Varbūt kāds jau ir dzirdējis, varbūt vēl nav, bet ir radusies ideja sarīkot uzņēmumā labdarības akciju. Mūsu ir daudz un starp mums ir daudz tādu ģimeņu, kurām neklājas viegli un ir tādas, kurām ir pavisam grūti. Ir uzsākta aptauja un jau ir iesūtītas pirmās koordinātes un informācija. Ģimenes ir dažādas, ir tādas kurās ir 7 bērni, ir tādas kurās viena pati māte audzina 4 bērniņus un vēl aprūpē vecmāmiņu, kur abi vecāki ir invalīdi un vēl audzina 3 bērnus.... un visās šajās ģimenēs ir kāds, kas strādā uzņēmumā.
Esmu sazinājusies ar šīm ģimenēm personīgi un viņu konkrētās vajadzības un vēlmes esmu ierakstījusi sarakstā (pielikumā), tās ir lietas, kas šīm ģimenēm ir ĻOTI nepieciešamas, protams šie cilvēki priecātos par visu, kas nāk no sirds....
Es domāju, ka daudziem no mums varētu atrasties lietas, kuras mēs nelietojam, kuras sen jau ir aizmirstas vai vienkārši neder.
Būsim pateicīgi un ļoti priecīgi par jebkuru atbalstu, jo kopīgiem spēkiem ir daudz vieglāk šo pasauli padarīt labāku, gaišāku, pozitīvāku....
Nepieciešamās lietas
Zābaki (sieviešu, 40,41 izm.)
Ziemas jaka (meitenei 14.g.v. gara auguma)
Zēnu drēbes (10,13,14 g.v.)
Svētku drēbes meitenei (12,13,14 g.v.)
Rotas lietas meitenēm
Bērnu grāmatas
Bērnu rotaļlietas
Segas
Spilveni
Gultas veļa,
Gultas pārklāji,
Dvieļi,
Mikroviļņu krāsns
Veļas mašīna (kaut visparastākā)
Mobilais telefons (protams var būt lietots)
Televizors
Dators
Printeris
Akordeons (viens no bērniem spēlē, bet sava nav, lai mācītos nākas nomāt. Varbūt kādam tas sen jau nav vajadzīgs)
Uzņēmuma nosaukumu paslēpu, bet tas šoreiz nav būtiski.
Ja kāds ir gatavs palīdzēt, atsūtiet informāciju, ar ko varat palīdzēt un kontaktus, lai vienotos, kā varēsiet nodot mantas. uggga at inbox.lv