Baltas sveces 1.8 Golf mkIII

Baslix Reģ.: 08.05.2009

Praktiski šī parādība ir jau no rudens puses. Zinu, ka motors kaut kur papildus rauj gaisu klāt. Es vēlētos uzzināt, ar kādām metodēm vislabāk pārbaudīt un konstatēt problemātisko mezglu. Varbūt kādam ir bijusi līdzīga problēma, tādā gadījumā būtu svētīgi, ja padalītos pieredzē. Jauda jūtami nekur nav pazudusi, arī aizdedzes moments ir pareizs...

 
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

varbuut sveces nepareizaas. ja rauj gaisu klaat, tad ir liesais degmaisijums, kas var novest liidz sakusushiem virzuljiem. kaa variants suknja maza razhiiba, spiediens, aizkakata sprausla(as)

Baslix Reģ.: 08.05.2009
0 0 Atbildēt

Sveces nesen mainīju, jo biju iegrābies ar s*dīgām Beru svecēm, tagad ir tieši tādas pašas NGK, kādas bija sākumā, kuras bija smuki brūnas...

Man kā nosacītam iesācējam šajā jomā varētu paskaidrot, kas atbild par spiedienu un kur tieši manam benzīna agregātam ir sprauslas un vai tās var tāpat iztīrīt vai arī jāpērk jaunas?

Ikdienābraucu ar pilnu bāku, it kā sūknim nebūtu liela slodze, bet tomēr - garāžas apstākļos kaut kādā veidā var noteikt tā lietderību?

WALA Reģ.: 19.06.2002
0 0 Atbildēt

degvielas sūknim vienīgais ko nosacīti uz aci var izmērīt ir tikai pārsūknētas degvielas daudzumu zināmā laika sprīdī, taču lai ari tas var būt aptuvens veids kā pateikt vai ir problēma, parasti sūkņa "veselību" samēra ar spiediena manometru šķiet parasti pieslēdzot pie degvielas kopnes.

Ja piesūc kaut kur gaisu , tad to var mēgināt noteikt ar dažādiem smidzināmiem degšķidrumiem - tikai jāuzmanās no izplūdes kolektora un pārlieku lielas devas !!!

Cits veids protams būtu izstaigāt ar rokām visas gumijas trubiņas un izlocīt šaubīgās vietas un uz aci

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

kada sprice?

ja ir aizodoma ka rauj gaisu, tad vienkarshi uz aci paloci un pakustini visas trubas, pachakaree gofru, paskaties kaa un vai mainaas apgriezieni. nav tur tik daudz to iespeju ka nevaretu uz aci atrast.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

aizmirsu pierakstit.

kada tev taa svece apmeram izskataas?

sheit var paluret kas ko apmeram noziimee:

www.aa1car.com/...

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

ja kas lambda zonde ari var but pie vainas liesam degmaisijumam.

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Gaisa pieplūdi elementāri atrast ar motora palaišanai paredzēto ēteri - papūt ap ieplūdes trubām. Kad trāpīsi - motora apgriezieni uz mirkli palielināsies. Tas protams darās pie ieslēgta dzinēja

Guzis Reģ.: 23.08.2006
0 0 Atbildēt

Elementāri. Ja paliek pāri daudz skābeklis tad ceļas liesmas temperatūra. Turklāt tas karstais skābeklis efektīvi oksidē visu kas gadās - virzuļu alumīniju ieskaitot.

Sretsked rakstīja:

Kāds šito var izskaidrot ?

Baslix Reģ.: 08.05.2009
0 0 Atbildēt

Skaitās, ka motorītim ir monošprice. Tagad būs jāsamēģina ieteiktās metodikas.

Baslix Reģ.: 08.05.2009
0 0 Atbildēt

Tikko aizgāja man tā lapa, kur parādītas tās sveces. Manas sveces ļoti atgādina fotogrāfijā redzamo ar parametru "Too hot."

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Kaksis rakstīja: Man vienam audi drotam tāds simptoms bija uz dažiem cilindriem. Kamēr uz priekšu iet, nav ko satraukties...

Nu ja, kad vairs neies, tad prom uz Tolmetu un nākamo priekšā.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti