Redaktoram pienākas speciālās atlaides, gadījumā ja plostot sadomās viņš
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Redaktoram pienākas speciālās atlaides, gadījumā ja plostot sadomās viņš
Vajadzēja rīkot loteriju uz plostu.
"spēcīgi"- tas, lai četratā varētu pacelt 100kg?
Maija_Eskuella rakstīja: "spēcīgi"- tas, lai četratā varētu pacelt 100kg?
lai varētu iznest no ūdens.... varbūt arī bišķi smagāks par 100kg, neesmu svēris
jā, pamatpiedāvājumā protams iekļauts arī braucēju transports no siguldas centra uz starta vietu un atpakaļ uz siguldas centru....
par papildus samaksu pievedīsim šņabi jebkurā maršruta vietā
tās 4 plosta daļas brīvi salien busā un teorētiski es viņas varu pievest klāt kautvai lai tu varētu plostot savā piemājas baseinā ap strūklaku
a deksters var plostot par velti
vienīgais nosacījums..... 2 dienās viņam jāupplosto pa gauju no siguldas līdz līgatnei
vot uz šito pasākumu varētu loterijā biļetes tirgot
Pirmais, Tu tak neesi Zhanis DD
Bazhix rakstīja: Pirmais, Tu tak neesi Zhanis DD
a kā es atšķiršu vai kāds grib īrēt plostu vai dzīvokli?
ģerevņa tu
Pirmais rakstīja: a deksters var plostot par velti
vienīgais nosacījums..... 2 dienās viņam jāupplosto pa gauju no siguldas līdz līgatnei
A ko- piekabini plostam motoriņu un, varbūt, sanāk iekļauties Ls96 par degvielu??? Diez cik pa tiem padsmit kilometriem motors apēstu? Man pat tāds variants liktos interesantāks!
Maija_Eskuella rakstīja:
Pirmais rakstīja: a deksters var plostot par velti
A ko- piekabini plostam motoriņu un, varbūt, sanāk iekļauties Ls96 par degvielu??? Diez cik pa tiem padsmit kilometriem motors apēstu? Man pat tāds variants liktos interesantāks!
ā, nu jā
deksters tak nedzer
pārējie kodīs, bet viņs brauks
vispār tad jau interesantāks variants būtu plostot uz zviedriju
no līgatnes pārceltuves līdz siguldas tiltam ir bišķi virs 20kāmē,
līdz visbijai ir kādi 150km
davaj močījam uz turieni
Pirmais rakstīja: vispār tad jau interesantāks variants būtu plostot uz zviedriju
davaj močījam uz turieni
Domāju, var rasties sarežģījumi ar "par papildus samaksu pievedīsim šņabi jebkurā maršruta vietā" 12 purniem..
motoru arī var līdzi dabūt?
Maija_Eskuella rakstīja:
Pirmais rakstīja: vispār tad jau interesantāks variants būtu plostot uz zviedriju
davaj močījam uz turieni
Domāju, var rasties sarežģījumi ar "par papildus samaksu pievedīsim šņabi jebkurā maršruta vietā" 12 purniem..
vienkārši TAS pakalpojums tiem purniem izmaksās bikuc dārgāk
Pirmais rakstīja: tās 4 plosta daļas brīvi salien busā un teorētiski es viņas varu pievest klāt kautvai lai tu varētu plostot savā piemājas baseinā ap strūklaku
Busi vēl neesi pārdevis?
turbopiile rakstīja: motoru arī var līdzi dabūt?
bāzes komplektā motors nava.... 2 dienās līdz siguldai var noplostot brīvi bez motora....
bet nu viskautko jau var izdomāt, ja baigi gribās
p.n.
tā vietā lai īrētu plostu par 250 latiem www.ss.lv/...
paņem manu par 96 un piepērc www.laivunams.lv/... par 149
nu es tik painteresejos..
pats reiz biju ar džekiem uzmeistarojis plostu no plastmasas kannām, kas saskrūvētas pa moduļiem un ar busu aizved un tik saskrūvē moduļus.. ļoti ērts pasakums bija, kamēr nenofidīja tās kannas..
turbopiile rakstīja: nu es tik painteresejos..
pats reiz biju ar džekiem uzmeistarojis plostu no plastmasas kannām, kas saskrūvētas pa moduļiem un ar busu aizved un tik saskrūvē moduļus.. ļoti ērts pasakums bija, kamēr nenofidīja tās kannas..
manā gadījumā nesošais elements arī ir plastmasas kannas. katram modulim ir metāla kvadrāttrubu rāmis, virsū saplāksnis
moduļus nolaiž ūdenī un savieno kopā.... 2 blakus moduļi savā starpā kustas tikai ļoti minimāli... rezultātā iegūst praktiski taisnu virsmu
pie saplākšņa pieskrūvē galdus, uzslien un piesien lēto ķīniešu telti lai nelīst lietus virsū, vēl uzstutē grillu, piemet mašīnas aķim kautkādu muzonu
un PLOSTO
pats galvenais nepazaudēt pa ceļam kādu līdzbraucēju
mums bija identiski..
ak tad Tu esi tas kurs tās kannas nofenderēja..
kādus laikam 3 gadus atpakaļ
turbopiile rakstīja: mums bija identiski..
ak tad Tu esi tas kurs tās kannas nofenderēja..
kādus laikam 3 gadus atpakaļ
a paši rāmji tev ir palikuši?
man ir vēl kannas.... varbūt varam sastiķēt dižplostu
un NOPLOSTOTIES pa ritīgam uz kādiem 50 deguniem
dažas kannas vēl arī ir.. ta ka ja briest megaplosta plāns ziņo
rāmji būs jau sapuvuši, bet nu nekas tur sarežģīts nebija.. pa vienu vakaru uztaisījām toreiz..
šamie džeki ar to lietu nodarbojās.. tagad uz krīzes laiku atslābuši, citas lietas dara..
izīrēju plostu
Gribi plostot?
nav problēmu.... par nelielu, bet taisnīgu atlīdzību tavā rīcībā būs 3x6 metri liels plosts. komplektā uz plosta ir galdi ar keblīšiem, var uzsliet nojumi...
normāli var plostot cilvēki 12mit.... tobiš var normāli saspiesties tajos 18 metros, cept šašļikus un kost
vairāk cilvēkiem plosta celtspējas pietiek.... normāli nepietiek vietas
plosts būvēts un sākotnēji paredzēts plostošanai pa gauju.... no līgatnes pārceltuves uz leju līdz siguldai.... cenā ietilpst plosta nogādāšana uz līgatni un savākšana siguldā....
varam izskatīt arī citus variantus individuāli vienojoties par plosta aizvešanu un atvešanu (pats plosts atrodas siguldā)
standartvariants (2 dienu plostojiens) par minimāli standartsamaksu - 96 latiem ietver sevī:
1) plosta piegādi līgatnes pārceltuves rajonā (līgatnes pusē)
2) ar braucēju palīdzību plosta nolaišanu ūdenī
3) galdu uzstādīšanu uz plosta
4) plosta sagaidīsanu, ar braucēju palīdzību plosta izcelšanu no ūdens Siguldā tilta rajonā.
p.n.
"braucēju palīdzība" nozīmē 2-3 spēcīgu puišu palīdzība celšanā
plosts sastāv no 4 savstrpēji savienojamiem MODUĻIEM, katrs moduls sver virs 100kg.
teorētiski ir iespējams noīrēt arī mazāku plostu, piemēram 3x3 metri (viena moduļa izmērs ir 1.5x3 metri)
nekautrējies, zvani
29365064 Žanis