Vēl viens jautājums par sodiem Igaunijā

robchix Reģ.: 04.03.2002

Kopiigiem speekiem izdevaas noskaidrot ka Igaunijas CP sodus laikam ir jeega samaksaat, savaadaak varot draudeet finansiaali nepatiikami paarsteigumi.

Mans jautaajums buus nedaudz citaadaks. Ko dariit ar sodu, kas uzlikts par neapmaksaatu staaveeshanu maksas staavvietaa Tallinaa.

Nebija taa, ka es negribeetu samaksaat par staaveeshanu, bet apkaarteejos tirdznieciibas punktos neviena Igauniete vai nu negribeeja, vai nespeeja samainiit naudu, lai buutu ar ko noreekjinaaties par staaveeshanu. Rezultaataa noleemu riskeet.... risks neattaisnojaas

Atnaakot uz stikla ieraudziju plastikaata maisinju ar kaut kaadu papiiriiti iekshaa, uz kura bija daudz Igaunju teksta, mans mashiinas numurs un skaitlis 480 EEK kas apmeeram ir ap 20 ls

tagad domaaju, ja arii maksaat, tad kursh varetu buut tas gudrinieks, kas speetu tajaa papiiriitii saprast kam un kur tas buutu jaamaksaa. Un ja nolemshu ignoreet, vai Tallinas organizaacija, kas atbild par pilseetas maksas staavvietaam un iekasee shitaas naudas, nodarbosies ar shaadas summas piedzinju.

Varbuut kaadam ir pieredze?

 
Uggga Reģ.: 04.01.2006
0 0 Atbildēt

Ja gribi saprast, kam kas jāmaksā, noskanē un atsūti man uz uggga at inbox.lv

Ir man viens paziņa, kurš pa estipoisiski rubī.

vieplis Reģ.: 09.02.2006
0 0 Atbildēt

Nevaru atrast linku, bet kādu laiku atpakaļ tepat iauto tika minēts, ka arī estipoišu stāvēšanas sodi nonāk LV, pie Falck'a piedzinējiem.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti