es leiku uz to, ka pa miniplaisām ir aizpeldējis freons.... brauc uz ledusskapju meistardarbnīcu kompresoram vajag ļoooti daudz laika lai sakačātu to freona mazumiņu, kas tur iekšā ir palicis...
kādu radiatoru tev mainīja? kondiškai ir savs radiators...
a ventilatora neieslēgšanās varētu būt saistīta ar to, ka kautkur nav kontakta, vainu uz ventilatoru, vai no devējiem.... varbūt mainītāji nemaz nav piesprauduši to ventilatoru... (pieņemu, ka drošinātājus jau esi skatījies)
renaultclubā tā īsti tiešām neviens neko nezina, tie , kas zina nesaka vai tur nemaz nav....
iespaids, ka tās lapeles autoriem ir zvaigžņu slimība...
es tur biju pāris reizes...
vienreiz paprasīju vai kādam nav renaulta diagnostikas softs.... uj, kas man tur bija jānoklausās, ķipa kur es lienu, lai brauc uz servisu utttttt.
reiz paprasīju kā otrajai megānai noņemt stūri.... precīzāk spilvenu... man sāka stāstīt visādu tuftu, ķipa ka esot skrūvītes no apakšas, ka lai neņemot jo izšaušot spilveni uttt... tā arī neviens neko sakarīgu nepateica, es pat neatceros vai es tur ierakstīju KĀ to var izdarīt, vai viņi mani izbesīja jau pirms tam....
Renault laguna Klimatkontrole
Labdien, cien Iauto lietotaji, es 2 gadi jau braucu ar Renault Laguna II, 1.9 Dīzeli, biju arī reģistrējies Renaultclub.lv, bet tur Useri, neko īsti nesaprot visi tik maļās gar tēmam, kā atvērt kapotu, kā nomaina spuldzi u.tt. Nu jautajums nav par to, ceru ka šeit kāds palīdzēs! Pagāšvasar pa vasaru braucot klima strādāja labi redzēja pat tvaiku, bet uzreiz auksto gaisu nepūta, bet tagad pēc ziemas auksto gaisu sak pūst tik pēc kādiem 20KM nobrauktiem, un tikai knapi aukstu, kas varētu būt par problemu? Radiators tika ziemā nomainīts, taka radiātora vaina nevar būt, bet man tagad nezkapēc nesledzas lielais ventilators, kas dzesē lielo radiātoru, motors sakarst, un kompis slapē jau nost motoru, bet radiātors neslēdzas, varbūt tas saistīts Gribētos dzirdēt kāda lietotāja atbildi no pieredzes, servisus, un veikalus pats maku atrast!