yank- iemet bildes no cita avota... A/S regjistreetie jamaas tik mana
par tur mineetajiem tankiem- vismaz tuvumaa esoshajiem- praatiiga doma
yank- iemet bildes no cita avota... A/S regjistreetie jamaas tik mana
par tur mineetajiem tankiem- vismaz tuvumaa esoshajiem- praatiiga doma
droši vien detaļās.
runā, ka aužu saimnieki esot ļoti iecienījuši lētas nezināmas izcelsmes rezerves daļas...
tur ir infa par stacijas ielaa pamesto???
ir infa kaa beidzaas?
reku links uz citu bildi.
ursis rakstīja: tur ir infa par stacijas ielaa pamesto???
ir infa kaa beidzaas?
taa nebij par zagto auto. taa bij par cita AS juuzera autinju kursh manaa skatiijumaa vnk meetaajaas.
nu plin... patieshaam bada laiki klaat... ja pat shitaadus sper... (nav domaats slikti...vnk parasti apkraameetus ar spozjumiem + divkraasainus-apziimeetus) neaiztiek...
liekaas ka shim konkreetajam eksemplaaram viens celjsh- detaljaas...
Kindzulis rakstīja: nu plin... patieshaam bada laiki klaat... ja pat shitaadus sper... (nav domaats slikti...vnk parasti apkraameetus ar spozjumiem + divkraasainus-apziimeetus) neaiztiek...
es ar kaadreiz domaaju ka taadas uzkriitoshas automashiinas nezog-taalu nevar aizbraukt nepamaniits...
dzinchais rakstīja:
Kindzulis rakstīja: nu plin... patieshaam bada laiki klaat... ja pat shitaadus sper... (nav domaats slikti...vnk parasti apkraameetus ar spozjumiem + divkraasainus-apziimeetus) neaiztiek...
es ar kaadreiz domaaju ka taadas uzkriitoshas automashiinas nezog-taalu nevar aizbraukt nepamaniits...
līdz piekabei ar tentu parasti nav tālu jābrauc...
Nozagts Audi S2
izpaliidzu cilveekam. auto nav mans. ja kas zinaams dodat zinju iipashniekam.
Nozagts AUDI S2 ar v/n GZ9277
Auto aizvadītajā naktī nozagts Valmierā no Vaidavas ielas-1!
Audi ir diezgan uzkriitosh-zili-zaljsh hameleons ar sudrabotaam plaisaam!
Ja kāds ko zin un var sniegt noderīgu informāciju par auto atrašanās vietu, lūgums ziņot īpašniekam - 27840464