Logu tīrītāju problēma

iciks Reģ.: 29.05.2013

Audi A4 Avant ir problēmas ar logu tīrītājiem.

Priekšvēsture - mašīnā radās problēmas ar izolāciju un pēc nikna lietus daudz ūdens satecēja salonā, nomērcēja priekšējo paneli ut.ml. Pēc tam logu tīrītāji sāka uzvesties jocīgi.

Kā tas izpaužas - darbojas TIKAI 1 režīms - visātrākais. Slēdzot citus režīmus nenotiek nekas. Izslēdzot tīrītājus, tie paliek taisni tajā vietā, kur bija izslēgšanas brīdī un nenolaižas. Arī ieslēdzot logu apsmidzināšanu, tīrītāji automātiski neizslēdzas.

Vienā servisā mainīja releju, bet bez izmaiņām. Otrā servisā manā klātbūtnē pielika citu motoriņu - uzlabojumu nebija. Acīmredzot vaina ir kur citur - varbūt slikti kontakti vai kas. Varbūt ir idejas, kur šīs lietas Rīgā varētu salabot? Pavisam drīz beidzas TA pagarinājums, bet joprojām nav risinājuma...

 
Pirmais Reģ.: 16.05.2003
1 0 Atbildēt

meklē lietotāju MSH

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Pateicos. Lietotāju atradu, bet nudien neizprotu, kā viņam var nosūtīt kādu privāto ziņu (ja tas maz iespējams).

aizejošais Reģ.: 23.05.2005
0 0 Atbildēt

tur jau izskatās ka slēdzis vainīgs

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Es jau vienā servisā minēju šādu varbūtību, bet it kā, viņuprāt, tas nevarētu būt, jo tad it kā viss uzvestos savādāk. Var jau būt, ka viņiem taisnība, varbūt ne, kas zina... ja es būtu tik gudrs, uz servisu nedotos.

Starp citu, varbūt kāds var ieteikt kādu jēdzīgu servisu - mērkaķa ātrumā jāmeklē risinājums, bet tā kā ikdienā pa tādiem neapgrozos (mašīnu man tikai uzticēja, jo saimniekam komandējums, nav laika) un īsti nezinu, kur meklēt. Kā saprotu, šeit nu dikti vajadzētu autoelektriķi.

(Vēlamais rajons kaut kur Rīgas centra tuvumā - ne gluži Bolderājā vai Juglā - man tomēr uz darbiņu arī jātiek).

DekstersFF Reģ.: 28.01.2012
0 0 Atbildēt

Nomaina motoriņu, ja tas nav vainīgs Labi servisi mums.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Ne gluži mainīja, bet pievienoja citu pārbaudei. Beigās palika oriģinālais. Tas serviss kādas 2h noņēmās, bet, gods kas gods, nenoplēsa ne lata. Citi par "diagnostiku", kas ne velna neparāda arī plēš...

krix Reģ.: 04.10.2002
0 0 Atbildēt

iciks rakstīja: Ne gluži mainīja, bet pievienoja citu pārbaudei. Beigās palika oriģinālais. Tas serviss kādas 2h noņēmās, bet, gods kas gods, nenoplēsa ne lata. Citi par "diagnostiku", kas ne velna neparāda arī plēš...

ja reiz viņi nenoplēsa ne lata, tad aizbrauc un palūdz, lai paeksperimentē ar slēdzi arī...

bet ja esi pamanījies noslīcināt auto, tad nebrīnies, ka vados ieperinājies zaļais.

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Atļaušos sevi attaisnot - mašīnu man uzticēja aizdzīt uz servisu un TA, jo īpašnieks ir visnotaļ aizņemts. Par to slīcināšanu - kaut kā tur jocīgi sanāca ar kaučkādu blīvējumu pie priekšējā stikla. Kaut kas bija atnācis vaļā un pēc niknām lietusgāzēm iekšā satecēja gan.

Diemžēl TAS serviss ir citā pilsētā, tā ka nesanāk...

 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti