juuzveris rakstīja: Garajs - man liekas Outbacks tāpat būs kudi labāks un uzticamāks par kkādiem parketniekiem. re tieši top2 uzticamāko auto sarakstā iekļuvis subaru un domājams ne velti. tiesa gan joprojām nesaprotu, kā viņi varēja uzradīt ko tik kroplīgu kā tribeca. bez apvainojumiem
ja man būtu regulāri jāgāž pa pusbezceļiem noteikti skatītos kko no subaru, audi allroad, volvo, ..
Viss normā, taisnība ir, bet es jau minēju, ka neskatos uz parketniekiem. Redz, Outback "pilns" ir ap 34tk eur - 3.0 benzīns ar pieklājīgu patēriņu un tomēr tāds vidusvariants starp džipu un vieglo. Audi, Volvo dārgāks. Jā, labi auto, bet es kautkā vienmēr vairāk skatos uz value/money attiecību. Pēdējā laikā šķiet, ka mazliet pārvērtēti tie "brendotie".
Tajā pašā laikā skatījos Rexton II - par 38 eur "pilns" - dīzelis ar apetīti ~10l, rāmis, normāls klīrenss, vietas riktīgi daudz. Arī mazlietots LC 120 kautkas līdzīgs.
Nevienam neko neuzspiežu, tik izklāstu savu domu gājienu.
Jā, atzīstu - Offtopic. Cilvēks te par Captivu prasīja.
Chevrolet Captiva
Ir doma iegādāties šādu auto, bet pirms tam gribētos dzirdēt kādu komentu no cilvēka, kas jau kādu laiciņu ir ar Captivu pabraucis.