Yetti rakstīja: ap 2.0 dīzeli, vagonu +suņu sietu, zināmu vēsturi... vēlams, iegādāts LV... cipars ap 15K EUR...
Kas tad Hondai bija vainas, ka par tādu pašu cenu vietā jāņem?
Yetti rakstīja: ap 2.0 dīzeli, vagonu +suņu sietu, zināmu vēsturi... vēlams, iegādāts LV... cipars ap 15K EUR...
kolumbs rakstīja: ...
atvaino, nekad, tādu neesmu izmantojis...
ašibka...
kādu mirkli atpakaļ LHSu un Grand Cheroku tirgoju... bet ar japāņiem vienīgā saistība bij' gadus 3 atpakaļ.... un tad tas bija Mitsu Colt's...
es zinu ka Tu zini par šitā dīlera pigoriem, bet paskatīties taču vari
Paldies, bet gribu pirkt "no rokām"... ar zināmu vēsturi... kad man zināms vecis pasaka: "jā, viņam sieva ar to brauca... tā zoss, atpakaļgaitā braucot, ar atvērtām durvīm gandrīz izjauca garāžu"... nu kko tamlīdzīgu...
vienam radam it kaa bija uz tirgosanu kaut kaada škoda....bet paaris 3 meenesus atpakalj...
Ozz rakstīja: vienam radam it kaa bija uz tirgosanu kaut kaada škoda....bet paaris 3 meenesus atpakalj...
kas taa par skodu pa 15tk???
shmurger rakstīja:
Ozz rakstīja: vienam radam it kaa bija uz tirgosanu kaut kaada škoda....bet paaris 3 meenesus atpakalj...
man draugam, brāļa sievas auto i' pieejams... nav ādas un ksenona... za to ir DSG un safista vadītāja dure...
shmurger rakstīja:
nekas,nekas.
a 19keur Teu i par dārgu?
TDI rakstīja: a 19keur Teu i par dārgu?
kas tieši?
TDI rakstīja: a 19keur Teu i par dārgu?
17389.00 EUR www.skoda.lv/...
ei, ja po serjoznamu...
redzi kaadu spamojam? es ar po serjoznamu... tb jauns un bez veestures
Yetti rakstīja:
shmurger rakstīja:
man draugam, brāļa sievas auto i' pieejams... nav ādas un ksenona... za to ir DSG un safista vadītāja dure...
nu remontēta tā dure... tagad TAS nau redzams... vienkārši zināms...
bet 1.9td ar DSG...
Kindzulis rakstīja: redzi kaadu spamojam? es ar po serjoznamu... tb jauns un bez veestures
Tu pac sev pirktu bāzi?
Yetti rakstīja:
Kindzulis rakstīja: redzi kaadu spamojam? es ar po serjoznamu... tb jauns un bez veestures
Tu pac sev pirktu bāzi?
vieniigais kas tur truukst-a/c ...ja tas ir-tad domaajams ka jaa...
toties ir te ar 2.0tdi un par 2aam pakaam vairaak www.skoda.lv/...
hvz kaaroch...
patiesiibaa lau laikam par to kaapi panjemtu 5gadiigu
Vajag auto
ap 2.0 dīzeli, vagonu +suņu sietu, zināmu vēsturi... vēlams, iegādāts LV... cipars ap 15K EUR...