Nortel rakstīja: Tās LAMB gaismu akcijas ir fufelis. Ja nestāvēsi blakus un nerādīsi kuru skrūvi un kā jāregulē, tad saregulēs hvz ko. Džekam tuvo gaismu stari krustojās, LAMB "eksperts" teica ir ok, nevajag regulēt.
Jā, tas tiešām ir pārbaudīts - arī pagājušajā gadā pirms apskates biju uz LAMB akciju - šie ķipa saregulēja, man jau izskatījās ka paši bez īpašas poņas kā tas vispār darāms (bet beigās noimitēja regulēšanu un pateica ka ir OK), aizbraucu uz servisu un paprasīju lai pie reizes paskatās uguņus - apskatījas un teica ka viss šķērsām... Secinājums pašam un citiem - NEKAD NEBRAUKT VAIRS UZ LAMB AKCIJĀM - zemē nomests laiks un nekas vairāk...labāk toč nebūs!
Lukturu regulēšana un daži sīkumi
Labdien!
Mēģināju iziet TA ar pirmo reizi - par 80% tas izdevās, bet "piekasījās" pie priekšējiem lukturiem.
Tos it kā akcijas laikā pie LAMB veči man noregulēja. TA saka, ka nav viss - esot par augstu. Par parasto spuldzīšu regulešanu man tā kā būtu skaidrība, bet lieta tāda, ka auto aprīkots ar ksenona lampām.
Gribējās uzzināt, kur varētu veikt lukturu gaismas regulēšanu, lai ar otro piegājienu TA varētu iziet.
Un par tiem sīkumiem - tā kā auto aprīkots ar āķi (pats to neesmu lietojis) tad TA pārbauda arī kontaktligzdu, kas pievada gaismas piekabei. Vizuāli apskatot ligzdas kontakti ir "kirdik". Vienkāršākais veids nomainīt to ligzdu. Vai kāds zin, kur tādas ligzdas meklējamas?
Un vēl gribētos sameklēt to plastmasas "lietinju", kas satur degvielas bākas plastmasas vāku.
paldies!