Aizsvīdis lukturis

Master_D Reģ.: 29.09.2004

Sveiki.

Mainot spuldzes slikti nohermetizēju priekšējo lukturi un pēc mazgāšanas tajā parādijies kondensāts.

Ko darīt? Jaukt ārā (nez vai vispār tas lukturis jaucās), gaidīt vasaru, ar cerību, ka pats izžūs - vai ir vēl kāda cita metode?

 
1 2
uupis Reģ.: 13.01.2004
0 0 Atbildēt

Apavu un citu rūpniecības preču kastēs ir tādi balti maisiņi ar ziliem uzrakstiem. Tajos iekšā ir tādas baltas bumbiņas. Tautā runā ka viņas absorbē mitrumu. Ja gribas tad var iekārt to maisiņu ar bumbiņām šņorītē un uz laiciņu ielikt lustriņā. Nū tas ja gribas čakarēties.

Bet vislabākais ir sagaidīt visszemāko mitrumu gaisā (ko sinoptiķi solo nākamotrdien vakarā), pirms mājās braukšanas atlaist vaļīgi hermetizējošo vāciņu ar vadiem un blīvi. Tad mierīgi aizbraukt līdz mājām un pievilkt atpakaļ to štrunta vāciņu ar vadiem.

Crankshaft Reģ.: 31.10.2004
0 0 Atbildēt

Apavu un citu rūpniecības preču kastēs ir tādi balti maisiņi ar ziliem uzrakstiem. Tajos iekšā ir tādas baltas bumbiņas. Tautā runā ka viņas absorbē mitrumu.

========================

Maisinji ar baltaam bumbimjaam Tasir silikagels, plashi tiek lietots gaisa mitruma absorbeeshanai, ljoti efektiivi speej uzsuukt mitrumu. Lielos apjomos lieto, piemeeram, augstsprieguma transformatoru ellas tvertnju ventilaacijas sisteemaas, lai gaisa mitrums neiekljuutu ellaa. Silikagela priekshrociiba ir taa, ka zaudeejushu uzsuuktspeeju izkarsee virs uguns uz skaarda plaaksnes, izzhavee, un "bumbinjas " ir gatavas naakamajam ciklam.

DimanC Reģ.: 22.05.2003
1 0 Atbildēt

a nopietni - kāds to joku ar silikagela bumbiņām ir mēģinājis? atsauksmes?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

DimanC rakstīja: a nopietni - kāds to joku ar silikagela bumbiņām ir mēģinājis? atsauksmes?

beidzot viens ir izlasījis ko es ieteicu jau dažas dienas atpakaļ.... tieši par TĀM kaķu smiltīm jau arī ir runa....

ieber maisiņā (līdzīgi kā tējas paciņa) iekarini caur lampas caurumu iekšā, pabrauc dienu, izņem ārā un brauc uz tehnisko....

p.n.

ja lampā skalojas ūdens, tad darbība ir jāizveic pēc nepieciešamības....

gonzalless Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Protams, ka ir meginaajis! Manam auto piemeeram, lukturi ir piebeerti ar bumbinjaam liidz augshai. Mitrimu nav vispaar, tiesa arii gaismas kuulis taads baalvs un izkliedeets

Kamazs Reģ.: 11.01.2004
0 0 Atbildēt

Pats neesmu mēģinājis, bet čoms ar fēnu izžāvēja. Pieņemu, ka ja negāž briesmīgi karstu gaisu un nesteidzas, tad viss ok. Citādi var saplaisāt.

1 2
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti