Veiksme, TĪRA veiksme. Savulaik, kad taisīju savu A90q, domāju ka tad kad brauks, liešu lukoilā, jo vectētiņš tur lejas, un par vietējo kingu visi dirsa ka sūdīga degviela. Izgāju TA, kaut kad aizbraucis uz liepāju, ielēju pa 40 latiem deviņdesmit piekto no deviņdesmit astotā pistoles... Tā tad arī bija pēdējā reize, kad tur pildīju savu A90q. Pēc tam dzirdēju arī par gadījumiem, kad lukoilā kādam ir gadījies ieliet vispār nepareizo degvielu, tik neatceros, dīzeli no benzīna pistoles vai otrādi. Pats šobrīd izmantoju lukoilu, jo gan muteres golfmašīnai, gan pagaidām manējajai ir tik zemas forsāžas nemotoriņi ka bākā drīkst liet piekto, un citu noderīgu lietu starpā es no vectētiņa mantām esmu paņēmis arī lukoila karti - ā, un diemžēl mana ciema kingu pārņēma akselss, līdz ar to tas ir lukoils
Vēl savulaik gadījās pieredzēt ka vectētiņš agonējošā sava ciema tankā nopirkās kannu ar piekto, kurā bija pārāk daudz spirta sagāzts... Viņa padomju ražojuma tehnika ar to vienkārši nedarbojās - mana audī astoņdesmito gadu tehnoloģijas gan tika galā.
Nu es arī pirms diviem mēnešiem, kad Fabijai uzliku gāzi, paņēmu Lukoil karti. Tā dod 2,5 centu atlaidi par litru degvielas darbdienās un 3 centu atlaidi brīvdienās (ja mēnesī uzpilda vismaz 100 litrus degvielas).