american rakstīja: Varbuut kaads var man raksturot Chrysler 300M +un- !? lieta taad ka veelos taadu iegaadaat ar 3,5l motoru, bet lieta tada ka peedeejaa laikaa ir naacies dzirdeet par to ka amerikaanniem nedaudz klibo kvalitaate! un kaadas ir servisa iespeejas jo ssaadu autinnu man sskkiet LV ir diezgan maz un liidz ar to zuud pieprasiijums peec detallaam! katraa gadiijumaa veelos dzirdeet lietpreteeja, kam pieder ssaads autinnss raksturojumu, tas buutu gaitas iipassiibas, exstru komplektaacija, raamja izturiiba pret koroziju, un vispaar eksplotaacijas izmaksas ? auto cena 6000eiro robezzaaas +/- !
ar rezerves dalaam probleemu nevajadzeetu buut iznemot ja vajag kaut ko specifisku, protams ja gribees lietotas pirkt šrotos buus stingri mazaaka izveele vai nebuus vispaar nekaa.
+ izskatās fantastiski
+ liels salons ērti sēdekļi,
+ daudz ekstru standartā
+ iet lopā ka nekaa 258 ZS
- kvalitāte drausmīga, (Salona apdars materiāli, salona graboņa utml.)
- Standarta audio suks pilniigi.
Benziina patēriņs atbilstošs 3.5 benziinmotoram + automātam + masai svaarstaas 8-9l/100KM pa šoseju un 13-20l/100KM pa pilsēti (atkarīgs no korķiem, un kājas smaguma)
Uz šosejas pie 90-100KM/H sameeraa kluss.
Vispaar izbaruc ar Saab 9-5 (taa pati cenu kategorija) Audi A6 (biški gan dārgāks) un tad sapratīsi par ko runāju
Chrysler 300M
Varbuut kaads var man raksturot Chrysler 300M +un- !? lieta taad ka veelos taadu iegaadaat ar 3,5l motoru, bet lieta tada ka peedeejaa laikaa ir naacies dzirdeet par to ka amerikaanniem nedaudz klibo kvalitaate! un kaadas ir servisa iespeejas jo ssaadu autinnu man sskkiet LV ir diezgan maz un liidz ar to zuud pieprasiijums peec detallaam! katraa gadiijumaa veelos dzirdeet lietpreteeja, kam pieder ssaads autinnss raksturojumu, tas buutu gaitas iipassiibas, exstru komplektaacija, raamja izturiiba pret koroziju, un vispaar eksplotaacijas izmaksas ? auto cena 6000eiro robezzaaas +/- !