Kur jūs labprātāk uzpildaties?

Madmad Reģ.: 08.08.2013

Kurā uzpildes stacijā jūs visbiežāk mēdzat pildīties? Kādēļ tieši tur? Kuras uzpildes stacijas degviela jums liekas viskvalitatīvākā? Pats braucu ar dīzeli un pildos Lukoil, tikai lojalitātes kartes atlaižu dēļ. Par Lukoil degvielas kvalitāti nezinu, man liekas, ka nav no tām labākajām...

 
1 2 3
iciks Reģ.: 29.05.2013
0 2 Atbildēt

Dīzeli leju tur, kur pagadās, būtībā visu lielāko DUS tīklā. Cenšos izvairīties no Statoil, jo nepatīk bulku politika.

Nekādas jūtamas izmaiņas neesmu novērojis, tā ka varbūt viena daļa no labās/sliktās degvielas veidojas tīri tautas folklorā. Ir taču pamatīgs apjoms cilvēku, kas roku uz sirds liekot teiks, ka Statoilā degviela taču ir vislabākā, taču nespēs pateikt kaut vienu argumentu, kāpēc. Labākajā gadījumā pasaka, ka tur taču dārgāk, tātad labāk un piebilst, ka lies tur, jo sliktāk taču nebūs.

kasinsh79 Reģ.: 19.07.2002
0 1 Atbildēt

Es teiktu vēl drosmīgāk, nekad nevienā DUS vēl neesmu iepildījis sliktu degvielu. Kad man ļauj domāt, ka nekāda degvielas kvalitāte nebūs pie vainas nekoptai tehnikai.

msh Reģ.: 16.04.2007
0 0 Atbildēt

Veiksme, TĪRA veiksme. Savulaik, kad taisīju savu A90q, domāju ka tad kad brauks, liešu lukoilā, jo vectētiņš tur lejas, un par vietējo kingu visi dirsa ka sūdīga degviela. Izgāju TA, kaut kad aizbraucis uz liepāju, ielēju pa 40 latiem deviņdesmit piekto no deviņdesmit astotā pistoles... Tā tad arī bija pēdējā reize, kad tur pildīju savu A90q. Pēc tam dzirdēju arī par gadījumiem, kad lukoilā kādam ir gadījies ieliet vispār nepareizo degvielu, tik neatceros, dīzeli no benzīna pistoles vai otrādi. Pats šobrīd izmantoju lukoilu, jo gan muteres golfmašīnai, gan pagaidām manējajai ir tik zemas forsāžas nemotoriņi ka bākā drīkst liet piekto, un citu noderīgu lietu starpā es no vectētiņa mantām esmu paņēmis arī lukoila karti - ā, un diemžēl mana ciema kingu pārņēma akselss, līdz ar to tas ir lukoils

Vēl savulaik gadījās pieredzēt ka vectētiņš agonējošā sava ciema tankā nopirkās kannu ar piekto, kurā bija pārāk daudz spirta sagāzts... Viņa padomju ražojuma tehnika ar to vienkārši nedarbojās - mana audī astoņdesmito gadu tehnoloģijas gan tika galā.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 1 Atbildēt

Nu es arī pirms diviem mēnešiem, kad Fabijai uzliku gāzi, paņēmu Lukoil karti. Tā dod 2,5 centu atlaidi par litru degvielas darbdienās un 3 centu atlaidi brīvdienās (ja mēnesī uzpilda vismaz 100 litrus degvielas).

aansis Reģ.: 23.11.2012
0 1 Atbildēt

Grūti teikt, labāka vai sliktāka, bet savādāka ir. Bija laiks, kad pavecam auto ar Nestes E95 visu laika dega "check engine", papildus vēl aktivizējot apgriezienu/ātruma ierobežotāju, bet ar Statoil E95 nekādu problēmu. Pēc tam nomainīju uz dīzeli un pārgāju atpakaļ pie Nestes - patēriņš ar Statoil degvielu lielāks (acīmredzot mazāks cetānskaitlis). Šobrīd braucu ar gāzi un par labāko uzskato to GUS, kas ir tuvāk - jo starp uzpildēm varu nobraukt 200-300km

iciks Reģ.: 29.05.2013
0 0 Atbildēt

Ne gluži pašam, bet radiniekam (manā klātbūtnē) gan ziepes sanāca.Ielēja Dinazā dīzeli aukstā laikā un nebija domājis, ka iespējams to iegādāt ziemā ne tādu, kā paredzēts. Naktī uzsala no padsmit līdz -20 un no rīta bija tik ļoti sabiezējis, ka par auto iedarbināšanu pat nebija ko domāt.

Nācās nopietni sildīt.

Patīkami jau nebija, bet tā nav tendence. Citreiz ir liets un tāpat ir gluži labi. Tāpat ir gadījies dzirdēt par salstošu Statoila dīzeli.

VWfans Reģ.: 21.02.2004
0 0 Atbildēt

Gāzi pildu LUKoilā, jo tas ir tuvu mājām, jāpilda ir bieži, un parasti apvienoju gāzes uzpildi ar vakara skrējienu.

Benzīnu pildu Nestē, jo ir Nestes karte, bet benzīnu tagad vajag reti.

Piemēram, decembrī mana Fabija nobrauca 2240 km, un par abām degvielām kopā iztērēju nieka 108 eiro.

aggie Reģ.: 12.01.2016
0 0 Atbildēt

Par autogāzi - meģina veikt autogāzes uzpildes staciju testu - būs jāsagaida rezultātus

1 2 3
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti