Plohaja misl nascot Laguna... sprosi u tovarišča Pervogo! On uzhe vtjorsa s etim shrotom.
- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Plohaja misl nascot Laguna... sprosi u tovarišča Pervogo! On uzhe vtjorsa s etim shrotom.
1.6 ir par maz. Janem ar lielaku tilpumu!
1.6 (k4m, ja periezi atceros) nav sliktākais motorītis
Gribi teikt ka pat patērē mazāk degvielas nekā 2.0?
A ko, normāls Ziemassvētku verķis...
Ziemassvētki tieši ir tas laiks, kad notiek brīnumi...
respektīvi var nopirkt to spaini, un vēl izrādies ka ar to var arī pārvietoties un nejusties kā ēzelis...
P.S.
Jaukus un Gaišus...
... otros......
....visiem..... !
Nu,ka redzams, pirmais visu laiku dzivo brinuma,ar reini braukdams.
Varbut pirmais ir briedis?
Ziemeļbriedis vai vietējais briedis?
Un kāpēc bez ragiem?
Lai gan skaidra lieta, ka tos ir apzāģējis, jo kā gan savādāk var iekāpt renaultā, ja tas nav kabriolets?
msh rakstīja: Gribi teikt ka pat patērē mazāk degvielas nekā 2.0?
jā....
protams jāņem 2.0 dCi, ja izdodas atrast....
Pirmajam IR ragi.
Nonemamie. Renjus nemaz nepardod ,ja neuzradi ragus.
Kāpēc es zinu? Tak Pirmais vienreiz pats palūdza, lai viņam tos ragus palīdz uzlikt
Pirmais rakstīja:
jā....
Cik mazāk tā šujmašīna vidēji patērē - 500 grami būs?
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja:
jā....
manās rokās slučaina nonāca megane I 1.6 16v- iet viņš točna labāk par to tavu vēsturisko kapli
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja:
jā....
renaulc 1.6 16vārstu motoru sērijā sāka likt 1998 gadā..... tev līdz tik jaunām mašīnām vēl vismaz 10 gadus jāvālē ar sapuvušo audī
Pirmais rakstīja:
msh rakstīja:
Pirmais rakstīja:
jā....
renaulc 1.6 16vārstu motoru sērijā sāka likt 1998 gadā..... tev līdz tik jaunām mašīnām vēl vismaz 10 gadus jāvālē ar sapuvušo audī
Tās megānes tik ilgi neizvilks.
transportrent.lv placī stāv vairākas lagūnas ar 2.0 benzīna dzinējiem. Vārda tiešā nozīmē stāv, citas markas iet uz izķeršanu, bet tieši šīs lagūnas (ja nemaldos, 5. gab.) stāv jau ļoti ilgi. Pirktas jaunas Latvijā, ar pilnu servisa vēsturi, apkoptas pie dīlera. Bet nepērk. Vienu no viņām izmēģināju, itkā ok, bet bail pirkt.
p.s. tajā placī esmu nopircis 2 auto, rekomendēju, tiešām labi auto, nav taisīti uz pārdošanu (kādus atgriež, tādus arī tirgo), cenas par dažiem simtiem zemākas kā vidējā tirgus.
Mans subjektīvais viedoklis tiešām ir tāds, ka tas ir viens liels sūds. Esmu pabraucis ar Pirmā reni kādus nebūt kilometrus 100. Man pietika. Varbūt nojāts eksemplārs patrāpījās, bet nu moskvičs reālākais.
Tā arī ir,ka vecam Audi šitais klaburkastes paraugs nestāv blakus. Ja nu vienīgi jābrauc ar GADU.
Renault Laguna II
Sveiki, ir doma iegādāties Renault Laguna 2003. g. 1,6 benzīns/gāze. Varbūt kāds var padalīties peredzē par šo auto. Kādas izmaksas ekspluatācijā, kādi ir plusi un mīnusi utt.
Paldies.