Kas par murgu uz Kruspils ielas pie apļa

ValdisM Reģ.: 09.11.2005

Gadījums šodien ap 11.00.

Braucu pa Katlakalna ielu Slāvu apļa virzienā. Pagriežos uz Krustpils ielu, un uzreiz aiz krustojuma sākas korķis Slāvu apļa virzienā. Korķa beigās „plecu pie plece” brauc divas fūres. Otrā josla aiz fūres pilnīgi tukša, pilnīgi visi braucēji stāv pirmajā joslā. (tā arī nesapratu najuh!). Pabraucu aiz fūres kādus desmit metrus, pāris reizes uztaurēju, fūre nekād pat nereaģēja. Apnika man ,iespiedu pedāli grīdā un pa kreiso sniegoto nomali apbraucu fūri un pa tukšo otro joslu aizbraucu līdz tukšajam slāvu aplim !!!.

Tagad lūk man ir jautājunms: fūres un arī pārējo vieglo vadītāji(kas stāvēja pirmajā joslā) smadzenes salā atsaldējuši, ka brauc vienā joslā, veido korķus un traucē arī citiem , tur kur ir DIVAS joslas.

Ok, es saprotu, ka fūres remdarbu vietās bloķē apmales, lai vieglie neabrauktu pa apmalēm visus uz braucamās daļas stāvošos, bet nax veidot korķi tur kur to pašlaik nav, visus saliekot vienā joslā. Nah man stāvēt ar visiem Dārzciema un Vietalvas ielu virzienā braucošo fūru korķī ja man vajag augšā uz slāvu titlu un es varu turp aizbraukt pa apļa iekšejo joslu netraucējot šo divu iellu virzienā braucošos.

 
ValdisM Reģ.: 09.11.2005
0 0 Atbildēt

Sretsked rakstīja: Tad apbraucam, nobremzējam fūri un to viņam pasakam. Ir darīts tā.

nu par fūri tiešām neiedomājos piestāt, bet nax pārējie kā auni pus kilometra garumā stāv vienā joslā, tas gabn man nav skaidrs.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Cilvēki ir pieklājīgī – tāpēc stāv

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Re ka ne visiem

«uztaurēju… pedāli grīdā un pa kreiso »

KSI Reģ.: 29.10.2003
0 0 Atbildēt

99% gadījumu šādi sastrēgumu apbraucēji nevis nevienam netraucējot aizbrauc pa citu ceļu, bet gan beigās lien iekšā pilnajā joslā. Tāpēc arī fūres audzina tautu.

Bet ja pa tēmu - man arī lieka muļķīgi, ka cilvēki vietās, kur varētu mierīgi aizpildīt abas joslas, stāv ietiepīgi vienā un lamājas uz tiem, kas pa otru pabrauc garām. Viena tāda vieta ir Vairoga ielas pārvads prom no VEF-a - tajā galā būvē tiltu, ir viena josla - kas traucē visiem mierīgi aizpildīt abas joslas un beigās pēc rāvējslēdzēja mierīgi iebraukt sašaurinājumā. Tagad mežonīga aste ar apzinīgajiem ķīlniekiem, un agresīva stundīšanās / nelaišanas mēģinājumi pie sašaurinājuma. Stājieties paši 2-ās rindās, un tad by default nebūs vieta, kur skrejošajiem pielīst.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

Gachs rakstīja: es arī rīt uzcepšu topiku, par to, ka man kāds nogriezīs ceļu, nepalaidīs uz ceļa,utt - tajā momentā nekā neteikšu, neko nedarīšu, bet atbraucot majās pie datora, tad gan es izkliegšu visu savu sāpi

morāle:beidz čīkstēt.

Gaidu jaunumus

Kanibaals Reģ.: 24.08.2001
0 0 Atbildēt

KSI rakstīja: Viena tāda vieta ir Vairoga ielas pārvads prom no VEF-a - tajā galā būvē tiltu, ir viena josla - kas traucē visiem mierīgi aizpildīt abas joslas un beigās pēc rāvējslēdzēja mierīgi iebraukt sašaurinājumā.

+1 Zebrā jau vienreiz par šito stāstija, jābrauc tā it kā pirmo reizi būtu iebraucis pilsētā un jāvadās pēc zīmēm un citiem vadītājiem jāļauj pārkārtoties. Šito pārgudrinieku, kas samācījušies visu no galvas dēļ arī veidojas sastrēgums uz Vairoga/Brīvības krusta, jo vairums neparko nevēlas braukt iekšā labajā joslā, lai gan palikuši krustojuma vidū, jo redz 100m tālāk sākas(tagad jau atsākas) autobusa josla. Tas nekas, ka menti turpat blakus redzami, jei bogu nesaprotu, apzināti paliek krustā un pēc tam vēl sapiķo mentiem Tāpat arī tie kas puskilometru iepriekš ieņem kreiso joslu, jo redz pēc 3krustiem viņam jāgriežas.

Vienīgais, kur šāda uzvedība neder ir ja brauc pa joslu, kas beigās nogriežas pa labi/kreisi, piemēram Valmieras iela, Vanšu tilts uz centru. Labi es vēl saprotu, ka laicīgi spiežas atpakaļ, bet ne jau aizbrauc līdz galam un tad mauc virsū.

Satiksmi rāvējslēdzēja princips nebremzē, to patiesībā visvairāk bremzē tieši nelaidēji, kā dēļ visa satiksme ir saraustīta. Ja tiktu ieturēta distance un katrs vadītājs necīnītos par savu vietu, tad satiksme būtu stipri raitāka.

Ļoti uzskatāms piemērs: itscarma.com/...

Linkā uzspiežam uz merge(problem) pēc tam uz solution. Satrpība acīmredzama vai ne?

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti