Kanibaals rakstīja: Principā nogriešanās manevrs vienlaicīgi ir arī pārkārtošanās, jo tās 2 joslas no Akmens tilta tālāk neturpinās. Tas, ka pirms krustojuma atrodas 2. joslā nenozīmē, ka nogriežoties arī ir "tiesības" uz 2. joslu. Nekas neliedz pēc CSN tiem kas ir labajā malējā joslā nogriežoties ieņemt uzreiz 1. vai 2. joslu. Tā kā tiem kas kreisajā joslā ir jāievēro labās rokas princips. Protams pie pieturas, jau par vēlu pārkārtoties, tad jālaiž blakus joslā braucošie.
Bilde no trafaretiem(pateikšu priekšā pareizā atbilde ir 4.) - failiem.lv/...
Tiem, kas no labaas grib uzreiz iebraukt otrajaa, to liedz pa kreiso joslu braucoshie, kuri savu joslu nemaina. Jo pashaa nobrauktuvee joslas tai liikumaa turpinaas, ir nepaartrauktaa liinija pat, taalaak tik paraadaas veel kreisaa pusee joslas. Kaapeec tai trafareta bildee pareizaa ir 4. atbilde? It kaa, ja joslas briivas, jaabrauc tikai pa labo maleejo, ja negrib nogriezties pa kreisi. Un kaapeec tad nevar uzreiz griezt kreisajaa, taapeec, ka pa kreiso driikst braukt tik tad, ja paareejaas joslas aiznjemtas? Skaidrs, ka es tagad tiesiibas nenoliktu!
nobraukšana no akmens tilta
Sveiki, lūdzu pastāstiet,kā ir PAREIZI jānobrauc no akmens tilta virzienā uz centru, kur 2 joslas pāriet 3. Mans instruktors mani mācija,ka ieņemot joslu tuvāk tilta malai,es nobraucot turpinu braukšanu tā kā pa vidu vairāk, labā josla esot paredzēta sab.transportam un tie kas brauc joslā tuvāk tramvajam tā arī jāturpina braukt gar malu, kura aiziet tajā josla,kura griežas tā kā virzienā uz salu tiltu. BET nez kāpec tie, kuri brauc gar tramvaja sliedem,nez kapec nobraucot grib stumt mani taja autobusa josla un paši grib ieņemt to vidējo joslu lai turpinātu braukšanu un mola virzienu. Kā tad ir pareizi nobraukt,ja es gribu tikt molā virzienā, vai tiešām nobraucot man ir jābīdās? Paldies