vw golf 4motion

vovik Reģ.: 12.01.2012

varbut kads var palidzet saremontet pilnpiedzinu,nesasledzas aizmugurejie riteni. diognostika saka ka ir mehaniski bojati sajuga diski,bet ir tads viedoklis ka drizak tas ir pumpja vaina kas uztur spiedienu mufta kas nodrosina saslegsanos.

 
Slinkais Reģ.: 20.03.2008
0 0 Atbildēt

vovik rakstīja: varbut kads var palidzet saremontet pilnpiedzinu,nesasledzas aizmugurejie riteni. diognostika saka ka ir mehaniski bojati sajuga diski,bet ir tads viedoklis ka drizak tas ir pumpja vaina kas uztur spiedienu mufta kas nodrosina saslegsanos.

kura vieta haldeksam ir sūknis? izlpatīta vaina. pērc jaunu muftu 88% gadijumos

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

nu ja mauc bez eljas, tad taa arii ir. tur viss parkarst un tad ir slikti.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Neesmu redzeejis preciizas sheemas, bet haldex ir hidrauliski-mehaaniska ieriice. Agraakajaam versijaam iebuuveets pumpis, veelaakajaam atsevishkjs. Hidraulikas sisteemas bez suuknja, kaads nu vinjsh izskataas konstruktiivi - cita lieta, nestraadaa

vovik Reģ.: 12.01.2012
0 0 Atbildēt

kadas varetu but izmaksas muftas iegadej un nomainaij,

ja ta ir muftas vaina.

Chankaishi Reģ.: 11.07.2007
0 0 Atbildēt

Nodilushi diski ir remonteejami, ja ir iespeeja vinjus veel sliipeet uz sliipeeshanas darbgalda ar magneetisko virsmu, ja biezums atljauj. Peec sliipeeshanas visa disku pakete jaauzkarsee un jaaatlaidina, ar speciaalu parikti kopaa saspiesta. Gan pagruuti iedomaaties, kur ko taadu kaads dariitu - vieglaak panjemt naudu par jaunu. Var arii nebuut suuknja vaina, diski tomeer pamazaam dilst, veelaak saak izsliideet, pat ar visu eljlju nosvilst. Ir dariits kas liidziigs, bet ne ar haldex. Un ne tagad

vovik Reģ.: 12.01.2012
0 0 Atbildēt

meiginaju atrast kadas varetu but izmaksas haldex muftai,bet neka neatradu,varbut kads ir remontejis vai pircis un var padalitie kaadas izmaksas.

Shiirs Reģ.: 13.07.2006
0 0 Atbildēt

nu neremonte bet mekle lietotu, remontet bus parak dargi. tev jau nevajag visu pakaljejo tiltu, noteikti kads megjinas iesmeret, bet gan tikai pasu sajugu, vinu cik saprotu var nomainit atsevishkji. pakaljejais diferencialis tev nemaz nav vajadzigs jo tas ir atsevishkjs mezgls.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Fofāgenkustībā šitento labāk painteresējies. Zinu ka tur vismaz vienam biedram bija parakstā teksts ka šis tādas lietas remontējot.

vovik Reģ.: 12.01.2012
0 0 Atbildēt

vw foruma man pat neatbildeja, kā aizbraukšu uz vw servisu,kā izsuks man tur visu naudu tad es jums iztastišu kadas būs izmaksas.

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti