Pērku Saab 9000

edijz Reģ.: 23.02.2006

Citās neta vietnēs absolūta neatsaucība, jāmēģina te. Neticu, ka nevienam nav pie sētas nostutēts kāds ne pārāk ejošs 9k (varbūt bez TA), no kura gribētos tikt vaļā...

Tātad. Meklēju ejošu vai neejošu Saab 9k (jauno variantu, ar šaurajām lampām, hečbeku), kuru apkarināt ar sava iepriekšejā Saab`a detaļām (iepriekšējais dabūjis bliezienu pa dupsi, kuzavs savērpies, nav jēgas taisnot). Prasītos tumši zaļš, varbūt melns vai tumši zils. Varbūt arī tumši sarkans, lai gan domāju, ka es labprāt palūrēšu vienalga kādus variantus.

Salons var būt kaut auduma, vienalga kādā stāvoklī - tāpat skrūvēšu iekšā savu veco Aero salonu. Motors - par rūcošu un spējīgu patstāvīgi kustēties, protams, var maksāt vairāk, taču būtībā ir doma iestumt iekšā savu veco pēc tam. So, varu jūsu rūcošo tad atdot atpakaļ atsevišķai notirgošanai vai kaut kā tā. Runājama lieta. Principā varu ņemt arī ar nedarbināmu motoru - ka tik aizvilkt līdz manai garāžai var.

Kopējais stāvoklis - kuzavam, protams, būtu jābūt bez baisiem defektiem un rūsas pēdām. Ja apdauzīts/aprūsējis kads spārns, durvis vai bamperis - tas varbūt būtu pieņemami, ja vien cipars ir adekvāts. T.i. - vai man atmaksājās vajadzīgo detaļu skrūvēt no savējā nu krāsot.

Par naudām jārunā atkarībā no katra konkrētā piedāvājuma. Bet aptuvenais plānotais budžets - 400-700 lati. Tas tā - pēc ss/reklama cenām skatoties. Jo tur par latiem 550-650 reizēm gadās kāds ripojošs auto, tāpēc maksāt vēl vairāk tādu, kurš varbūt nemaz nerūc, nav jēgas. Ja līdz 1k eiro neko neatradīšu tuvakā laikā, tad meklēšu jau par 3k kaut ko jēdzīgāku un savējo veco tirgošu detaļās.

Kontakti.

Mails/GTalk: edgars.sulcs@gmail.com

IRC`net: edijs (irc.apollo.lv)

Skype: edgars.sulcs

T.: 26316361 (var droši pūst sms, ja naudu žēl, es atzvanīšu )

 
edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Sūdīgi ir tas, ka man nav īsti ar ko apbraukāt tagad šrotus. Otrkārt - vienu kuzavu + durvis biju jau atradis, bet cilvēks grib kādus latus 350. Par nodīrātiem bleķiem. Un tai pat laikā reku sludinājumos gadās pa kādam verķim cenā ap 600 un gan jau arī pa 500 atdotu. So, izdevīgāk tak paņemt tādu patstāvīgi ripojošu, plus tur vēl šis tas notirgojams būs. Ok, varbūt štrunts ar finansiālo pusi - bet pliku kuzavu man līdz savai garāžai grūtāk aizstransportēt, nekā ripināmu dampi.

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Ir viens 9000šais, sarkans hečbeks ,ar TA,bet ar izbeigušos sajūgu... Pa kādiem 450 būtu pieejams LVL es domāju...

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Man ir tādas cerību izsīkums iestājies, ka arī ar sarkanu esmu gatavs braukt.

Ir kāda bilde? Ir iespējams kaut kur Rīgā uzmest aci? Kaut šodien. Vai rīt.

Un kāds motors šim? Redz, es te vienu skatījos ar 2.3 bez turbo. Pavēru haubi - tur baigais tukšums. Ok, var jau pārlikt VISU no savējā, bet slinkums čakarēties. Tur visādu vadiņu iztrūkums tam bezturbo un tml. Lai gan, ja kuzavs būtu oukei, apdomātu.

Vakar divus skatījos eksemplārus. Uj. Nezināju, ka Saab var šitā sākt rūsēt. Ok, saprotu, ja viens spārns pēc dauzīšanas rūsē, bet otram aparātam vispār pleķi visās iespējamās vietās. Skatījos un nespēju noticēt.

Baisulis Reģ.: 02.10.2007
0 0 Atbildēt

Nu gan brīnumi, sābs rūsē Labrīt!

edijz Reģ.: 23.02.2006
0 0 Atbildēt

Nu, es agrāk kaut kā nebiju manījis, ka kāds baigi slikti par Saab`a dzelžiem attiecībā uz pūšanu izteiktos. Tikai tik, cik dzīvē biju redzējis - brālēna tēvam divi 9k, brālēnam tagad viens - nevienam ne miņas no kaut kā brūngana. Manējam gan bija viena arka uzburbuļojusi, bet ej nu sazin, vai nav dauzīta bijusi. Bet tas, ko vakar skatījos vienu - aprūsējis no visiem galiem. Tak neba viņam visas daļas bijušas dauzītas un pēc tam taisītas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti