Peksiic rakstīja: Karoch, peerku VW LT35 MAXi long virsbuuvi.
Vai paardodu motoru, kaarbu un visu paareejo kas nav saistiits ar virsbuuvi un prieksheejo stiklu
lempis...
vāks...
Vai paardodu motoru, kaarbu un visu paareejo kas nav saistiits ar virsbuuvi un prieksheejo stiklu
lempis...
vāks...
medii ka nu labaak vispaar LTshkas bundzju...
shodien managers noshkjiila LT. Zjeel puisha. Celjsh slidens. Bet nu buss par nelaimi neneesaaja KASKO embleeminju.
Peksiic rakstīja: shodien managers noshkjiila LT. Zjeel puisha. Celjsh slidens. Bet nu buss par nelaimi neneesaaja KASKO embleeminju.
znachit pats vainiigs. Gribeeju iesipt santiimu, sanaaca skaade uz 8000Ls
Yetti rakstīja: un Tava sāpe?
saape taa ka mashiina ta mana
vot, pļē...
piedo, ruksi, par uzkakājienu...
Yetti rakstīja: vot, pļē...
piedo, ruksi, par uzkakājienu...
ta pie uzkakajieniem esmu pieradis.
Gadījumā netransportēja no Vidzemes puses, LT domāts
markss rakstīja: Gadījumā netransportēja no Vidzemes puses, LT domāts
no aizkraukles
Peksiic rakstīja: shodien managers noshkjiila LT. Zjeel puisha. Celjsh slidens. Bet nu buss par nelaimi neneesaaja KASKO embleeminju.
Nebija uz Gulbenes shtraases? vakar vienu baltu diezgan dziljaa graavii maniiju.
Peksiic rakstīja:
markss rakstīja: Gadījumā netransportēja no Vidzemes puses, LT domāts
no aizkraukles
Sry. Ieprieksheejais jautaajums tiek kanceleets
Man ira interese par veco kantaino VW LT 35 ar kravas kasti, jo man vajag citu rāmi
Ah tad taapeec jamam vakar bija depresija....
S*di pamatiigi shaa vai taa...
Aizkraukle un Kuldīga. Jums ir kāda nojēga par Latvijas ģeogrāfiju vai vienkārši patirst gribas uz Peksi?
nuhajs rakstīja: Aizkraukle un Kuldīga. Jums ir kāda nojēga par Latvijas ģeogrāfiju vai vienkārši patirst gribas uz Peksi?
nezinu kaa ar Stuchkaam/Zakraukleem , taadu abjavu neesmu redzeejis , bet manis iemestajaa linkaa ( kaareiz par LT35 teemu ) gaaja bojaa choma pazinja ...............
Peerku LT35 virsbuvi vai paardodu atliku
Karoch, peerku VW LT35 MAXi long virsbuuvi.