Yetti rakstīja: fcuk, voldim dzīvokli par puscitronu un deksis tūlīt ar savu galu aizrīsies, stāstot ka es esmu skaudīgs un nerubīju fišku kā ir smuki un pareizi....
Nekā nebija. Pusmiljons ir krietni pārsālīts, tāpat kāUlmanin mašīnas noma mēnesī 1100 ls ir maucība.
Saproti, tagad katra iestāde uzskata par pienākumu uzcept savu ētikas kodeksu...
Interesanti vai tad kad šīs iestādes tapa, ja tie 10 baušļi netiktu rakstītiuz papīra (kas cilvēkam tiek iebarots ar mātes pienu) mums dzīvotos labāk?
Latvija ir maziņa valstele un tad kad viņa atkārtoti tapa, ja katrs būtu vienkārši darījis savu darbu (bez tā ka man vairāk vajag kā kaimiņam) mēs tagad ar savām tranzīta iespējām dzīvotu labāk, kā kāda EU pundurvalstele un nah mums nevajadzētu kaut kādu jevrosajuzu...
Varētu katram jaundzimušajam pilsonim izejot no dzemdību nama nolikt uz galda čeku....
A bija visādi "veiklie darboņi" (cepures nēsātāji, puķu tirgoņi un tml) kuri šo rozā sapni satina rullī un ievadīja....
A bija visādi "veiklie darboņi" (cepures nēsātāji, puķu tirgoņi un tml) kuri šo rozā sapni satina rullī un ievadīja....
Lūk šis tavs teksts visprecīzāk parāda lumpeņa dabu.
'Man visu atņēma, ko nu, viss ir tik slikti'
Sekli.
Un, cik man tapis skaidrs, tad šitie 'viss ir slikti' teksti nāk no indivīdiem, kuri paši sev muti nomazgāt nav spējīgi. Kamēr kāds kaut ko dod,tikmēr ir labi,kā jāsāk kustināt pakaļa, tā uzreiz kaimiņa jaunākais auto kož acīs.
Tas tā ir, Janka... diemžēl. Kamēr tev bija kontā lielā nauda no mantojuma, tu nezināji ko ēst un ko pirkt. Kad izbeidzās (izpļepērējās) ,uzreiz nāk teksti 'cik viss slikti'.
pa lielam, man ir pokui, ka vadoņa čoms vismaz pēdējā vilcienā paspēja ielekt.... vanonc jau nebrauc uz āfriku to kāpostu tērēt..... pērk roltonus pašmāju spicē
vienīgais bišķi kremt, ka uz angliju to kāpostu aizved, pērk salauztus ekskavātorus
Jā, zagt nav labi. Bet,jā, arī pamest dārgumus nepieskatītus tā kā nevajadzētu.
Bet latvieši pameta ..
Bet vai Jūs pats gadījumā nepārtiekat no šiem latviešu (valsts) pamestajiem dārgumiem?
Citiem vārdiem. vai Jūs neiedzīvojaties uz valsts dārgumu (resursu) rēķina?
Takšu protams!! Par Rojāļa kasti nopihvatizēja iestrādātu purvu, un pašreiz plūc no tā labumus. Pats nav ne vienu cm2 jaunu platību iestrādājis. Toties citus māca!
Jā, zagt nav labi. Bet,jā, arī pamest dārgumus nepieskatītus tā kā nevajadzētu.
Bet latvieši pameta ..
Bet vai Jūs pats gadījumā nepārtiekat no šiem latviešu (valsts) pamestajiem dārgumiem?
Citiem vārdiem. vai Jūs neiedzīvojaties uz valsts dārgumu (resursu) rēķina?
Takšu protams!! Par Rojāļa kasti nopihvatizēja iestrādātu purvu, un pašreiz plūc no tā labumus. Pats nav ne vienu cm2 jaunu platību iestrādājis. Toties citus māca!
Shiirs rakstīja: i-edgaram vienkarshi kremt, ka kads sev ir iestadijis naudas koku, bet pasham jasezh uz sausinjiem. nenovidigais vecais krakjis.
Pēc sevis spried pajoliņ??
prichom es tur? tu tak jau kuro reizi vinam uzdirs pa to kudraspurvu un rojaalja kasti. jau pratins ir tiktali izkuukots, ka vairs neatceries ko pats pirms paris stundam rakstiiji?
brauciens uz Lietuvu pēc auto
Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?