās. Kas notiek ar publikas gaumi? Kāpēc, piemēram , tādas labas melodijas un izpildījumi, kā, kaut vai Ungārijai nu un arī Latvijai, tika tik zemu novērtētas? Vairakuma gaume --?