iedod man metru no Polocka - Ventspils trubas, arī būšu princis...
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Īstam arābam tas ir "iztikas minimums'.
jāšu, šaušu un braukšu...
pat pareizais deksis uz tātiem noteikumiem parakstīsies...
Yetti rakstīja: iedod man metru no Polocka - Ventspils trubas, arī būšu princis...
jāšu, šaušu un braukšu...
pat pareizais deksis uz tātiem noteikumiem parakstīsies...
Tev derētu zināt, ka kaut kas 'iedots' neko negarantē, ir jānopelna.
Tev ir pieredze
vadons esot "nopelnījis", tagad jamais ir PINCIS
Pirmais rakstīja: vadons esot "nopelnījis", tagad jamais ir PINCIS
Nesūdzos. Taču te ir daži, kuri senču mantojumus izmīž
Ja par Naseru- malacis.
viš tūlīt pierādīs pretējo...
DekstersFF rakstīja: Ja par Naseru- malacis.
kā ta... pilns internets ar jamajiem... lielāko plinti, lielākos pupus, spīdīgāko kamieli...
saprotams, ka tev ar gribētos, kas vairāk par humusu..
Yetti
...........................
kā ta... pilns internets ar jamajiem... lielāko plinti, lielākos pupus, spīdīgāko kamieli...
-------------------------
Runa jau ir par to, ka jams nevis sēž , pīpo opiju un blenž uz hūrijām, bet kaut ko reāli arī dara Turklāt man ļoti patika šitā prinča žests pagājušā gada Dakārā, kad vāca līdzekļus labdarībai Atmini, cik nuļļu bija uz viņa ziedotā čeka? Tā ka padalās viņš ar
"gāzes naudiņu" arī ar citiem, kam naftas / gāzes nav ...
Yetti rakstīja:
viš tūlīt pierādīs pretējo...
Neticu..... Jamais katru reizi pamanās pierādīt, ka ir ne tikai pincītis, bet ritīgs krāns
Crankshaft rakstīja: Yetti
Runa jau ir par to, ka jams nevis sēž , pīpo opiju un blenž uz hūrijām, bet kaut ko reāli arī dara Turklāt man ļoti patika šitā prinča žests pagājušā gada Dakārā, kad vāca līdzekļus labdarībai Atmini, cik nuļļu bija uz viņa ziedotā čeka? Tā ka padalās viņš ar
Ja viņam tā rūp labdarība, tad lai raksta tās daudzās nulles uz čekiem katru dienu un saviem ticības brāļiem... un tur pat blakus... nevis vienu reizi ar plašu žestu noziedoja sava spīdīgā kamieļa riepu komplektu....
Yetti rakstīja:
Crankshaft rakstīja: Yetti
Ja viņam tā rūp labdarība, tad lai raksta tās daudzās nulles uz čekiem katru dienu un saviem ticības brāļiem... un tur pat blakus... nevis vienu reizi ar plašu žestu noziedoja sava spīdīgā kamieļa riepu komplektu....
latvju bāleliņiem nav labi arī tas, kā uzvedas princis
man ir pojebaķ, kā jams uzvedas un ko viņš dara, man korķus sit ārā pozitīvi piemēri...
Yetti
===================
Ņifigā sev riepas ...nulles ta bija 6 ... 8-O Kaut, cik dzirdēts, jamais pilsonis un visa ģimene nemaz tik slinki uz palīdzēšanu nav, un ne tikai ticības brāļiem Nupat pavīdēja ziņa, ka jams taisās Citroen Sport iegādāties, tiem esot finansiālais kolapss Bija tiem brāļiem arī interese par LNG termināli šeit, bet mūsējie kaut kā atšuva, laikam juta, ka zagšana neiznāks
a nakuj viņam citroen sport nevis ugandu vai zambiju? nuļļu aptrūktos?
Yetti rakstīja: man ir pojebaķ, kā jams uzvedas un ko viņš dara, man korķus sit ārā pozitīvi piemēri...
Nu tas jau sen lien ārā.
Yetti rakstīja: a nakuj viņam citroen sport nevis ugandu vai zambiju? nuļļu aptrūktos?
Tev jau,laikam , neprasīs
atpisies...
tracina tas, lai kā neietu, paši pa savu sauso ateju cīnāmies, un pēkšņi "ot kuda ņevozmis" saulainā tālē parādās šādi "pareizie", tjipa re kur jums būs virziens... nākošajā anālē...
Yetti rakstīja: atpisies...
tracina tas, lai kā neietu, paši pa savu sauso ateju cīnāmies, un pēkšņi "ot kuda ņevozmis" saulainā tālē parādās šādi "pareizie", tjipa re kur jums būs virziens... nākošajā anālē...
Nezinu, par kādu ateju tu tur runā.
Es nejūtos nekādā atejā. Pamaini domāšanu, nebūt ne viss ir slikti,palūkojies apkārt.
tjipa "nejūtos apdalīts"
ghi, ....
DekstersFF rakstīja:
Nezinu, par kādu ateju tu tur runā.
protams, ka nezini... ka tik kapeika birst...
ei deksi, tevi kàds ar vafelēm 3x dienā baro, jeb tu patiesi esi cirvis ar lielo burtu?
man pat kaijas netic tavai pļūtīšanai....
nu nespīd tev pasūtjums
Redzi, es krūzi redzu pa pusei pilnu, tu redzi pa pusei tukšu.
Tur tā starpība.
Multisports
Tā, lūk, vajag! Nasers Al Atija, tas pats, kurš ārdījās ar "āmura"
imitāciju Dakārā, vakar Londonas OS "izšāvis" sev bronzas medaļu stenda šaušanā Dikti daudzpusīgs princis tomēr ...
Auto, šaušana, zirgi ...