P.S. Mani joprojām nepamet doma, ka MerivasFans ir kāds, kas klusībā ierēc par pārējo cepieniem attiecībā uz tekstiem un aprēķiniem par viņa autoekonomiju utt.
Es domāju, ka gan VWfans gan Deksters ir izdomāti tēli un nav īsti.
Šos pasaku tēlus ir izdomājis Redaktors, lai iauto apmeklētājiem būtu kas ko palasīt un pastrīdēties un tādējādi celtos iauto apmeklējumu skaits.
P.S. Mani joprojām nepamet doma, ka MerivasFans ir kāds, kas klusībā ierēc par pārējo cepieniem attiecībā uz tekstiem un aprēķiniem par viņa autoekonomiju utt.
Es domāju, ka gan VWfans gan Deksters ir izdomāti tēli un nav īsti.
Šos pasaku tēlus ir izdomājis Redaktors, lai iauto apmeklētājiem būtu kas ko palasīt un pastrīdēties un tādējādi celtos iauto apmeklējumu skaits.
BIIIIP
Deksters IR īsts un jamais neizliekas...
Fans arī ir īsts... pats zvanīju uz viņa norādīto NR... puikas draugs atpirka no viņa VW diskus... tikās klātienē...
Ludvigs fon Openics:
"Katram sava uts, un kas to noliedz, tam divas..."
Vairāk izskatās, ka visu, ko var un ko nevar patīk sareķināt
Par tīro ekonomiju- ļooooti daudzi šejienes viesi būs mazāk iztērējuši par subj.
Vispār fanu redzējis nēesmu, bet tā apnikuši zagļi visos valsts caurumos(ja pareizi saprotu, tad VWfans ir ierēdnis), ka viņa sīkās dīvainības šķiet pat simpātiskas
VWfana apbrīnas topiks
Nu gadījās dzekam,kāja paslīdēja kā pie piektdienas dienas. Vakar kaut kas TĀDS ir noticis,ka fans vēl šodien nav atgājis.