eu , uznjeemeej , tava lapele neveraas !
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
eu , uznjeemeej , tava lapele neveraas !
Līdz šim vērās, iespējams problēmas. Pameiģini mazliet vēlāk
www.auto-av.lv
ja 'loga' atveershana velkaas ~minuuti , taatad neveraas , pljaa
Tagad verās, tikai dikti lēni
Kaut ko uz 17" 5x100 var piedāvāt?
Interesanti uzzināt - vai šī posta autors saņēma aptuveni šādu vēstuli???
šķiet, reklāma iauto portālā par diskiem nav saskaņota!
--
Elmārs Biele
www.iauto.lv
LyNx8 rakstīja: Interesanti uzzināt - vai šī posta autors saņēma aptuveni šādu vēstuli???
--
Elmārs Biele
www.iauto.lv
Nu paga, kam tad domāta sadaļa [b]pērk, pārdod vai maina[/b] ja ne sludinājumiem? Tad jau te jādzēš pilnīgi viss ārā
Megaboriss rakstīja:
LyNx8 rakstīja: Interesanti uzzināt - vai šī posta autors saņēma aptuveni šādu vēstuli???
--
Elmārs Biele
www.iauto.lv
Nu paga, kam tad domāta sadaļa [b]pērk, pārdod vai maina[/b] ja ne sludinājumiem? Tad jau te jādzēš pilnīgi viss ārā
ahā - centis arī te katru dienu liek maksimas ķūninga nodaļas reklāmas
Jautājums ko nozīmē Forums " Pērk, Pārdod, maina" ja šeit neko nedrīkst reklamēt?
Uggga > Kādus meklē Labāk atsūti iz Info@auto-av.lv ( mašinas marku, modeli, gadu, cik izmērs, iznesums...) atūtīšu atpakaļ piedāvājumu.
auto-av rakstīja: Jautājums ko nozīmē Forums " Pērk, Pārdod, maina" ja šeit neko nedrīkst reklamēt?
starpība tāda veca...
biški ierūsējusi...
kad vecis pārdo 2 sievas auto... tas normoļno... ļjubil značit...
bet ja kāc fiksais biznesmenis "kupi prodai", varbūt arī biški biezāks, izdomā, izjāt pusi no santīma, ieliekot sludinājumu (esot juridiskā persona) kā fiziskais...
nu ko lai saka - čmo...
nevar pie tāda diskus pirkt, jo, ja būs garantijas gadījums viš tokš sūdu no ceļa nofisīs, lai nepildītu savas saistības...
Ne visi mēdz darīt kā vairākums, ir dažādi uzskati un viedokļi par vienu un to pašu. Kam vairāk ticēt, kam nē?
auto-av rakstīja: Ne visi mēdz darīt kā vairākums, ir dažādi uzskati un viedokļi par vienu un to pašu. Kam vairāk ticēt, kam nē?
no miglas, vai?
tu lieni svešā saitē ar savu komercpiedāvājumu un boli acis, ka uz tevi rej?
pie tam nekāda īpašā maļina jau tajās tavās cenās arī nav.... parastas standartcenas....
nu tad vispār... banojams vārc, banojamam piedāvājumam... kuce...
izteiksimies vienkaarshaak
1kaart : AM/T(tovar)G
2kaart : aftara maajaslapa - G
3kaart : praisi - GGGGGGG...............
Rezumeejums - PN
Nē nu jūs tieshām kautkādi nesaprotamie te visi, kas no taa slikts ka cilveks grib pārdot savu preci, nu ja nepatīk cena vai kautkas cits nepērc, toties reklāma un piedāvājums vairo konkurenci un jo vairāk tauta reklamēsies, jo zemāk kritīs cenas. Es tikai atbalstu shadus reklamas veidus, pircejam ir tikai labāk pastāv iespēja izvēlēties. Ja runā par garantijām, tad no šāda jau ir vieglāk pieprasīt garantijas nekā no tāda, kas tirgo pa 1 komplektam un otrā dienā pēc preces iegādes jau nav sazvanāms. Kautkaa visi saskata uzreiz kautko sliktu, nu izdarat paši kautko labu un vērtīgu pirms kritizējat.
TDIOTS rakstīja: ja 'loga' atveershana velkaas ~minuuti , taatad neveraas , pljaa
dial-up interneta pieslēgums mūsdienās vairs nerullee
nuss saliidzinot ar lietiexxxxx.lv ir leetaak... a kur ta letinjos var veel leetaak dabuut?
boris tu dzimstot ar kājām pa priekšu pasaulē nāci?
Yetti rakstīja: boris tu dzimstot ar kājām pa priekšu pasaulē nāci?
Baigais jokdaris skatos ka esi, ilgi domaji šo joku, vai ari bija pierakstīts 6.klases matemātikas kladei uz vaaka?
nu? cik diskus jau izdevās notirgot caur iauto???
p.n.
davaj man sakarīgu piedāvājumu uz 6.5j 16' 4x100 et~45
Megaboriss rakstīja:
Yetti rakstīja: boris tu dzimstot ar kājām pa priekšu pasaulē nāci?
Baigais jokdaris skatos ka esi, ilgi domaji šo joku, vai ari bija pierakstīts 6.klases matemātikas kladei uz vaaka?
ok mēģināšu vienkāršāk...
vienai juridiskai personai (tev) pieder veikals... pienāk otra juridiska persona (es) un sāk līmēt uz logiem SAVU reklāmu...
tu:
1. iedo man pa acēm un ievadi man manu reklāmu
2. izsauc Pirmo, lai to izdara
3. izsauc mentus
4. iesūdz mani tiesā
5. saki:
Megaboriss rakstīja: Nē nu jūs tieshām kautkādi nesaprotamie te visi, kas no taa slikts ka cilveks grib pārdot savu preci, nu ja nepatīk cena vai kautkas cits nepērc, toties reklāma un piedāvājums vairo konkurenci un jo vairāk tauta reklamēsies, jo zemāk kritīs cenas. Es tikai atbalstu shadus reklamas veidus, pircejam ir tikai labāk pastāv iespēja izvēlēties. Ja runā par garantijām, tad no šāda jau ir vieglāk pieprasīt garantijas nekā no tāda, kas tirgo pa 1 komplektam un otrā dienā pēc preces iegādes jau nav sazvanāms. Kautkaa visi saskata uzreiz kautko sliktu, nu izdarat paši kautko labu un vērtīgu pirms kritizējat.
nupat palasīju tā kantorīša nomas noteikumus
leksis maksā rupji rēķinot 100ls dienā - pie kam nobraukums nedrīkst pārsniegt 200km
pie tam papildus tev vēl ir jālej degviela....
kas tev traucē par to pašu naudu braukt ar taksi????
p.n.
ja viņi man neatsūtīs tiešām sakarīgu disku piedāvājumu, tad es iešu līmēt viņiem uz logiem savu reklāmu
Megaboriss rakstīja:
TDIOTS rakstīja: ja 'loga' atveershana velkaas ~minuuti , taatad neveraas , pljaa
dial-up interneta pieslēgums mūsdienās vairs nerullee
aga , manam netam ir optiskais kabelis ar min 10mb daunlaadu , bet es piesleedzos caur telefoonu , jo man patiik gruutiibas
Lietie diski no 14\" lidz 24\"
Piedāvājam lietos diskus plašā izvēlē, sākot no 14" lidz 24" praktiski jebkurām automašīnām, sīkāku info iespējams saņemt pa e-pastu, vai apmeklējot mājas lapu www.auto-av.lv