caravan 13 pin socket mikroslēdzītis inf

EZ Reģ.: 04.03.2004

Vai kāds nezin, kam tas mazais slēdzītis 13 kontaktu piekabez kontaktrozetē?

Sanāca, kā likts, viņu iznīcināt. Tagad, domāju, vai atstāt, kā savienotu, vai atvienotu, ja nebūs ar ko nomainīt. Pēc detaļu atlikumiem spriežot, kautkāds

piespiedpogas tipa slēdzītis, moš, piespiežās, kad štekeri iebāž rozetē?

Zinu, var nopirkt jaunu 13pinu rozeti, bet, ir doma atstāt, kā ir.

 
monteros Reģ.: 31.01.2007
0 0 Atbildēt

Jā, tas slēdzītis saslēdzas kad ievieto dakšu rozetē. Jaunajām 13 kontaktu rozetēm kas veikalos lielākoties nav manīti tie slēdzīši. Jautājums, kāds slēgums izmantots tai rozetei, ir kam izmantoti tikai 7kontakti treilera apgaismojumam un kam arī pievienots barošanas vads ar massu priekš dzīvojamā vagoniņa. Pārsvarā tas slēdzītis nodrošina, ka pieslēdzot piekabi atslēdzas auto aizmugures miglas lukturi, lai nespīd spoguļos. Ja nav vajadzības izmantot auto piekabes vilkšanai, kurai nepieciešams atsevišķs strāvas vads, var likt 7kontaktu rozeti. Slēdzīša vadi normāli būtu jāsavieno, bet mēdz būt izņēmumi, vienkārši jāskatās vai darbojas auto aizmugures miglas lukturi un lai uz rozetes kontaktu "54g" arī būtu miglinieks.

Yetti Reģ.: 28.11.2007
0 0 Atbildēt

a vienkārši nopirkt pāreju?

EZ Reģ.: 04.03.2004
0 0 Atbildēt

Skaidrs!

Zēl, bet gadījās to slēdzīti neatgriezeniski nolauzt, un, jau ievēroju, ka bodēs 13 pin apvalciņā toč nekāds slēdzīdz netorčī.

Bet nu\'lab. Iztikšu bez slēdzīša, paldies par info.

Nopirkšu tikai jaunu 13 pin korpusu + adapteris, jo tur tā oriģināli bija, kamēr neorģinālā veidā nenolauzu. Pozitīvi, ka 13 pin savienojumā nāk atpakaļgaitas luktura-, akku\' lādēšanas-, un pastāvīgs +12V vads. Tiem, kam dzīvojamie treileri, novērtēs.

Ja Yeti interesē 7 et 13 vadu slēgumi, gūglī var atrast meklējot tēmas pirmos 4 vārdus.

P.S. Starp citu. Uzmanās tie, kas uz F brauc. Tikko iznāca jauns likuma atjaunojums, visiem līdzi jābūt sarkanam triangulim un spīsdīgai vestei. Ja, nekas ceļā nenotiek, tad OK. Bet, ja gadījums piespiež un līdzi nav tas kits, būs kārtīgs sods uz 90 euro.

www.tritz1.org/...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti