Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Degvielas rādījums 0 km Škodai

zhuks Reģ.: 01.12.2005

Sveiki. Škodai ir borta kompis, kurš rāda, cik km vēl var nobraukt ar atlikušo degvielas daudzumu. Protams tāda fīča ir arī citiem auto.

Pašam ir gadījies tikt līdz 20km līdz "sausai" bākai- par laimi nekas nenotika- pat nerīstijās un neraustijās.

Jautājums- vai ir iespējama braukšana, ja viņš rāda 0km. Un ja ir, tad cik ilgi( vai tālu)? Varbūt ir vēl apslēptā rezerve?

1 2 3
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Kolēģis tieši dīzeļškodai nobrauca kādus 15 vai 20 km pa Rīgu (gan ne pa centru) pēc 0 parādīšanās. Pat nenoslapa.

Kaspersky Reģ.: 10.11.2003
0 0 Atbildēt

Uggga rakstīja: Kolēģis tieši dīzeļškodai nobrauca kādus 15 vai 20 km pa Rīgu (gan ne pa centru) pēc 0 parādīšanās. Pat nenoslapa.

Pārbaudīts reizes divas. Tieši ar dīzeļškodu.

ZZXX Reģ.: 14.03.2006
0 0 Atbildēt

Viss jau izprotams,bet priekš kam tādi lieki izmēģinājumi??? Man ,piemēram,vienmēr bākas līmenis ir no puses līdz pilnai,un nekad dzīvē kolonkā nēēsmu lējies par kaut kādiem tur 5 Ls un viss. Vnk neizprotu jēgu šim pasākumam,ja diendienā auto tiek lietots! Ja nav naudas,ir variants braukt ar velo...

schizo Reģ.: 17.11.2007
0 0 Atbildēt

ZZXX rakstīja: Viss jau izprotams,bet priekš kam tādi lieki izmēģinājumi??? Man ,piemēram,vienmēr bākas līmenis ir no puses līdz pilnai,un nekad dzīvē kolonkā nēēsmu lējies par kaut kādiem tur 5 Ls un viss. Vnk neizprotu jēgu šim pasākumam,ja diendienā auto tiek lietots! Ja nav naudas,ir variants braukt ar velo...

Ko tu ar to gribēji pateikt? Noblatoji?

Gregers Reģ.: 26.02.2008
0 0 Atbildēt

EDIJZ!!! Degviela nedeg!!! Tikai tvaiki! Ja sūknis bāka sauss tad gan var uzraut, bet manuprāt tur skābekļa par maz lai riktīgi uzblieztu!

Gatins Reģ.: 17.07.2007
0 0 Atbildēt

es ar savu jauno fabiju 1,9 TDI nobraucu 35 km no brīža kad kompis rādija 0km...droši jau nebija, bet cenšoties piekopt labu braukšanas praksi.. līdz mājām tiku...bet labāk ar tukšu bāku neriskēt un nebraukt, nedo dies kāds prusaks vai cits sūdiņš aizķepēs visus caurumus...

edijz Reģ.: 23.02.2006
1 0 Atbildēt

Gregers rakstīja: EDIJZ!!! Degviela nedeg!!! Tikai tvaiki! Ja sūknis bāka sauss tad gan var uzraut, bet manuprāt tur skābekļa par maz lai riktīgi uzblieztu!

Nu par to jau arī ir stāsts - kad bāka ir praktiski tukša, tad taču pastāv iespēja, ka parādās skābeklis un parādās arī tvaiki.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

edijz rakstīja:

Gregers rakstīja: EDIJZ!!! Degviela nedeg!!! Tikai tvaiki! Ja sūknis bāka sauss tad gan var uzraut, bet manuprāt tur skābekļa par maz lai riktīgi uzblieztu!

Nu par to jau arī ir stāsts - kad bāka ir praktiski tukša, tad taču pastāv iespēja, ka parādās skābeklis un parādās arī tvaiki.

Spriežot pēc tā, ka tu te uzrakstīji šitās rindas, tad laikam ir pareizi uzprojekktēts - savādāk tu te nerunātu

0 0 Atbildēt

schizo rakstīja:

ZZXX rakstīja: Viss jau izprotams,bet priekš kam tādi lieki izmēģinājumi??? Man ,piemēram,vienmēr bākas līmenis ir no puses līdz pilnai,un nekad dzīvē kolonkā nēēsmu lējies par kaut kādiem tur 5 Ls un viss. Vnk neizprotu jēgu šim pasākumam,ja diendienā auto tiek lietots! Ja nav naudas,ir variants braukt ar velo...

Neblatoju,gribēju pateikt,ka man nesanāk brīvs laiks šādiem eksperimentiem,kas var ievilkties diezgan ilgi. Otrkārt,nu ko ar to var panākt,ja auto lieto pastāvīgi?? Pat sanāk ieekonomēt laiku vienreiz piegāžot pilnu nevis piecreiz pa padsmit litriem.

0 0 Atbildēt

schizo rakstīja:

Neblatoju,gribēju pateikt,ka man nesanāk brīvs laiks šādiem eksperimentiem,kas var ievilkties diezgan ilgi. Otrkārt,nu ko ar to var panākt,ja auto lieto pastāvīgi?? Pat sanāk ieekonomēt laiku vienreiz piegāžot pilnu nevis piecreiz pa padsmit litriem.

kvatra Reģ.: 13.02.2002
0 0 Atbildēt

Seene rakstīja:

zhuks rakstīja: Zviedrijā gadījās 70km posms bez nevienas tankštelles, bet pa priekšu brauca labs sponsors! Un kanniņas ar nebija. Bet tagad jau ir mācība- 5l vienmēr līdzi, kaut gan parasti cenšos uzpildīties līdz brīdinājuma signāla ieslēgšanās vai arī pašā brīdinājuma sākumā.

Maz gadījās... Man Nissan Primastar iededza lampiņu pāris kilometrus aiz benzīntanka, aiz kura nākamais izrādījās 120km attālumā (uz poļu A2). Un arī aprīkots ar dumjo jaunievedumu nerādīt atlikumu, kas mazāks par 100km. Attiecīgi pēc tam kad veiksmīgi tika sasniegts nākamais benzīntanks un bāka ielieti par 15 litriem vairāk par ražotāja norādīto bākas tilpumu, atvieglojuma sajūta bija diezgan pamatīga

Sanāca ieberziens uz to pašu tanku :mrgreen: Dabūju braukt nost un liet kaut kād'akreisajā Voyagerim ar 0 var vēl kādus 50 km novālēt.

UncleSEM Reģ.: 21.12.2003
0 0 Atbildēt

diezgan traki ir ar monošpricēm - konkrēti man bija ar Ford Transit , ja beidzas benzīns šūknī ieiet gaiss un pats tas nespēj izpumpēt gaisu ,respektīvi visa sistēma jadabon pilna ar bezniņu lai atkjaunotu darbību

man tā gadijās ar tādeļ ka ar gāzi braucu un nerādija tam aparātām nekādi degvielas rādītāji (darba auto)

Master_D Reģ.: 29.09.2004
0 0 Atbildēt

ZZXX rakstīja:

schizo rakstīja:

Slikta laika plānošana tev.

pi5 taisni!

RHINO Reģ.: 02.10.2001
0 0 Atbildēt

pustukšā/tukšā bākā rodas gan kondensāts, gan regulāri tiek caur sūkni visādi ūdeņi un atkritumi dzīti - kā rezultātā sūkņa mūžš tiek saīsināts... mūžīgai tukša bāka norāda uz santim.....ja sindromu, kas kā jau mūžigi ir pierādijies iznāk daudz dārgāk - vai tiešām visi šeit gudri spriedelējušie stāv ar izstieptu rociņu pie centrāltirgus un cik saziedo tik ielej bākā? te noteikti lielākā daļa ir līzingu nomocīta tautiņa kas nekādi negrib atzīt to ka reklāma MELO! ka nesanāk mašina pa 90Ls mēnesī ar ko viņi ir reiķinājušies - lejiet vienmēr pilnu bāku, mazāk problēmu dzīvē būs!!!!

Seene Reģ.: 18.12.2002
0 0 Atbildēt

RHINO rakstīja: pustukšā/tukšā bākā rodas gan kondensāts, gan regulāri tiek caur sūkni visādi ūdeņi un atkritumi dzīti - kā rezultātā sūkņa mūžš tiek saīsināts... mūžīgai tukša bāka norāda uz santim.....ja sindromu, kas kā jau mūžigi ir pierādijies iznāk daudz dārgāk - vai tiešām visi šeit gudri spriedelējušie stāv ar izstieptu rociņu pie centrāltirgus un cik saziedo tik ielej bākā? te noteikti lielākā daļa ir līzingu nomocīta tautiņa kas nekādi negrib atzīt to ka reklāma MELO! ka nesanāk mašina pa 90Ls mēnesī ar ko viņi ir reiķinājušies - lejiet vienmēr pilnu bāku, mazāk problēmu dzīvē būs!!!!

Kapec vienmer ir pienemums, ka baka var but tuksa tikai, ja lej pa 10 litriem? Es vienmer leju tikai pilnu, bet tikko sanaca 50km nobraukat ar degosu lampinu, jo galigi nebija laika speciali un banzintanku braukt un pa celam negadijas?

zhuks Reģ.: 01.12.2005
0 0 Atbildēt

Kapec vienmer ir pienemums, ka baka var but tuksa tikai, ja lej pa 10 litriem? Es vienmer leju tikai pilnu, bet tikko sanaca 50km nobraukat ar degosu lampinu, jo galigi nebija laika speciali un banzintanku braukt un pa celam negadijas?

Tieši tā- es ar vienmēr leju pilnu bāku. Tas būtu pārāk stulbi un no santīm p... viedokļa arī dārgi, jo katra reize DUS apmeklējumam tiek patērēts gan laiks, gan nauda. Vēl jo vairāk, ja pa nedēļu tiek izbraukta vismaz viena bāka, tad kur te var būt runa par 10,- Ls iepildīšanos- braukt 3x dienā tankā! ))

Paldies visiem, kuri izteica savus novērojumus!

ivarinators Reģ.: 21.12.2007
0 0 Atbildēt

Es pildu vienmēr pilnu bāku, un braucu kamēr iedegās lampiņa, jo:

1. nevēlos tērēt savu laiku braucot pildīties biežāk nekā vajag (slinks)

2. Parasti ietaupu, jo dīzelis paliek dārgāks, resp. braukājot dienā, kad tas maksā 0.78 saņi, braukāju vēl pa 0.75 saņiem

No santīmpi$anas viedokļa braukāt ar 1/4 bākas ir prātīgāk, jo nav jāvadā liekā degviela (normāla sievišķa svarā) = degvielas ietaupījums.

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

Redaktors rakstīja:

zhuks rakstīja: Sveiki. Škodai ir borta kompis, kurš rāda, cik km vēl var nobraukt ar atlikušo degvielas daudzumu. Protams tāda fīča ir arī citiem auto.

Pašam ir gadījies tikt līdz 20km līdz "sausai" bākai- par laimi nekas nenotika- pat nerīstijās un neraustijās.

Jautājums- vai ir iespējama braukšana, ja viņš rāda 0km. Un ja ir, tad cik ilgi( vai tālu)? Varbūt ir vēl apslēptā rezerve?

Normālas mašīnas zem 50km vairs nemaz nerāda...

nez ... BMW e39, VW Golf IV, SEAT IBIZA (200g) es uzskatu par normālām mašīnām ....

vien SEATam tie kilometri leca pa 10 km/h (tb 30, 40, 50 ,60 utt) aber bembim tur raada siikaak

nez kādam šrotam 50km ir minimums

0 0 Atbildēt

Master_D rakstīja:

ZZXX rakstīja:

schizo rakstīja:

Slikta laika plānošana tev.

pi5 taisni!

Man prieks,ka Tu vienmēr (man autiņā ir rācija un detektors) vari precīzi izplānot visas savas lietas,zinot cik kurā korķī aizķersies! Nu ko,?-lai tā veicas arī turpmāk! P.s. kā palasīju,tad vēl dažiem te ir tā "sliktā laika plānošana".

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

subaru rakstīja:

Redaktors rakstīja:

zhuks rakstīja: Sveiki. Škodai ir borta kompis, kurš rāda, cik km vēl var nobraukt ar atlikušo degvielas daudzumu. Protams tāda fīča ir arī citiem auto.

nez ... BMW e39, VW Golf IV, SEAT IBIZA (200g) es uzskatu par normālām mašīnām ....

vien SEATam tie kilometri leca pa 10 km/h (tb 30, 40, 50 ,60 utt) aber bembim tur raada siikaak

Peuguet am 206 toč tā ir... iespējams,ka visiem pārējiem franču mēsliem ari...

Saprati Pirmais?

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

saprati, cūķi

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

farruhs rakstīja:

subaru rakstīja:

Redaktors rakstīja:

Peuguet am 206 toč tā ir... iespējams,ka visiem pārējiem franču mēsliem ari...

Saprati Pirmais?

man ir SPĀNIJĀ salikts renaults

un tam renaultam atlikušos kilometrus skaita pa vienam (nevis 10 vai 100).... kad bākā paliek kādi ~5litri (+/-), tad iedegās dzeltenā degvielas lamiņa un pēc dzeltenās lampiņas iedegšanās pēc paºis kilometriem vairs nerāda cik palicis nobraucamu kilometru - to vietā ir 3 (laikam) svītriņas

3A3 Reģ.: 12.08.2007
0 0 Atbildēt

Tas ir psģc svarīgi nobraukt pilnīgi tukšu bāku! Klauni, ibio. Labāk probkā laistīties ar savu 5L kannu, nekā ieliet pilnu bāku, kad dzeltenā lampa sāk degt. Nē, nu ja smadzeņu trūkst, lai aprēķinātu, vai tiks līdz nākamajam tankam...

Paldies par jautro vakaru! Ar labu nakti!

subaru Reģ.: 23.08.2002
0 0 Atbildēt

Piekrītu 3A3 - vai nu lej pie dzeltenās lampas, vai arī iemācies zināt attiecīgi cik daudz var nobraukt braucot ar konkretu braukšanas stilu ...

vēl man problēmas nav bijušas

1x tik braucot uz Liepāju - domāju, ka tas 1 benz. tanks kreisajā pusē uz šosejas strādā - bet izrādījās, ka slēgts

tad nu rightiigaa ekorežīmā (80 km/h) vizināju uz Brocēniem

beigaas viss OK

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

Chrysler TC var braukt ar 0km. Spriežot pēc tā, cik tādā 0km brīdī saiet bākā, var secināt, ka tur kādi 5-10L vēl bija palikuši.

Amerikāņi laikam to kompi saregulējuši kā brīdinošu ierīci, nevis fakta konstatāciju (0km=0L). Man lampa iedegās, kad palicis ~60km, taču ir pāris reizes gadījies braukt arī ar 0km.

1 2 3

Lasītākie raksti

Jaunie raksti