- Sludinājumi
- Ziņas
- Vīriem
- Tehnoloģijas
- Sports
- Video&TV
- Forums
- Lasītāju pieredze
- Akcijas
- Jautā ekspertam
Kisska rakstīja: Sveiki, lūdzu pastāstiet,kā ir PAREIZI jānobrauc no akmens tilta virzienā uz centru, kur 2 joslas pāriet 3. Mans instruktors mani mācija,ka ieņemot joslu tuvāk tilta malai,es nobraucot turpinu braukšanu tā kā pa vidu vairāk, labā josla esot paredzēta sab.transportam un tie kas brauc joslā tuvāk tramvajam tā arī jāturpina braukt gar malu, kura aiziet tajā josla,kura griežas tā kā virzienā uz salu tiltu. BET nez kāpec tie, kuri brauc gar tramvaja sliedem,nez kapec nobraucot grib stumt mani taja autobusa josla un paši grib ieņemt to vidējo joslu lai turpinātu braukšanu un mola virzienu. Kā tad ir pareizi nobraukt,ja es gribu tikt molā virzienā, vai tiešām nobraucot man ir jābīdās? Paldies
Tur ir uzzīmētas līnijas, tā arī jābrauc.
DekstersFF rakstīja:
Kisska rakstīja: Sveiki, lūdzu pastāstiet,kā ir PAREIZI jānobrauc no akmens tilta virzienā uz centru, kur 2 joslas pāriet 3. Mans instruktors mani mācija,ka ieņemot joslu tuvāk tilta malai,es nobraucot turpinu braukšanu tā kā pa vidu vairāk, labā josla esot paredzēta sab.transportam un tie kas brauc joslā tuvāk tramvajam tā arī jāturpina braukt gar malu, kura aiziet tajā josla,kura griežas tā kā virzienā uz salu tiltu. BET nez kāpec tie, kuri brauc gar tramvaja sliedem,nez kapec nobraucot grib stumt mani taja autobusa josla un paši grib ieņemt to vidējo joslu lai turpinātu braukšanu un mola virzienu. Kā tad ir pareizi nobraukt,ja es gribu tikt molā virzienā, vai tiešām nobraucot man ir jābīdās? Paldies
paņem acis rokās! goo.gl/...
seaman rakstīja:
DekstersFF rakstīja:
paņem acis rokās! goo.gl/...
Tavējās?
Shiirs rakstīja: Kiska paraa labaak pupus.
Nokavēji ,jau rādīja.
Parādīs, nu un? It kā tu zinātu, ko ar tiem iesākt. Parasti tie lielākie mutes brūķētāji vismazāk var kaut ko izdarīt.
GB12 rakstīja:
Parādīs, nu un? It kā tu zinātu, ko ar tiem iesākt. Parasti tie lielākie mutes brūķētāji vismazāk var kaut ko izdarīt.
ziliit, nevajag moralizeet, ej labak nostumies perdakaa ![]()
Shiirs rakstīja:
GB12 rakstīja:
ziliit, nevajag moralizeet, ej labak nostumies perdakaa
Ak, tad patiesība iekoda acīs?
GB12 rakstīja:
Shiirs rakstīja:
GB12 rakstīja:
psc. ![]()
![]()
kada vel patiesiiba. ej nokaunies labaak.
Shiirs rakstīja:
GB12 rakstīja:
Shiirs rakstīja:
GB12 rakstīja:
psc. kada vel patiesiiba. ej nokaunies labaak.
Vari netaisnoties, man pilnīgi vienalga... tikai konstatēju visiem zināmas lietas...
Shiirs rakstīja: prieks zillaa tu esi baigi lieliigs
tu tikai bikses nepietaisi aiz smiekliem par savu megaasprātīgo joku, kurš droši vien tikai pašam liekas smieklīgs...
Shiirs rakstīja: prieks zillaa tu esi baigi lieliigs
vai ta jams ir kāds zilais vai gejs?
vienkārši prasts piders ![]()
anonimikis rakstīja: vērojams zināms progress. Parasti līdz fideriem tika vēl tikai kādā 3-5 lapā, tagad jau pašā sākumā .
Tie abi ātri uzradās. Nu,Šīris un Pirmais.
maps.google.com/...
,24.104932&spn=0.00213,0.006539&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Akmens+Tilts,+R%C4%ABga&gl=lv&t=h&z=18&layer=c&cbll=56.946221,24.104482&panoid=RYdEMwxluXkjQBgbgUALaw&cbp=12,73.93,,0,15.4
Trešās joslas braucējiem pārkārtojoties uz ceturto ir jādod ceļš pa ceturto braucošajiem!!! Bet ļoti daudzi (ap 90%) to nedara un sāk griezt ceturtajā jau caur strīpaino saliņu.
maps.google.com/...
,24.107064&spn=0.001192,0.002411&oe=utf-8&client=firefox-a&hnear=Akmens+Tilts,+R%C4%ABga&gl=lv&t=h&layer=c&cbll=56.945024,24.106846&panoid=a4v5hP-IL5aOV1_hc2fffQ&cbp=12,84.71,,0,14.92&z=19