Chankaishi rakstīja: nevajadzeetu iipashi spiest uz prioritaati peec noteikumiem, bet ieveerot raaveejsleedzeeja principu.
.....................un pēc tam..........................
Tad tu gribi teikt - raaveejsleedzeeja principa ieveerishana ir pret noteikumiem?
Tu pats redzi,ko raksti? Nevajag pēc noteikumiem, bet pēc rāvējslēdzēja, pēc tam- rāvējslēdzējs ir noteikumi
nobraukšana no akmens tilta
Sveiki, lūdzu pastāstiet,kā ir PAREIZI jānobrauc no akmens tilta virzienā uz centru, kur 2 joslas pāriet 3. Mans instruktors mani mācija,ka ieņemot joslu tuvāk tilta malai,es nobraucot turpinu braukšanu tā kā pa vidu vairāk, labā josla esot paredzēta sab.transportam un tie kas brauc joslā tuvāk tramvajam tā arī jāturpina braukt gar malu, kura aiziet tajā josla,kura griežas tā kā virzienā uz salu tiltu. BET nez kāpec tie, kuri brauc gar tramvaja sliedem,nez kapec nobraucot grib stumt mani taja autobusa josla un paši grib ieņemt to vidējo joslu lai turpinātu braukšanu un mola virzienu. Kā tad ir pareizi nobraukt,ja es gribu tikt molā virzienā, vai tiešām nobraucot man ir jābīdās? Paldies