Dzuba rakstīja: Man muterei ir passat 91 gada.Viņai pazuda atslēgas.Kālai dabon vaļā durvis?Varat pastāstīt.Ir centrālā atslēga.Help
Nu ja 91 gads, tad nebūtu žēl ar fleksi.
Dzuba rakstīja: Man muterei ir passat 91 gada.Viņai pazuda atslēgas.Kālai dabon vaļā durvis?Varat pastāstīt.Ir centrālā atslēga.Help
Nu ja 91 gads, tad nebūtu žēl ar fleksi.
kaa tas ir - pazuda atsleegas? rezerves atsleegas vai ta nav? un ko ta dariis, kad dabuus durvis valjaa?? buus naakamais topiks, kaa piestarteet auto?!?
taa gada pasaatam vaidzeetu vareet eazy atsleegt durvis ar skruuvgriezi
Ātrākais variants, izsist aizmugurējo durvju mazo lodziņu. Pēc tam šrotā nopērc un ieliec. Bet var arī zvanīt atslēgu vīlēšanas kantoriem, viņi jau nodarbojās arī ar auto durvju atvēršanu.
nu bet reaali, nafig auto dabuut valjaa, ja nav atsleegas un nevarees braukt taapataam?
atkal.....
panjem metru garu draats gabalu, saliec taadaa kjeksii, ka var aizkjert un nofikseet pogu
ar abaam plaukstaam un visu svaru meegjini nospiest lejaa durvju stiklu kaut vai par paaris centimetriem...
veel jau bija autoklubs sos, kurs veera valjaa..tikai jaabuut iipasniekam
bākas vāciņu vajag,lai varētu aizvest uztaisīt atslēgu
Dzuba rakstīja: bākas vāciņu vajag,lai varētu aizvest uztaisīt atslēgu
ja ir centraa atsleega tad baakas vaacinjsh ver nebuut sleedzams!
ar skrūvgriezi visu var attaisīt.Bet vai var attaisīt nesalaužot.
Man jau vienalga,man nav mašīna.Nu un ka 91 gada? Varbūt citiem nav tik daudz nauda lai noppirktu 2006 gada
tu pasaki nafig dabuut durvis valjaa, ja atsleegas nav un braukt nevarees?!?!
bet ir itkā jau nevajag,bet ir
Yonas rakstīja:
Ozz rakstīja: atkal.....
panjem metru garu draats gabalu, saliec taadaa kjeksii, ka var aizkjert un nofikseet pogu
ar abaam plaukstaam un visu svaru meegjini nospiest lejaa durvju stiklu kaut vai par paaris centimetriem...
1) pogu nepacelsi, bet pretējo durvju rokturi gan var atķeksēt.
2) stiklu uz leju nenospiedīsi. Tāpēc priekšējo durvju augšējā stūrī iedzen koka vai plastmasas ķīli. Tālāk ar drāti.
tik vecam var meegjinaat..it iipasi, ja ir airu logi...
un ja vadiitaaja puses atsleega ir izljurkaata, tad var atsleegt ar cita pasaata vai golfa atsleegu.
1. Ar linealu var atķeksēt iebāžot gar priekšējo stiklu.
2. Piemeklējot atslēgu no vairākiem citiem pasātiem. (tā kā slēdzene ir veca tad pamuhļījoties atslēgsi ar cita pasāta atslēgu).
3. Ja centrālā ir vakuma tad nekā bet ja elektromagnēts tad ar elektrošoku vai atvienojot pievienojot aķi. Reizēm nostrādā.
es tev vinju attaisiitu. bet taka man nav laika ar huinjam nodarboties, tad bus vien jasamaksaa 10ls kadam kantorim.
Kapotu pasātam var atvērt no ārpuses.
Iesācēji autoaizdzīšanā padomus jau internetā smeļas
Nu psec!!
uupis rakstīja: Kapotu pasātam var atvērt no ārpuses.
vo vo, saraksti te visus variantus....
kā pasātu atvērt.....
Yonas rakstīja:
2) stiklu uz leju nenospiedīsi. Tāpēc priekšējo durvju augšējā stūrī iedzen koka vai plastmasas ķīli. Tālāk ar drāti.
kādu koka vai plastmasas, to dara ar piepūšamo "spilvenu"
Sviestc rakstīja:
kā pasātu atvērt.....
Un.....???
Ir viens transporta līdzeklis, kuru nevar atvērt ja viss ir ciet. Mums laikam ir Latvijā viens tāds antikvariāts - T34.
uupis rakstīja:
Sviestc rakstīja:
kā pasātu atvērt.....
Un.....???
Ir viens transporta līdzeklis, kuru nevar atvērt ja viss ir ciet. Mums laikam ir Latvijā viens tāds antikvariāts - T34.
tikai taadaa gadiijumaa, ja vins veel ir purvaa zem juuras liimenja
Sviestc rakstīja:
kā pasātu atvērt.....
Labāk kaut ko jaunu a to tādu vecu pasātu tik uz tolmetu var dzīt pa kapeikām nododot!
jAU VINš IR 7 gadus. NAV rusējis,bija no vācijas.pa visu sito laiku tika nomainīti amartini,stures pastiprinatajs- bija sacakarejies,dazas lampinjas,kalotkas,slotinjas,siksnas+ dazi sikumi.
Kalpo labi,nav sists,nobraukums 198 000 19.tdi
Yonas rakstīja:
Galvenais rakstīja:
Yonas rakstīja:
kādu koka vai plastmasas, to dara ar piepūšamo "spilvenu"
Ja tev patīk, vari pūst.
Es izlīdzos ar ķīli.
Yonas=Rūdīts auto atvērējs
Vājš jau ir,bet muterei pietiek
Pazuda atslēgas
Man muterei ir passat 91 gada.Viņai pazuda atslēgas.Kālai dabon vaļā durvis?Varat pastāstīt.Ir centrālā atslēga.Help