Ar saab brauc jauki cilvēki. Nepazīstu nevienu nejauku cilvēku, kas brauktu ar saab.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Ar saab brauc jauki cilvēki. Nepazīstu nevienu nejauku cilvēku, kas brauktu ar saab.
Master_D rakstīja: Ar saab brauc jauki cilvēki. Nepazīstu nevienu nejauku cilvēku, kas brauktu ar saab.
Sapīpējies arī ir jauks
Lido_82 rakstīja: Es jau pasen, ar padziļinātu interesi, vēroju izskatīgās Renault automašinas kas zib pa Madonas ielām.
Esmu iekrājis nedaudz naudiņas, un sasparojies iegadāties kādu šīš automarkas limuzīnu ,savā īpašumā.
Kādas markas Renaultu varat ieteikt, ar bendzīna dzinēju un lai pirmā iemaksa nebūtu vairāk kā 1000 Eur.
varbuut sho te
www.renault.lv/... ../files/gallery/Renault/Laguna III/14257_HD_ren2007newlaguna.jpg&margin=10&posx=513&posy=335&popdisplay=1,0,0,0,0,1,0&lang=lang.ini&col1=34507A&col2=BBC5D3
RLaguna rakstīja:
tadsjautues rakstīja: viens te nesen gribeeja salikt manam 1.9D vokswagenam ar savu kaut kaadu reno 2.1TD un apd***ās neks vinjam nesanaaca
Tu gan esi baigi krutais.
parastais bet zini ar reno veel nav jabrauc
Master_D rakstīja:
tadsjautues rakstīja: viens te nesen gribeeja salikt manam 1.9D vokswagenam ar savu kaut kaadu reno 2.1TD un apd***ās neks vinjam nesanaaca
Dragreisers ar 1.9 D
Cik tev līd simtam - 17 sekundes ?
da kads tur dragreis bet kaut kaa vinjsh iet katraa zinjaa labaak par reno
tadsjautues rakstīja:
Master_D rakstīja:
Dragreisers ar 1.9 D
Nu, ja tik labs tev tas apaāts, ka bija janomaina avatars, lai citi nenoskauž
tadsjautues rakstīja:
Master_D rakstīja:
Dragreisers ar 1.9 D
Tu padalies ar tautu pieredzē kā to var dabūt gatavu nevis tikai plāties.
RLaguna rakstīja:
tadsjautues rakstīja:
Master_D rakstīja:
Dragreisers ar 1.9 D
Tu padalies ar tautu pieredzē kā to var dabūt gatavu nevis tikai plāties.
es jau kad nopirku to dranķi 1.9d domaaju ka neveella neies pa pilseetu normaal
man galvenais ir parvietoties no punkta A uz B ar peec iespeejas mazaakaam izmaksaam, un man nepatiik braukaat pa servisiem un shitaj mizkastej pac var visu sataisiit es vinju nopirku pa 1200eiro 93.g 1.9D
šorīt jaunOlainē ar vienu V70 2.5d no luksafora skrējos - pilnīgi vienādi līdz ~ 80 un pēc tam no apdzīvotas beigām rolling start no ~60m līdz 130 arī ļoti līdzīgi, uz beigām pat sāku atrauties, mok viņš atmetās
auto: megane 1,9dci.
vispār renis ir piebesījis 130k km, noplīsa aizmugurējais logtīrītājs, rāda, ka nestrādā airbagi, mok tāpēc, ka vienu liaku regulāri jaucu aizmugures beņķus nost. un neiet, kā sākumā vidējais ~ 7,5 litri BRAUCOT.
pēc nepilna mēneša būs max voll oktāvija 1,9 tdi
opc rakstīja: šorīt jaunOlainē ar vienu V70 2.5d no luksafora skrējos - pilnīgi vienādi līdz ~ 80 un pēc tam no apdzīvotas beigām rolling start no ~60m līdz 130 arī ļoti līdzīgi, uz beigām pat sāku atrauties, mok viņš atmetās
auto: megane 1,9dci.
vispār renis ir piebesījis 130k km, noplīsa aizmugurējais logtīrītājs, rāda, ka nestrādā airbagi, mok tāpēc, ka vienu liaku regulāri jaucu aizmugures beņķus nost. un neiet, kā sākumā vidējais ~ 7,5 litri BRAUCOT.
pēc nepilna mēneša būs max voll oktāvija 1,9 tdi
vot taa runaa ka tie dci 1.9 labi ejot,
to 1.9 dCi ir vairāki modeļi
no 100 līdz 130 zirgiem standartā
autors tā arī nepateica par kuru ir runa
īsti nezinu, kā var pateikt, cik zirgi?kur rakstīts ka tādas atšķirības starp motoriem?
paskaties tehniskajā pasē
Renault interesju klubs
Nevareeju nekur topikos atrast, taapeec jautaajums - vai ir kautkur pieejama informaacija par Renault interesju klubinju? Nu tipa kaa AudiStyle, vai BMW POWER...