es sestdien pa gaismu vispirms pats skatīšos.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
es sestdien pa gaismu vispirms pats skatīšos.
tas nav no stūres saslēdzēja?ir tāds gļuks novērots, ka stūre jāpakustina, lai atslēgu izvilktu
kautkādiem paveciem japānīzeriem bij neta poga ko piespiest, neta aclēga kaut kā jāpiespiež vai jāpagriež lai ārā izvilktu, vopšem man krita uz nerviem kad ar to braucu
saspamojuši.
klau, kā vispār ir to visu bloku nomontēt? liels čakars? nav kaut kādi knifi specifiski?
un atslēgu nevar izvikt tik daudz lai stūre saslēgtos. varbūt tas mehānisms kā reiz sasipies? to nahrenizēt viegli? fleksis ir
he, atradu ka problēma ir zināma un kaut ka\'du infu ieguvu - carinae.ru/...
smaidiigais rakstīja: kautkādiem paveciem japānīzeriem bij neta poga ko piespiest, neta aclēga kaut kā jāpiespiež vai jāpagriež lai ārā izvilktu, vopšem man krita uz nerviem kad ar to braucu
Šitais joks ir uz Mitsubishi Galant, 1986 gada. Čomam tāds ir, reāli tracinoša lieta, vismaz man.
Hondām ar tā ir. Lai izvilktu atslēgu, vienā brīdī jāiespiež uz iekšu
japānis paliek japānis - beidzās garantija uz auto - beidzās pats auto!
ak rakstīja: Hondām ar tā ir. Lai izvilktu atslēgu, vienā brīdī jāiespiež uz iekšu
šitas joks jau ir daudziem
bazars ir par pogu, kas jāpiespiež
Sataisīju. Apmēram 40 minūtes prasīja. izvilku laukā atslēgas serdeni. Bija uzasinājusies stūres saslēdzēja mēlīte un dūrās atslēgā. Atslēgā 2 pamatigi robi bij, tos vajadzēja izslīpēt. Mēlītes galu ar vīli pavīlēju un nu vairs neķer. Tikai serveni izvilku, to laukā nejaucu. Serdenis izvelkās ļoti vienkārši, ja atslēga ir iekšā.
aizdedzes atslēga iesprūda :)
Vot šitāds joks notikās. Iekšā ir, griežās, viss darbinās. braukt var. Nevar dabūt ārā
Līdz pusei iznāk un aizķeras kaut kur. Ko lai pasāk?