sharan jumta kaste

rudens68 Reģ.: 17.04.2006

Vai kāds var kadu labu sititi iemest(dažas jau ir atrastas) . Kādu labāk ņemt . Vai kāds netaisās savu pārdot

 
kliks Reģ.: 27.07.2006
0 0 Atbildēt

Ir Sharanam lielā kaste no Mont Blanc www.montblanc.se/... , pārdot gan netaisos, bet varu padalīties iespaidos. Ja skatās i-neta lapā, tad līdzīga vienai no lielākajām kastēm (650tā vai 500tā nezinu), jo vecāks modelis. Kalpo jau 6. vai 7. gadu. Ja daudz ceļo, tad lielisks ieguldījums. Pa visiem 7 gadiem neviens robežsargs nav līdis augšā čekot slēpjzābakos sabāstās vīna un kalvadosa pudeles.

Ļoti laba aerodinamika, pie patēriņa liek klāt mazāk kā 0.5l/100km, iekraut iekšā var aptuveni 7 pieaugušo slēpes un 3 bērnu+ 5 slēpjzābaku pārus. Tad gan kaste ir samērā pārkrauta un ieliec montējamos stieņus. Ne tos kas Sharan uz jumta, bet tos kas pie kastes pieskrūvēti.

Kaste uz jumta ir jūtama stūrējot, bet pie tā pierod. Nekādas apgāšanās briesmas nedraud. Ātrumu kaste tur ideāli, max sasniegtais ir kādi 165km/h, kas tuvojas piekrauta Sharan spēju robežām. Kastes augstums gan ir paliels, jo attālums no jumta līdz kastei ir apmēram 12-15cm, jāuzmanās no austuma barjerām pazemes garāžās. Vienu gadu pat Šveicē iesrūdām

Cena bija nedraudzīga+ jāpērk klāt bija stieņi+ stiprinājumi ko liek pie Sharan reliņiem. Ieteiktu piepirkt klāt stiprinājumus komplektu pie reliņiem, jo tie ir kākas un mēdz ierūsēt. Arī tepiķa atgriezumus ieklājām kastē, jo slēpes un zābaki braucot grabēja, kaut gan bija pievilkti ar iekšā esošajiem stiprinājumiem.

Vēl mīnuss, ka piekļuve kastei bez taburetes vai augstas apmales ir stipri apgrūtināta. Baigi augstu no zemes pat man ar 190cm.

Thule kastes būs vēl dārgākas. Tādas gan pats neesmu čamdījis, bet ne ar ko neatpaliekot no Mont Blanc. Pat labāka plastmasa it kā esot.

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

Pedejos gadus ir sanacis pabraukat ar busu (Nissan Primastar) ar lielo kasti. Kastes ir bijusas dazadas (nomas auto) un ne par vienu neko labaku vai sliktaku, ka par parejam nevaru teikt. Protams par slegtajam stavietam jaaizmirst vispar, lidz iesprusanai nemaz nav iespejams tikt. Iekrausanai / izkrausanai pat ar kebliti nepietiek. Vienigais ko laikam varetu no savas puses piebilst - nav jega no mazas kastes, vinam svars un veja pretestiba savstarpeji butiski neatskiras, lidz ar to lielo vari nekraut pilnu, bet ja bus par maz, tad vairs neko Atrums - ari ar busu 160 nav problema kastei, bet tikai mazajam 1.9 motorinam, kas 8 cilvekus ar visu ekipejumu vada visai negribigi.

P.S. Vinu, kalvadosu un citas labas lietas ari ir sanacis bazt zabakos, bet tas gan vairak vietas taupisanas nolukos. Somu saturu nekad neviens pat nav meginajis parbaudit, vienmer ir pieticis ar bagaznieka vaka atversanu un aizversanu. Savukart kast ir nacies atvert un tikpat atri aizvert 1x - LT robezsargs izradijas gana zinkarigs.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti