kalfonso rakstīja:
Sretsked rakstīja: Man ar to CC vienkārši ir garlaicīgi,laikam...un sāk nākt miegs.
tas gan
un vēl tā ripinot, labo kāju totāli atslābinājis, iedomājos, kas notiktu, ja kaut kāds zvērs vai sīnis pāri ceļam testos.
bet tā jau forši ar kruīzu.
Interesanti, kā kājas turēšana stīvā pozā aizdzen miegu? Vai arī nepārtraukti spaidi pedāli? Bet par reakciju varu teikt droši - tā ir labāka, nekā bez cc. Jo pēc zināma laika kāja uz pedāļa šķiet sveša un nebūt neklausa perfekti...
Kruīzkontroles darbības princips
Te man viens teica lai uzmanoties no kruīzkontroles lietošanas, jo lūk kruīzkontroles darbības rezultātā viņa autiņam esot it kā ātri vien nodilušas bremžu uzlikas. Vai tā tas varētu būt, ka kruīzkontrole lai uzturētu vienmērīgu ātrumu piemēram braucot no kalna (kādi nu mums vispār tie kalni Latvijā ir?) lejā, auto gaitas samazināšanai izmanto bremžu spēku? Pats tam īsti neticu un arī braucot šādas izjūtas man nekad nav bijušas. Uzskatu, ka šādos gadījumos automašīnu bremzē ar dzinēju un tādas ir arī manas izjūtas braucot ar ieslēgtu kruīzkontroli. Varbūt kādam ir pilna skaidrība kā tad īsti darbojas kruīzkontrole attiecībā uz auto gaitas samazināšanu nepieciešamības gadījumā.