Savām rokām reiz nodedzināšu to fordu!

sleepnis Reģ.: 02.05.2003

Vienu vārdu sakot, pēc kārtīgas pagāzēšanas izpūtēju mazgājot un pec tam arī lai dīzelim sprauslas patīrītu, tiku pie minimāliem dūmiem, bet arī pie blakus fīčas. Sāka suloties sprauslas! Tajās vietās, kur sprauslas korpuss no 2 daļam skrūvējās kopā, pa vītnes vietu lien soļķis! Kaut pakulas tin apkārt ibio! Pagaidām ieliku kaut kādas bosch sprauslas, kas no fiata laikiem bija palikušas. Pēc izmēra tādas pašas un darbībā ar nekādas izmaiņas nejuūtu. Atstāju tik to, kurai devējs iekšā, jo bošiniecēm tāda nebija. Kā varētu noblīvēt to vītni? normāli pievilkt jau mēģināju. Man ir kaut kāds krāšņu blīvejamais smāķis. Mož ar to vītni ieziest?

 
siamriP Reģ.: 19.02.2006
0 0 Atbildēt

sleepnis rakstīja: Vienu vārdu sakot, pēc kārtīgas pagāzēšanas izpūtēju mazgājot un pec tam arī lai dīzelim sprauslas patīrītu, tiku pie minimāliem dūmiem, bet arī pie blakus fīčas. Sāka suloties sprauslas! Tajās vietās, kur sprauslas korpuss no 2 daļam skrūvējās kopā, pa vītnes vietu lien soļķis! Kaut pakulas tin apkārt ibio! Pagaidām ieliku kaut kādas bosch sprauslas, kas no fiata laikiem bija palikušas. Pēc izmēra tādas pašas un darbībā ar nekādas izmaiņas nejuūtu. Atstāju tik to, kurai devējs iekšā, jo bošiniecēm tāda nebija. Kā varētu noblīvēt to vītni? normāli pievilkt jau mēģināju. Man ir kaut kāds krāšņu blīvejamais smāķis. Mož ar to vītni ieziest?

pakulas uztin

Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

citas sprauslas gan neieteiktu litk. katram dzinejam ir vajadziigi savi atvrshanas spiedieni un razhiiba.

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

Tā vītne nekādi netiek blīvēta! Tur ir pulētas virsmas un ja tīras saskrūvēja kopē, tad pat ar roku viegli pievelkot nekas nesulosies. Tagat jāvelk uz stendu - tur pie reiz varēs parbaudīt sprauslu kvalitāti utt.

Bet var jau pats -

-jāsagatavo kādi pāris litri attīrītas soļarkas, caur tādu degvielas filtru kāds stāv mašīnā vai smalkāku.

-soļķi var droši ieliet kanniņā kur bija tīra eļļa.

-jānotīra sprauslas praktiski ideāli

-jāsagādā kāda ļoti tīra vieta - praktiski tīrībai ir jābūt kā ķirurģiskajā zālē!! tas pat ar instrumentiem ko lietosi.

-sprauslas var izjaukt, izknibināt ar kādu kociņu nogulšņu paliekas, tās izskalot tīrajā soļķi.

!!-izņemt no trauka ļoti ātri katru detaļu un labi papurināt!!

Salikt visu kopā vertikālā stāvoklī - augšā smidzinātājs - apakšā sprauslas kāts, ar roku pievilkt.

-pēc tam pārvilkt ar atslēgu - jāvelk diezgan spēcīgi - daudzām ir 120 Nm. Nu vai uz dzirdi - bieži tas ir pirmā iepīkstēšanās - tipa ņerkstoņa.

Sprauslu korpusu drīkst spiest tikai skrūvspīlēs, kurām žokļi ir bez dobiem, izdrupumiem uc defektiem, bet starp žokļiem un sprauslu ir jāieliek vai nu kādi 4 - 5 mm gumija, vai pabiezi kartona gabali. Pa tiešo spiest sprauslas nedrīksts!

i_edgars Reģ.: 08.02.2005
0 0 Atbildēt

...kurām žokļi ir bez robiem, izdrupumiem...

Pirmais Reģ.: 16.05.2003
0 0 Atbildēt

Slinkais rakstīja: citas sprauslas gan neieteiktu litk. katram dzinejam ir vajadziigi savi atvrshanas spiedieni un razhiiba.

brmbrmm Reģ.: 24.07.2009
0 0 Atbildēt

Rīko talku! Palīdzēsim nokurināt!

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

es domāju, ka jādara tas, kas topika nosaukumā. vispirms gan uzlej benzīnu, dīzelis tik viegli neaizdegs.

HIPPY Reģ.: 11.12.2001
0 0 Atbildēt

anonimikis rakstīja: es domāju, ka jādara tas, kas topika nosaukumā. vispirms gan uzlej benzīnu, dīzelis tik viegli neaizdegs.

Nevar taču benzīnu ar soļķi jaukt kopā

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Var darīt apm. tā kā i_edgars stāsta, tik tam nebūs lielas nozīmes. Kaut vai tāpēc, ka nepieciešams pārbaudīt atvēršanās spiedienu. Tas ir darbs, kuru var veikt tikai speciāli aprīkotā vietā ar zināšanam par to, kā tas jādara.

anonimikis Reģ.: 18.10.2002
0 0 Atbildēt

var jau to visu pats uzbūvēt, ja nav ko darīt

vajag kompresoru, degvielas padeves sistēmu ar manometru un videokameru. lēnām kāpina spiedienu, kamēr dīzels izčurājas. pēc tam video uz kompi un skatās cik manometrs rādīja.

nodedzināt ir daudz vieglāk ....

sleepnis Reģ.: 02.05.2003
0 0 Atbildēt

Taa. labaa zinja taa, ka sprauslas vairs nesulo. Peec neliela pardomu briizja, (tika ludzu nesmieties paarak skalji ) notinu ar pakulam un ieziedu ar krasnju blivejamo. Kaa ar'i kartigi pievilku. Sliktaa zinja , ka motors tagad brivgaitaa krataas. Laikam kaut kas vienai sprauslai nav iepaticies. Bija jabrauc uz darbu, nebija laika iedzilinaties. Ka tomeer rokas niez pec serkociniem.

Laukos chomam ir tas parbaudes verkjis. Savaa laikaa naca liidzi komplektaa PSRS razotam dizelgeneratoram. Nevajag nemaz nekadu video. Tajaa bridii, kad sprausla atveras un smidzina, spiediens saglabajas diezgan vienmerigs. Var paspet nolasiit.

zbjau Reģ.: 29.09.2010
0 0 Atbildēt

ja sprauslas izskataas nosulojussaas, biezji vien pie vainas ir abratkas trubinjas, kuras ir paarakmenjojussaas no saljaras un laizj garam, vienkaarsji jaamaina.....

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti