DekstersFF rakstīja: Neesmu ķīmiķis,lai šito tavu aprakstu atzītu par pareizu vai nepareizu.
Taču domājams, ka tehnoloģijas ir gājušas krietni uz priekšu kopš tavām studiju gaitām un tagad daudz kas notiek citādi. Tvaika lokomotīves arī sen ir muzejos.
Un kāpēc tava sapratne par procesu vadību ražotnēs balstās uz pohainiem vīrukiem ? Tāpēc, varbūt,ka tikai tāda ir tava pieredze ?
Aizbrauc, piemēram, uz Ekoostas cehiemun palūkojies, cik tur pohaini vīruki uzrauga ķīmiskus procesus
Un ši ir viena no labām lietām iekš ES, ka prasības ir jāpilda. Un dabu piesārņot nedrīkst.
Tākā es esmu drošs, ka to rūpnīcu tur var likt un nekāds ļaunums,lielāks par tavu sapujušā skorpja dvaku, nebūs.
Varbūt tomēr kādu nopietnāku rūpnīcu?
Un atkal tukša pļek pļek nepārbaudot faktus. Reku visnotaļ cienijamai Bams linku uz bildīti ielika Berne- mūsdienas.
tvaika tramvajs. Un Rīgā šķirptabas stacijā ir tvaika lokomotīves darba kārtībā un ja nemaldos āraišos arī.
brauciens uz Lietuvu pēc auto
Vai tas ir reāli, iegādāties auto Lietuvā, Latvijā nepārregistrēt, ikdienā pa LV braukt ar LT numuriem un tehn. apsk. katru gadu iziet Lietuvā?