Siguldā pazudis suns

lapsa Reģ.: 01.06.2001

citēju:

"Mans suncis pazudis. Varbūt kāds te ir no Siguldas vai arī kādam ir radi, draugi un paziņas Siguldā un var paskatīties? Aizlaidās 6dienas vakarā un nav mājās.. Nekad nav tik ilgi bijis prom. Pazīmes: zelta retrīvers, divus gadus vecs lempis.. paliela auguma, gaiši dzltenīgā krāsā. Railijs vārdā.. Dikti gaidam viņu mājās."

www.iauto.lv/users.php?u=lapsa&numurs=33

www.iauto.lv/users.php?u=lapsa&numurs=34

PALDIES!

 
edzulis Reģ.: 17.11.2001
0 0 Atbildēt

Ja tev būtu pazudis kaķis, tad varētu meklēt pie manis. Šodien paņēmu vienu varen smuku persieti, kas pie brālēna pieklīda Siguldā. It kā negribēju kaķi, bet nu šitas bija jāņem.

p.s Cerams, ka atradīsies suns. Sigulda tak maza...

re Reģ.: 23.02.2004
0 0 Atbildēt

Vakar vakarā līdzīgs tika manīts netālu no TV torņa, skrēja uz Līvkalnu pusi.

Jābraukā tik pa visām mājām un jāmeklē.

Zoga Reģ.: 01.11.2002
0 0 Atbildēt

Nu re, svilpotāji jau uzdarbojas,jāskatās kaimiņa virzienā,vai nav uzlicis lāstu-nopircis dzīvnieku aizbaidāmo svilpi!!!

www.iauto.lv/...

garuda Reģ.: 07.02.2003
0 0 Atbildēt

Piezvani tuvējai patversmei. Varbūt vairs neklaiņo... Man pazīstami cilvēki šādi atrada suni pēc divām nedēļām klaiņošanas.

Turam īkšķi, lai sunīc drīz atrodas.

P.S. Šādā reizē pierādās nepieciešamība saimnieka tel.nr. un suņa vārdu piestiprināt pie kaklasiksnas.

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

Jāliek pa radzhinjiem un vietejam aviziteem, - bralim arii zelta retriveris bija nokliidis, divus meneshus izmeklejas visur - izlimeja bildites pa visiem stabiem utt. rezultats =0

Izraadaas sunjuks bija izgajis cauri mezham uz citu ciematu un uzplijies mezhcirtejiem, kas vinju aizveda pie mezhsarga. Pec divu meneshu bezcerigas mekleshanas nosprieda velreiz ielikt sludinajumu radzhinjaa, un kaa brinums atradaas!

shmurger Reģ.: 29.10.2006
0 0 Atbildēt

garuda rakstīja: Piezvani tuvējai patversmei. Varbūt vairs neklaiņo... Man pazīstami cilvēki šādi atrada suni pēc divām nedēļām klaiņošanas.

Turam īkšķi, lai sunīc drīz atrodas.

P.S. Šādā reizē pierādās nepieciešamība saimnieka tel.nr. un suņa vārdu piestiprināt pie kaklasiksnas.

zooveikalaa kaut kad taisiits( laikam kkaads pieciits bija) , otraa pusee tel.nr.. vismaz droshaak, ja nu kas... katls.lv/...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti