Re kā džeki laiž!!!

joop Reģ.: 21.04.2006
 
joop Reģ.: 21.04.2006
0 0 Atbildēt

joop rakstīja: www.vipi.lv/...

Tāda interesanta ziņa...

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

gan jau patiesība ir kaut kur pa vidu....

seaman Reģ.: 18.08.2005
0 0 Atbildēt

kautiņš Liepājā

Pagājušās sestdienas vakarā "Latvijas Mobilā telefona rallija komandas" pārstāvji izraisījuši kautiņu Rokkafejnīcā. Cietuši gan paši konflikta izraisītāji, gan vairāki likumsargi, savukārt kluba bārmenis guvis galvas traumu. Policija uzsākusi kriminālprocesu. Mūsu rīcībā ir informācija, ka pēc Anda Neikšāna ekipāžas diskvalifikācijas rallija "Kurzeme" tehniskajā apskatē LMT komandas treneris Pēteris Neikšāns kopā ar dēliem Andi un Māri devies uz rokkafejnīcu, kur izraisījis kautiņu ar bārmeņiem un apsardzi.

Pēc aculiecinieku teiktā, P.Neikšāns uzvedies agresīvi un izaicinoši, bet pēc tam, kad saņēmis no bārmeņa striktas atbildes, iesitis viņam pa galvu ar alus krūzi.

Izcēlies kautiņš, kurā iesaistījušies arī dēli, kuri aizstāvējuši tēvu.

Rokkafejnīcas saimnieki Raivo un Mareks Mediņi "Kurzemes Vārdam" apstiprināja, ka incidents klubā patiesi noticis. Neikšāni klubā ieradušies aptuveni pusstundu pirms pusnakts un uzvedušies visnotaļ izaicinoši un agresīvi. Lielos apmēros patērējuši alkoholiskos dzērienus, kādēļ pastrādājuši ne vienu vien posta darbu – no kluba trešā stāva uz ielas metuši traukus, salauzuši strūklaku, arī saplēsuši vairāk nekā desmit glāžu.

Kluba apsardzes darbinieks Jānis, kurš naktī uz svētdienu dežurējis, stāsta, ka konflikta kulminācija bijusi ap pustrijiem naktī, kad P.Neikšāns ar alus kausu iesitis bārmenim pa galvu, nodarot miesas bojājumus. "Es viņus jau iepriekš brīdināju, ka sauksim policiju, ja nerimsies," skaidro Jānis. Apsardzes darbinieku prasībām pārtraukt nekārtības tēvs nav pakļāvies, arī dēli turējuši līdz, tādēļ apsargi izsaukuši Valsts policijas darbiniekus. Kad tie ieradušies, sācies kautiņš, jo rallisti nav respektējuši arī policistus. Miesas bojājumus konflikta laikā guvuši ne tikai paši kautiņa izraisītāji, bet arī vairāki likumsargi. Arī Jānis no viena no dēliem saņēmis sitienu pa aci, kā arī viņam saplēsta žaketes piedurkne.

Pēc rokkafejnīcas darbinieku teiktā, kautiņa izraisītājus policisti aizturējuši un nogādājuši pārvaldē. Savukārt cietušie likuma kalpi un bārmenis vērsušies pēc medicīniskās palīdzības. Vairāki Rokkafejnīcas apmeklētāji pauduši, ka policisti bez iemesla uzbrukuši apmeklētājiem. Brāļi Mediņi un Jānis uzsver, ka apmeklētāji, kuri bijuši kluba pirmajā stāvā, spriež neobjektīvi. "Cilvēki jau neredzēja, kādēļ un kā incidents sākās. Galdi salauzti, trauki saplēsti, bārmenim galva pārsista. Cilvēki jau redzēja tikai sekas, nobeiguma fāzi," uzsver Jānis. Un piebilst, ka konflikta dēļ diskomforts bijis jāpiedzīvo citiem kluba apmeklētājiem.

Liepājas pilsētas un rajona Policijas pārvaldes Administratīvā biroja 1.nodaļas priekšnieks Guntis Gēbelis apstiprināja, ka policijā šis notikums ir reģistrēts, policija par notikušo uzsākusi kriminālprocesu. Liepājas Policijas pārvaldes priekšnieks Arturs Vaiteiks "Kurzemes Vārdam" pastāstīja, ka process uzsākts pēc Krimināllikuma 231.panta 2.daļas – par huligānismu. "Tā ir necieņa pret sabiedrību. Viņi uzvedušies cūciski," teica A.Vaiteiks. Viņš pastāstīja, ka incidentā cietuši gan paši konflikta izraisītāji, kuriem sniegta medicīniskā palīdzība, gan bārmenis un divi policijas darbinieki, kuriem nodarīti miesas bojājumi. Stacionārā gan vairs neviens no viņiem neatrodoties – pēc tam, kad Liepājas Reģionālajā slimnīcā cietušajiem sniegta medicīniskā palīdzība, viņi atlaisti mājās un ārstējas ambulatori. Aizturētie rallisti atbrīvoti. Diviem no viņiem – tēvam un dēlam Andim piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu. Policijā veic pirmstiesas izmeklēšanu – tiek uzklausītas liecinieku un cietušo liecības. Norīkotas arī ekspertīzes, kuru laikā noskaidros nodarīto miesas bojājumu smagumu u.c.

