Izteiksim vienu minējumu - sūdīga šokolāde, kura pie tās slodzes nespēj ierobežot strāvu, kura nodedzina diodes.
Tajā rakstā bija viena neprecizitāte - par to krāsojumu - krāsa diez ko labi nevada elektrību
Es pats piepīpēšanu neatzīstu - čakars bez garantēta rezultāta Tad jau labāk to otru mašīnu uzvilkt, vai, ja siga vai kaut kāds smirdīgs tomāts neļauj, bet cilvēks pazīstams - samainīt aķus un uzstumt manējo. Pēdējoreiz līdzīgu lietu izveikt nācās šodien - tur gan bija kas cits - šķībaču kastei atsprādzis ģeņģeris, kā rezultātā aķis nosēdās taisni iebraucot lukoilā - tā kā tur ne piepīpēšana, ne stumšana, ne vilkšana nebūtu līdzējusi, priekš aizdzīšanas samainīju aķus, manējo mucmobīli kaut kā uzstūmām, braucot lūrēju voltmetrā, kurš rādīja 13v borta spriegumu.
problēma ar \"piepīpēšanu\"
Sveiki.
Kas vareetu buut par lietu, man autinjam gadiijaas noseedinaat akji galiigi sausu, pa nakti bija atstaatas gaismas. Domaaju labi panjemshu piepiipeeshu, no citas mashiinas, startris girezh bet pielaist nevar. Esmu dzirdeejis ka signalizaacija varot noblokjeeties del akja. Ka vajagot nonjemt klemmi un pagaidiit kaadas 5 min tad starteet atkal, bet nesanaak kautkaa. Kas vareetu buut par lietu??
Mashiina ir ford Mondeo 2002 diizelis.