ja jau saac filozofeet par 7 vietaam ,tad atliek tikai buss..
CV vai tam liidziigais ar gaazes iešprici...
ja jau saac filozofeet par 7 vietaam ,tad atliek tikai buss..
CV vai tam liidziigais ar gaazes iešprici...
msh rakstīja: Normāla gāze diez ko lēti nebūs
[uzreiz gan paceļas jautājums, kas ir lēti ]
lētākā gāze šobrīd ap Ls 600; atpelnīta pēc ~20 kkm.
Tā arī varētu būt. Bet tas balons, apkopes, TA, izskats[ne visi gāzes kantori māk ieinstalēt to uzpildes mēslu labā vietā
] [smaku neminēšu, labiem motoriem tās nav]...
Velomens rakstīja: Man gan vairāk interesē cik kilometru cilvēks var ar savu auto 24h nobraukt!
Tiko atgriezos no Grieķijas. 24h nobraucu 1900km (bez vadītāja maiņas un ar vairākiem kašķīgiem ceļabiedriem,tipa ēstdzertmīzt )
Un Meriva 1,7 CDTI šo smago režīmu godam izturēja, vai ne?
Velomens rakstīja: Man gan vairāk interesē cik kilometru cilvēks var ar savu auto 24h nobraukt!
Tiko atgriezos no Grieķijas. 24h nobraucu 1900km (bez vadītāja maiņas un ar vairākiem kašķīgiem ceļabiedriem,tipa ēstdzertmīzt )
it kā jau koplietošanas ceļš nav dzelzsvīru salidojums...
VWfans rakstīja:
Un Meriva 1,7 CDTI šo smago režīmu godam izturēja, vai ne?
Ar auto nebija problēmu - izturēja. Bet par visu sīkāk uzrakstīšu,kad būs kāds brīvāks brīdis. Rumānija,Bulgārija,Grieķija,Serbija.... INTERESANTAS!!! valstis
p.s. Sorry par offtopicu
Vai ir vērts pirkt jauno Samsung Galaxy S26 Ultra? Vai un kas ir labāks par iepriekšējo? (+ VIDEO)
15
Bez skārienekrāna un audio iekārtas - jaunuzņēmums piedāvā elektrisku pikapu par nepilniem 22 000 eiro
3