Taču A.Vaiteiks uzsver, ka tas ir kārtējais gadījums, kad incidents noticis šņabja dēļ – slīcinātas bēdas par diskvalifikāciju. Autosportisti atsevišķas notikušā detaļas neatceroties skurbuļa dēļ. Viņiem konstatētais reibums pārsniedz 1,40 promiles.

Ita Cērmane,

"Kurzemes Vārds"

farruhs Reģ.: 01.02.2006
0 0 Atbildēt

Nesip ne gramu... gan vieni, gan otri = lohi.

orion Reģ.: 05.09.2004
0 0 Atbildēt

Nu tak skaidrs kā diena. bija kautkāds konflikts tur tie sportisti un tamlīdzīgi tad vēl stulbie apsargi un bārmenis, tie visi ir cirvji, pilnīgi skaidrs, kad pēdējo reizi tajā ūķī gadījās būt, vairs negribās.

Īstenībā tas viss ir sūds, vienīgais kas ir šajā lietā nopietns - tā ir policija, jo tie stulbie menti ir kā aculiecinieki teikuši patiešām uzbrukuši daudziem un pat tiem kuriem VISPĀR nekādas daļas konfliktā vai kautiņā nebija.

Viennozīmīgi cietumā mentus vajag likt tikai mentus.

galant Reģ.: 20.09.2006
0 0 Atbildēt

joop rakstīja: www.vipi.lv/...

esports.lv/...

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

orion rakstīja:

Viennozīmīgi cietumā mentus vajag likt tikai mentus.

Centis_Nuudele Reģ.: 26.11.2007
0 0 Atbildēt

Viennozīmīgi - nevajag dzert, ja smadzenes netur.

batka Reģ.: 17.01.2007
0 0 Atbildēt

Menti pareizi darija.Visiem pauri ir jaizdauza kaut vai par greizu lurešanu

druknais1 Reģ.: 04.06.2006
0 0 Atbildēt

Kamēr sieva pa dārzu, veči pa bāru!

joop Reģ.: 21.04.2006
0 0 Atbildēt

www.vipi.lv/...

Redz ku jaunas vārsmas...

DeaDMoroZZZ Reģ.: 12.02.2003
0 0 Atbildēt

nu apmēram viss skaidrs - visatļautīgie "spooooortisi" pālī ālējās, ālējās, kāmēr neatbrauca vēl visatļautīgāki menti.... un tagad abas puses vāc bonusus, pulcinot ap sevi "liecinikus" un "cietušos".... smird tā lieta... tagad abas puses pa visiem sev pieejamiem kanāliem cenšas atmazgāties un nomelnot otru pusi....

demo Reģ.: 30.08.2007
0 0 Atbildēt

DeaDMoroZZZ rakstīja: nu apmēram viss skaidrs - visatļautīgie "spooooortisi" pālī ālējās, ālējās, kāmēr neatbrauca vēl visatļautīgāki menti.... un tagad abas puses vāc bonusus, pulcinot ap sevi "liecinikus" un "cietušos".... smird tā lieta... tagad abas puses pa visiem sev pieejamiem kanāliem cenšas atmazgāties un nomelnot otru pusi....

Atbilstoshaakais koments topaa..I mentene Liepaajaa juutaas visuvarena,i Neikshaani savaa pilsheetelee..abi pelniijushi..

fokss Reģ.: 26.10.2006
0 0 Atbildēt

orion rakstīja: Nu tak skaidrs kā diena. bija kautkāds konflikts tur tie sportisti un tamlīdzīgi tad vēl stulbie apsargi un bārmenis, tie visi ir cirvji, pilnīgi skaidrs, kad pēdējo reizi tajā ūķī gadījās būt, vairs negribās.

Īstenībā tas viss ir sūds, vienīgais kas ir šajā lietā nopietns - tā ir policija, jo tie stulbie menti ir kā aculiecinieki teikuši patiešām uzbrukuši daudziem un pat tiem kuriem VISPĀR nekādas daļas konfliktā vai kautiņā nebija.

Viennozīmīgi cietumā mentus vajag likt tikai mentus.

....un kā mēs zinām - mentus cietumā NELIEK...Tā kā no mierināmies un ejam sust

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti